Мъж Телец - 4

• 41 480
  • 804
  •   1
Отговори
# 675
Да, разбира се Grinning ето: http://www.zippobg.com/

# 676
  • Варна
компромисно ще се спра на amazon.co.uk, че не ми се дават излишни пари Grinning

# 677
Ахаха аз вече го поръчах hand warmer-a .... утре ще ми го доставят, но наистина вкарах връзки, защото не мога да повярвам, че в онзи саит е 20$ а в Бг го продават за 60лв.!!! Срамота!

Най-забавното е, че ако всички поръчаме на нашите телета това устройство после определено ще ги хванем кой на кой телеца е Simple Smile хахах

# 678
еееххх как искам и аз един hand warmer Grinning

# 679
  • Варна
и аз искам връзкиии Simple Smile много пари са в Бг...

# 680
Не знам защо така се получава. Излиза по- евтино да си го поръчаш от ebay или amazon въпреки че плащаш и доставката. Не мога да си го обясня и това го забелязвам с много различни видове стоки.

# 681
Lady_Valia  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!! Ако има нещо по-ценно от здравето , по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта пожелавам ти да бъде твое !!!  bouquet
+ пари! Щото щастие на гладен корем... Grinning

Пожелавам й повече отколкото може да изхарчи ... Grinning

Благодаря от сърце Simple Smile

# 682
и аз искам връзкиии Simple Smile много пари са в Бг...

Радост ако си сериозна мога да те уредя..... излиза обаче хенд уармъра плюс зареждаща бутилчица= 40лв.

# 683
Не знам защо така се получава. Излиза по- евтино да си го поръчаш от ebay или amazon въпреки че плащаш и доставката. Не мога да си го обясня и това го забелязвам с много различни видове стоки.
ащото все още има заблудени търговци, или ако е официално представителство - просто това е цената и няма мърдане.например хенд уармъра го намерих за 20$ в някакъв сайт....но доставка едва ли правят до бг.

Аз вече твърдо съм решила да пазарувам от английския ибей и просто преставам да храня китайските буклуци, които продават на двойни цени тук.... има някаква далаверска фирма, която поръчваш в англия и ти я носят тук за 2лв на кг - супер далаверка Simple Smile

# 684
Здравейте. И аз се забърках в една голяма каша с един телец. Моля за помощ някоя от вас да ми даде съвет. Той ме преследва от 4 години. В началото и аз бях влюбена в него, но за малко и не особено сериозно. После нещо ми досади и го разлюбих, чак ме дразнеше. Сега нещо се случи с мен. Всичко се завъртя на 180 градуса. Влюбих се в него. Но не просто влюбена, а луда. В мен се блъскат хиляди чувства. Най- странното от тях е ревността. Никога не съм ревнувала, но при него е различно. Както и да е. Проблемът е, че той има семейство - не е женен, но има дете и живее с жена си, за която казва, че не понася. Говори ми за брак, но после казва, че се шегува. Не знам какво да правя и какво да си мисля.Иначе  се държи много добре с мен - много е нежен. Правихме и секс. Страхотен! Изобщо нямам забележки.
Питам за помощ, защото не мога да преценя шегува ли се или си го мисли сериозно. Голям шегобиец е по-принцип. Помагайте.

# 685
Гаври се с теб и чувствата ти.

# 686
Ей умълчахте се. Няма ли ама защо, ама не е вярно?

# 687
Ами вярно е... И първо - един истински телец просто няма да живее с нещо или някой, който не понася, без значение дали става въпрос за човек или за нощна лампа например...

# 688
Гаври се с теб и чувствата ти.

Много гадно!
Казва ми, че е с нея заради детето. Тя е забременяла без да искат. А той ме гони  от 4 години!
Непрекъснато повтаря, че е турист и че са съквартиранти. Не правят секс. Не я целува. Но странното е, че се страхува от нея. Крие си телефона, не ми дава да му звъня, когато си е в къщи. Може би наистина ми се подиграва.

# 689
Даже и да не ти се подиграва, едва ли искаш цял живот да сте в тази ситуация - той си седи при нея и ти го чакаш...

Общи условия

Активация на акаунт