Мъж Телец - 4

• 41 541
  • 804
  •   1
Отговори
# 615
Химера ли е според вас търпението на телеца?

# 616
искаш да кажеш,че е само мит ли ???

# 617

Сигурно не. Но точно прекаленото търпение му пречи да бъде спонтанен понякога.

И никак не обича да прави комплименти. Иначе наскоро установих, че е много наблюдателен.
Такива неща е забелязал у мен, за които не очаквах че са външно проявени, макар да съм много открита.

Не ми харесва и демонстрацията на безчувственост. Искал да ме види- питам защо, искаш ли ме? Той не отговаря нито с да, нито с не. Направо казва- ще се видим утре и точка.

# 618
А моят твърди, че е спонтанен - ха ха!!! верно първата ни целувка беше така, аз поне не го очаквах... и тъкмо се бях отчаяла,че няма да направи тази крачка..... наистина им куца спонтанността... Търпелив е и то още как! То и затова е пропуснал толкова хубави моменти.... п
Наблюдателен - О, да! Росита ти от колко време го познаваш твоя? Моя вижда нещица които другите мъже не виждат..... дори и в характера ми, което го прави ценен кадър! Simple Smile

# 619
Anaximandra, не може да се каже, че е мой. Иначе от около седем месеца се познаваме, но се виждаме много рядко.
Аз по принцип говоря за всички мъже от тази зодия, които познавам.

# 620
Търпението на Телеца изглежда безкрайно ,но това се отнася само за хората които обичаме и уважаваме, иначе компромиси няма , всеки да си носи отговорността за думите и действията. Когато има чувства има  търпение и толерантност  Grinning

# 621
Да, донякъде съм съгласен с това. Но, трябва да уточна че близки обикновено при нас не означава роднини. По- точно заслугите са важни и да ли някога ни е ядосвал. Но, пък ако ни помогне в критичен за нас момент (това се случва изключително рядко) тогава автоматично влиза в графата и се чувстваме донякъде задължени да му върнем жеста... откачена работа Grinning

# 622
Да, донякъде съм съгласен с това. Но, трябва да уточна че близки обикновено при нас не означава роднини. По- точно заслугите са важни и да ли някога ни е ядосвал. Но, пък ако ни помогне в критичен за нас момент (това се случва изключително рядко) тогава автоматично влиза в графата и се чувстваме донякъде задължени да му върнем жеста... откачена работа Grinning

Точно на тази тема си писахме тази вечер с моето теле - и той каза че оценява жеста който правя за него да се запиша да уча ,за да му помагам .Много се зарадва и каза " чакам този момент с нетърпение за да ми е по-лесно защото наистина не смогвам и много се уморявам  " Тази дейност изисква концентрация и си е умствено напрежение .  Наистина в критични за нас ситуаций разбираме кои са истинските ни приятели и за тях сме способни на големи жестове.

# 623
не не е ьимера .то е безкраиноооооо.изпробжала съм Mr. Green

# 624
простете за грешките ,но ми е трудно с кирилицата ,малко. Rolling Eyes

# 625
По-лошите шофьори – мъжете

Това е новината, която много набеждавани за неумели шофьори жени очакват – в действителност по-лошите водачи на МПС се оказват мъжете, пише в. "Дейли експрес".

Данните от ново изследване във Великобритания показват, че мъжете е два пъти по-вероятно да катастрофират, защото се разсейват зад волана.

Докато шофират, 76% от мъжете признават, че се разсейват с настройките на стереоуредбата. Две трети отклоняват вниманието си от пътя с напитки или храна.

25 на сто от мъжете пък признават, че говорят по мобилния си телефон, докато управляват автомобила си.

Цели 96% декларират, че изпращането на съобщения по време на шофиране е опасна практика, в същото време обаче 25 на сто от тях си признават, че изпращат редовно SMS-и.

Данните от проучването показват, че за жените вероятността да отвличат вниманието с някои от тези занимания е с 50% по-малка.

Цитат: dnes.bg

за България едва ли е така. Като ги гледам по улицата нашите дами са твърде еманципирани. Няма толерантност от тяхна страна. Сякаш пътя е техен. А да не говорим как се отнасят една към друга на пътя - грозна картинка.

Вашият коментар? Simple Smile

# 626
По-лошите шофьори – мъжете

Това е новината, която много набеждавани за неумели шофьори жени очакват – в действителност по-лошите водачи на МПС се оказват мъжете, пише в. "Дейли експрес".

Данните от ново изследване във Великобритания показват, че мъжете е два пъти по-вероятно да катастрофират, защото се разсейват зад волана.

Докато шофират, 76% от мъжете признават, че се разсейват с настройките на стереоуредбата. Две трети отклоняват вниманието си от пътя с напитки или храна.

25 на сто от мъжете пък признават, че говорят по мобилния си телефон, докато управляват автомобила си.

Цели 96% декларират, че изпращането на съобщения по време на шофиране е опасна практика, в същото време обаче 25 на сто от тях си признават, че изпращат редовно SMS-и.

Данните от проучването показват, че за жените вероятността да отвличат вниманието с някои от тези занимания е с 50% по-малка.

Цитат: dnes.bg

за България едва ли е така. Като ги гледам по улицата нашите дами са твърде еманципирани. Няма толерантност от тяхна страна. Сякаш пътя е техен. А да не говорим как се отнасят една към друга на пътя - грозна картинка.

Вашият коментар? Simple Smile

Редбул аз не съм шофоьр все още , но и аз съм я забелязала тази женска еманципация на пътя , което по-скоро ме плаши отколкото да ме ласкае - факт неоспорим си е че мъжете са по уверени и адекватни във такива ситуаций като шофиране , маневри и тк.н . Но какво да се прави като тази еманципация е навсякъде във всички сфери - аз лично съм неуверена за себе си да седна зад волана  newsm78 но се замислям защото все пак си е удобство и необходимост . Grinning

# 627
Просто напомням нещо, което е много важно за телеца и е добре да се знае.

Ако, една дама има мъж до себе си, тя ще отказва всичко на всеки кавалер.

# 628

Това не го разбрах?

# 629

Това не го разбрах?

Аз го разбрах , значи Редбул има впредвид че една истинска дама трябва да се държи на ниво , да не позволява на всеки мъж да си предлага услугите и ако държи на мъжът до себе си - трябва да разчита на него преди всичко , и аз съм съгласна с това  , много точно , кратко и ясно . Grinning Бъдете дами в обществото но разчитайте само на своя кавалер момичета  Wink

Общи условия

Активация на акаунт