Мъж Телец - 4

• 41 499
  • 804
  •   1
Отговори
# 660
а, предната ква зодия е била?

# 661
все още се опитвам да разбера, питах дружката ми, но тя не знаеше! пича не ми е удобно да питам..., но много искам да разбера!

# 662
Освен зодията, има и други определящи планети и в зависимост от аспектите между тях става интересното Simple Smile. Чела съм, че по принцип на жените е определящо слънце и марс - моето слънце е телец, а марс - скорпион, тоест като правило харесвам и ме привличат мъже земя - телец, дева и козирог; и мъже вода - рак, скорпион и риби. За мъжете са луна и венера определящи и в кой знак се намират.

# 663
Освен зодията, има и други определящи планети и в зависимост от аспектите между тях става интересното Simple Smile. Чела съм, че по принцип на жените е определящо слънце и марс - моето слънце е телец, а марс - скорпион, тоест като правило харесвам и ме привличат мъже земя - телец, дева и козирог; и мъже вода - рак, скорпион и риби. За мъжете са луна и венера определящи и в кой знак се намират.

И в моя хороскоп е същото , само че Марс ми е в Рак - по принцип се разбирам добре с жените от тази зодия за мъжете незнам . Най-добре се разбирам и съм в пълен синхрон със мъже Телец и Козирог , Девите не са ми от кръвната група ,имала съм гадже Дева - пълен провал , тотално обсебващ , болезнено ревнив и абсолютен  сухар .

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 12:01 от tarpelivkata

# 664

И в моя хороскоп е същото , само че Марс ми е в Рак - по принцип се разбирам добре с жените от тази зодия за мъжете незнам . Най-добре се разбирам и съм в пълен синхрон със мъже Телец и Козирог , Девите не са ми от кръвната група ,имала съм гадже Дева - пълен провал , тотално обсебващ , болезнено ревнив и абсолютен  сухар .

Ти ще ми дойдеш почти двойник Simple Smile)) и на мен мъже дева са ми големи сухари (и аз имах такова гадже - пълен провал), само дето жена рак да не видя! Иначе скорпиони много се харесваме взаимно, но както знам от злополучен скорошен опит - далеч от тях Simple Smile

# 665
Lady_Valia ти майски Телец ли си, много си приличаме наистина , чета те и виждам себе си почти на 100 %  Grinning . За жените Рак си права , като се замисля моите най-близки приятелки са Рак но имам едно наум винаги , т.е прекрасно знам че в момента в който ги настъпиш стават опасни - докато ние сме си добронамерени и коректни докато не ни предадат и сме достатъчно търпеливи да ни се разхождат по главите - абе знам си аз  нещо , не го казвам току така . Thinking

# 666
Lady_Valia ти майски Телец ли си, много си приличаме наистина , чета те и виждам себе си почти на 100 %  Grinning . За жените Рак си права , като се замисля моите най-близки приятелки са Рак но имам едно наум винаги , т.е прекрасно знам че в момента в който ги настъпиш стават опасни - докато ние сме си добронамерени и коректни докато не ни предадат и сме достатъчно търпеливи да ни се разхождат по главите - абе знам си аз  нещо , не го казвам току така . Thinking

Не съм майски, утрешен съм Simple Smile Жени телец познавам може би две но и двете не са ми достатъчно близки, за да преценя дали си приличаме, но един от най-добрите ми приятели е телец и с него страшно много си приличаме - и двамата пълни темерути, както ни наричат Simple Smile леееко мързеливи и разхвърляни, като си навием нещо на пръста и се кара докрай, без значение дали по средата си видял, че не е правилно. На него асцендента му е стрелец и много заблуждава хората колко е лек и весел характер, но ако наистина го познава човек, изобщо не е така (не че е психопат или на прага на самоубийство), но си е 100% теле Simple Smile.

# 667

Не съм майски, утрешен съм Simple Smile Жени телец познавам може би две но и двете не са ми достатъчно близки, за да преценя дали си приличаме, но един от най-добрите ми приятели е телец и с него страшно много си приличаме - и двамата пълни темерути, както ни наричат Simple Smile леееко мързеливи и разхвърляни, като си навием нещо на пръста и се кара докрай, без значение дали по средата си видял, че не е правилно. На него асцендента му е стрелец и много заблуждава хората колко е лек и весел характер, но ако наистина го познава човек, изобщо не е така (не че е психопат или на прага на самоубийство), но си е 100% теле Simple Smile.

Мойте приятели и познати пък ми казват че съм ги респектирала  Wink демек че и аз съм темерутче ,вярно е и аз така изглеждам защото в началото докато опозная човек не говоря много , задължително му правя един тест драйв , наблюдавам го известно време и чак когато се уверя че човека е от моята кръвна група и отговаря на критерийте ми го допускам до себе си , ако не, просто приключвам с този човек - никакви безсмислени контакти .До мен държа да има само свестни и интилигентни хора  Grinning

# 668
О, да! Темерутчета сте си, че чак ви се чудя от къде ви идва....!? КОнтактът е минимален в началото, но после сте верни до гроб в приятелствата!
Аз съм стрелец .... и почвам да си мисля, че на моя телец асцендента му е стрелец или някоа друга планета го удря отзад - обожава да пътува и душевно много се разбираме ... но няма как да му разбера другите планети..Жалко щях да му разкатая характера! Simple Smile

# 669
Lady_Valia  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!! Ако има нещо по-ценно от здравето , по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта пожелавам ти да бъде твое !!!  bouquet

# 670
Lady_Valia  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!! Ако има нещо по-ценно от здравето , по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта пожелавам ти да бъде твое !!!  bouquet
+ пари! Щото щастие на гладен корем... Grinning

# 671
+ пари! Щото щастие на гладен корем... Grinning

Пожелавам й повече отколкото може да изхарчи ... Grinning

# 672
Редбул и твоя наближава ...  Wink ,аз се чудя какъв ли подарък бих могла да направя на моето теле за рожденният му ден - дайте идеи ,може би нещо практично и семпло  newsm78

# 673
Редбул и твоя наближава ...  Wink ,аз се чудя какъв ли подарък бих могла да направя на моето теле за рожденният му ден - дайте идеи ,може би нещо практично и семпло  newsm78

Пробвай това: http://www.zippocasemuseum.com/index.aspx?tabindex=0&tabid=1 … gn=displayManager

# 674
  • Варна
моето теле много ще се зарадва на такава, ама нямат шипинг до България. RedBull идеи? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт