Мъж Телец - 4

• 41 517
  • 804
  •   1
Отговори
# 630
Доста прозаично ...

# 631
Значи моя нещо не е У ред! ....  Crazy
Не знам дали на шега или го мисли наистина, но все ми хвърля приказки от рода на "Ти акто се виждаш с по-млади мъже трябва да ги водиш за носа..." .... Никога не ме пита дали се срещам с други мъже, но говори за други мъже все едно няма нищо против да излизам и с други...., обаче аз съм си жена на телец Simple Smile други мъже за мен нЕма!

# 632
Не знам дали на шега или го мисли наистина, но все ми хвърля приказки от рода на "Ти акто се виждаш с по-млади мъже трябва да ги водиш за носа..." .... Никога не ме пита дали се срещам с други мъже, но говори за други мъже все едно няма нищо против да излизам и с други...., обаче аз съм си жена на телец Simple Smile други мъже за мен нЕма!

Сигурно те тества , щом ти казва това ,проверява колко държиш на него и дали си склонна да го оставиш  Rolling Eyes , така мисля аз ...но истината е някъде там  Wink

# 633
По-скоро се опитва да ти подскаже че не трябва да го чакаш и че няма да си развали семейството. Може и да ти го казва защото очаква да го правиш, което ме навежда на мисълта че не си му заявила че си сериозна и че го чакаш, ако е така. В крайна сметка по- добре не го чакай и си намери някой друг. Телец да остави дева е доста невероятно...

# 634

Аз като представител (макар и не в мъжки род Simple Smile ) на телците, това неговото ми е много познато, аз също съм го правила. Ако въобще някога те попита директно и сериозно дали се виждаш с други мъже, то е много ама много несигурен в теб. Това, че ти подмята разни такива съвсем невинни и шеговити коментари, хем са си шега, хем по свой си начин иска да ти види реакцията. И да - колкото и безгрижно да звучи по темата, има МНОГО против да излизаш с други мъже Simple Smile Ако му е широко чувството за хумор (както е моето например), може съвсем спокойно да му отговориш, че се виждаш с два футболни отбора, но трябва да е очеизвадно, че е шега Simple Smile

# 635
Redbull, много интересно ми стана "телец да остави дева е доста невероятно..." защо така? Аз оставих една дева, нещо ми стана безкрайно скучна и апатична и предвидима (не в добрия смисъл). Simple Smile

# 636
По- склонна съм да приема варианта на Lady_valya ... той и преди да започнем да се виждаме сериозно ме подпитваше за други мъже!
Аз още не съм му заявила, че съм му вярна до гроб! Причината е, че ме е страх да не се отпусне, че съм му в кърпа вързана...и без това напоследък доста е позанемарил отношенията ни и се е отдал на работата си Sad
На мен ми е пределно ясно, че той няма да зареже девата защото все пак той не иска да я наранява..., нямам никакви такива очаквания!

# 637
По- склонна съм да приема варианта на Lady_valya ... той и преди да започнем да се виждаме сериозно ме подпитваше за други мъже!
Аз още не съм му заявила, че съм му вярна до гроб! Причината е, че ме е страх да не се отпусне, че съм му в кърпа вързана...и без това напоследък доста е позанемарил отношенията ни и се е отдал на работата си Sad
На мен ми е пределно ясно, че той няма да зареже девата защото все пак той не иска да я наранява..., нямам никакви такива очаквания!

Аз знам със сигурност че всеки Телец е наясно със себе си какво иска и какво не . Каквото и да правим - ние Телците го правим съвсем отговорно когато сме уверени в себе си - няма нещо което може да ни спре когато решим че искаме нещо, нямаме скруполи - а ако става въпрос за любим човек сме способни на всякакви жертви . Wink

# 638

Аз знам със сигурност че всеки Телец е наясно със себе си какво иска и какво не . Каквото и да правим - ние Телците го правим съвсем отговорно когато сме уверени в себе си - няма нещо което може да ни спре когато решим че искаме нещо, нямаме скруполи - а ако става въпрос за любим човек сме способни на всякакви жертви . Wink

Абсолютно е така, дори бих казала, че понякога за малко си затваряме очите, дори да виждаме, че не си струва любимия човек. Ако съдя по себе си много трудно допускаме чужди хора до себе си, но всички, които са в сърцето могат съвсем спокойно да ни ходят по главите Simple Smile Тоест когато наистина обичаме някой границите на търпимостта мнооого се разширяват и ако някой си помисли, че ги няма, значи много вероятно скоро ще ги премине Simple Smile

# 639
А когато сам си признае, че не знае какво иска и е в момент от живота си в койте не е сигурен?!?! МОе да е кризата на средната възраст!  hahaha
А като му досаждам с прекаленото си внимание той просто не ми обръща внимание и ми дава игнор  Joy и не реагира....., но определено не ме реже, нито пък коментира.... ядосвам го , но знае, че ще ми мине емоцията и оставя да си дрънкам - абе май ми е намерил цаката!  hahaha И на това ако му викате любов аз съм една късметлийка!  Heart Eyes

# 640

Абсолютно е така, дори бих казала, че понякога за малко си затваряме очите, дори да виждаме, че не си струва любимия човек. Ако съдя по себе си много трудно допускаме чужди хора до себе си, но всички, които са в сърцето могат съвсем спокойно да ни ходят по главите Simple Smile Тоест когато наистина обичаме някой границите на търпимостта мнооого се разширяват и ако някой си помисли, че ги няма, значи много вероятно скоро ще ги премине Simple Smile

Lady_Valia много сме еднакви с теб но нали сме телета няма как да не сме  Grinning Това за търпението си го написала много точно , търпим всичко, с години понякога но само  ако човека означава нещо за нас - другите са в сектор " неважещи " т.е ако не ни е от кръвната група и не го усещаме близък не правим никакви усилия за него . Уважаваме всички но допускаме до себе си много малко хора , само проверени с времето. Grinning

# 641
А когато сам си признае, че не знае какво иска и е в момент от живота си в койте не е сигурен?!?! МОе да е кризата на средната възраст!  hahaha
А като му досаждам с прекаленото си внимание той просто не ми обръща внимание и ми дава игнор  Joy и не реагира....., но определено не ме реже, нито пък коментира.... ядосвам го , но знае, че ще ми мине емоцията и оставя да си дрънкам - абе май ми е намерил цаката!  hahaha И на това ако му викате любов аз съм една късметлийка!  Heart Eyes

Аnaximandra ...Телците хем обичат да са сигурни в чувствата на другия , хем като им ги показваш се отдръпват и губят интерес - като че ли обичаме да ни е труднодостъпен обекта на нашите чувства  newsm78 тогава много се палим и още повече се стараем - а ако усетим че любимия човек ни се изплъзва и го губим / а той ни се е доказал вече на 100 % / е тогава вече правим и невъзможното да поправим грешката / ако е в нас /  да си върнем човека . Heart Eyes

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 10:04 от tarpelivkata

# 642
Абе определено не му се иска да му е лесно...., но може да му се иска да р сигурен в мен! Баланса трудно се постига, защото аз искам да съм отдадена и вярна, ала не това го вълнува .... иска му се да се чувства жив и спокоен и да не се натоварва.... с мен си отпочива! сега размишлявам и а дано се усетя къде е отговора!Една година срещане с него достатъчно ли е да се чувстват сигурни телците в нечии чувства!?

# 643
Абе определено не му се иска да му е лесно...., но може да му се иска да р сигурен в мен! Баланса трудно се постига, защото аз искам да съм отдадена и вярна, ала не това го вълнува .... иска му се да се чувства жив и спокоен и да не се натоварва.... с мен си отпочива! сега размишлявам и а дано се усетя къде е отговора!Една година срещане с него достатъчно ли е да се чувстват сигурни телците в нечии чувства!?

Баланса мила , това е истината и най- правилната стратегия  в любовта с Телеца - малко да прекалиш с вниманието си или да усети обсебване и се дистанцира ,за да запази себе си , ако ГО питаш от какво и той не знае точния отговор - може би личното пространство , свободата си и тк.н .  Grinning

# 644
Хммм, ами аз не го тормозя много, има дни в които не му пиша въобще, но като гледам пише само ако е за сериозни и реални неща.... вече не ми се вързва на бъзиците ... просот ги подминава! Е, поне ги чете! Днес например след 4 дена мълчание попитах го нещо сериозно и той отговори....., а после като продължих да го занимавам и просто спря да пише! Ето това ме дразни... не знам как да го накарам да ми отговаря отново.... може би просто няма време да се лигави, както правехме преди.

Общи условия

Активация на акаунт