Мъж Телец - 4

• 41 511
  • 804
  •   1
Отговори
# 645
Хммм, ами аз не го тормозя много, има дни в които не му пиша въобще, но като гледам пише само ако е за сериозни и реални неща.... вече не ми се вързва на бъзиците ... просот ги подминава! Е, поне ги чете! Днес например след 4 дена мълчание попитах го нещо сериозно и той отговори....., а после като продължих да го занимавам и просто спря да пише! Ето това ме дразни... не знам как да го накарам да ми отговаря отново.... може би просто няма време да се лигави, както правехме преди.

В началото на една връзка има еуфория - всичко те кефи в твоя човек , но на друг етап нещата стават по-сериозни и затова не приемаме бъзиците . Според мен ще разбереш дали иска да продължите ако бъдеш откровена с него и му обясниш че не го притискаш а просто искаш да си наясно с неговото намерение към теб. Дай му малко време да осъзнае какво иска - кажи че повече няма да го търсиш ти , колкото и да ти липсва , че няма дори да му звъниш докато той самия не реши че иска да се чуете - но бъди много деликатна с него и не си затваряй вратичката , нека да е сигурен в теб че ако реши да продължи с теб ти ще си готова да го направиш .  Grinning

# 646
Точно това ще направя! Аз му споменах, че мисля да минем пак на мейли(той пак не ме отрази), явно скайп му идва нанагорно, защото трябва да отговаря веднага - знаеш колко е трудно това за едно теленце! Simple Smile
Мисля, че ми даваш много реален и смислен съвет. Наистина не желая да го притискам, но ми е тъжно, че вече не си обръщаме толкова внимание...., то истинската еуфория би трябвало да има още предвид ситуацията....., но професията си е професия, живота си е живот и така лесно от релсите не се излиза!

# 647
Redbull, много интересно ми стана "телец да остави дева е доста невероятно..." защо така? Аз оставих една дева, нещо ми стана безкрайно скучна и апатична и предвидима (не в добрия смисъл). Simple Smile

Като не се е държала нормално с теб. Е ясно че ще си отиде. Имах предвид мъж телец да остави жена дева. При положение че не се лъжат.

# 648
Точно това ще направя! Аз му споменах, че мисля да минем пак на мейли(той пак не ме отрази), явно скайп му идва нанагорно, защото трябва да отговаря веднага - знаеш колко е трудно това за едно теленце! Simple Smile
Мисля, че ми даваш много реален и смислен съвет. Наистина не желая да го притискам, но ми е тъжно, че вече не си обръщаме толкова внимание...., то истинската еуфория би трябвало да има още предвид ситуацията....., но професията си е професия, живота си е живот и така лесно от релсите не се излиза!

Тва с мейлите не е лоша идея, ако искаш още да се отдалечите един от друг...

# 649
Аз със моя телец  предпочитам  личния контакт или по телефона - това с чата нещо и на мен не ми допада защото не обичам да чатя , както и той разбира се.  Важното е да не се губи комуникацията - един sms , едно обаждане сутрин за добро утро и да му пожелаеш хубав ден , едно излизане за по питие и тк.н , важното е и двамата да знаем че всичко е наред и тръпката я има.Не сме си писали никога досега мейли , това е много делово общуване според мен .

# 650
Е и аз така искам и предпочитам...., ала напоследък не се виждаме често и искам да върна комуникацията ни ..., то разбира се се иска взаимност и не можеш да накараш някой насила.... Опитах се да върна комуникацията, защото ние определено имаме прекрасни разговори, но напоследък не се слу4ват и реших, че трябва да направя нещо - не може да стоиш и да 4акаш нещо да се слу4и.

# 651
Е и аз така искам и предпочитам...., ала напоследък не се виждаме често и искам да върна комуникацията ни ..., то разбира се се иска взаимност и не можеш да накараш някой насила.... Опитах се да върна комуникацията, защото ние определено имаме прекрасни разговори, но напоследък не се слу4ват и реших, че трябва да направя нещо - не може да стоиш и да 4акаш нещо да се слу4и.

Така е , много си права - трудно е да има комуникация когато няма взаимност , но времето ще покаже , когато незнаеш как да постъпиш и не си сигурна, просто остави нещата да се случват ...понякога това е решението на някакъв казус от живота ни - съдбата решава  най- правилно ...Пусни това което най-силно обичаш на свобода , ако се върне при теб значи  е твое ...ако не, значи никога не е било твое...

# 652
Да ве да, заеби някой и чакай да ти се обади. Ще ти се обади ама друг път. По- добре си продължавай да комуникираш т.е. да се опитваш да има диалог. Карай си монолога докато ти писне като ти писне спираш да говориш и това е. Не се ли обаждате един на друг постоянно и трябва ли единият да напомня за себе си на другия... ебана че отървана...

# 653
Да ве да, заеби някой и чакай да ти се обади. Ще ти се обади ама друг път. По- добре си продължавай да комуникираш т.е. да се опитваш да има диалог. Карай си монолога докато ти писне като ти писне спираш да говориш и това е. Не се ли обаждате един на друг постоянно и трябва ли единият да напомня за себе си на другия... ебана че отървана...

Редбул , и аз мисля че диалога е много важен - ние сутрин задължително се чуваме или пък смс , или се разбираме да пием кафе , но се получава защото има взаимност а при Аниксамандра това липсва и затова зациклят отношенията ...

# 654
пак се умълчахте Grinning

# 655
По- склонна съм да приема варианта на Lady_valya ... той и преди да започнем да се виждаме сериозно ме подпитваше за други мъже!
Аз още не съм му заявила, че съм му вярна до гроб! Причината е, че ме е страх да не се отпусне, че съм му в кърпа вързана...и без това напоследък доста е позанемарил отношенията ни и се е отдал на работата си Sad
На мен ми е пределно ясно, че той няма да зареже девата защото все пак той не иска да я наранява..., нямам никакви такива очаквания!

Аз знам със сигурност че всеки Телец е наясно със себе си какво иска и какво не . Каквото и да правим - ние Телците го правим съвсем отговорно когато сме уверени в себе си - няма нещо което може да ни спре когато решим че искаме нещо, нямаме скруполи - а ако става въпрос за любим човек сме способни на всякакви жертви . Wink

А това, че моето теле последно ми казваше, че не знае какво иска и не е сигурен.. може ли да е за да не го притискам да прибързва, или наистина може да не е наясно какво става и какво иска? и един вид се отдръпва леко за да запази свободата си.. или може би прекалявам аз? Той ми го каза да давам по-спокойно.. предполагам е това. Абе не знам, ама като четох вашите въпроси и се замислих отново за това..

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 23:10 от SOL^

# 656
По- вероятно е несигурен в това че сте един за друг. С други думи - телеца се влюбва бавно с времето, колкото по- дълго време сте заедно, толкова по- влюбен ще става в теб. Така че според мен иска да не бързате защото той трупа доверието с времето. Просто го карайте спокойно, вярвайте си не правете глупости, които застрашават връзката ви. И мисля че нещата ще са ок. Ако, теб тази връзка те устройва и се чувстваш добре, защо да го изоставяш? А, той щом види че на теб ти е добре с него няма да се притеснява и ще си останете заедно Grinning

# 657
HRISTOS VOSKRESE!  bouquet
Zapisvam se da sledia temata Grinning  i da vi popitam,OVEN(Az)-TELEC(toi) ima li budeste??

Pozdrav za vsichki v temata  Peace

# 658
По мои наблюдения (имам приятел телец и жена му е овен) се разбират много добре. Заедно са вече четвърта година. Simple Smile

# 659
И аз имам една двойка наскоро сгодени телец и жена овен......отне им точно 1-а година пича да се реши да се ожени (отново, защото беше разведен и съсипан от предната смотла).... , дано този път са хепи!

Общи условия

Активация на акаунт