Мъж Телец - 4

• 41 544
  • 804
  •   1
Отговори
# 600
Айде Simple Smile
Аз започвам - много бързо избухвам. КАто помня че съм казал нещо и се налага да го повтарям избухвам много бързо. Ако, някой ми причини зло не го забравям и влиза в черния списък Simple Smile

Наистина Телците са злопаметни но не са отмъститилни ,към враговете проявяват ледено безразличие  Grinning

# 601
Отрицателни черти на Телеца - инат , равнодушие ,злопаметни, егоизъм , неумение да се възползва от случая , непризнаване на собствените слабости, егоцентрици , мнителни , ревниви , силно изразено чувство за собственост, обичат да се налагат , консервативни и тк.н.  Wink но въпреки всичко се изписаха 4 теми за Телеца и го обичат със всичките му недостатъци  Rolling Eyes , защо ли  Thinking - сами си отговорете  Grinning
леле колко точно казано Laughing

# 602
Отрицателни черти на Телеца - инат , равнодушие ,злопаметни, егоизъм , неумение да се възползва от случая , непризнаване на собствените слабости, егоцентрици , мнителни , ревниви , силно изразено чувство за собственост, обичат да се налагат , консервативни и тк.н.  Wink но въпреки всичко се изписаха 4 теми за Телеца и го обичат със всичките му недостатъци  Rolling Eyes , защо ли  Thinking - сами си отговорете  Grinning
защото са страх Embarassedотни любовници

# 603
Аз пък не мисля че обичаме да манипулираме. Просто останалите не виждат нормалните, логични  и последователни връзки. Имам едно стрелче в екипа си, което много обича да командва направо умира да дава заповеди. Grinning Нямам нищо против, дори когато не се усети и на мен ми даде заповед й казвам - Слушам! и го изпълнявам стига да е логично. Ако, не е започваме да го коментираме и го правим както трябва. Но, на моменти губи последователността. Иначе е много оправна всичко самичка си прави и е много упорита. Веднъж се бяхме скарали за някакви картинки за водният им знак. Ей такава кавга нямаше в крайна сметка стигнахме до компромис, но тя каза че след тази задача напуска. Напуска ама друг път. Grinning Много държа на хората си, може в наалото да грешат да им е трудно, но с времето проявят ли упоритост и желание за работа остават. Така както аз им викам когато не са прави така и те могат да ми викат стига те да са прави. Без никакви последствия за тях. Нямам нищо против да защитават тезата си. Както аз понасям конструктивна критика, така и те трябва да могат да го правят. В спора се ражда истината. В крайна сметка сме се събрали да вършим работа, а не да си губим времето - те моето и аз тяхното.

Така че не се подлъгвайте по външния вид на началника телец. Печени сме Grinning
Най- много мразя да кажа нещо да знам че има грешка в него и другия да каже готово и да го направи с грешката. Направо откачам - аз роби не искам.
стрелеца е личност,характер,индижидуалност и телеца трудно може да го манипулира.

# 604
Аз не се и опитвам да я манипулирам. Даже никой не се опитвам да манипулирам Grinning

# 605
любопитно ми е всички ли теленца обичат да си поспиват повечко?

# 606
Аз изобщо не обичам да спя. Ако, има някакъв начин да не спя ще е идеално.

# 607
Как да разбера дали флиртува с някое момиче Телеца или са просто приятели?Струва ми се,че го прави и си общува много с една позната(той се отдръпна от нея преди,но сега общува с нея, и то ми се струва флирт).А мене само ме гледа влюбено,без да прави абсолютно нищо друго,а аз се иядосвам,че се закача и търси съответното момиче и не го поглеждам и демонстративно го подминах след конкретен случай(закачаше се и си говореше с нея и докато минах покрай него няколко пъти изобщо не ме и погледна ),след което той изглеждаше като ударен с мокър парцал  Grinning после във фейсбуук отново харесал снимка на друго момиче,коментира на трета статуса и т.н. И най-вероятно си пише с моята позната,понеже имат общи интереси и ще ходят на концерт(не знам дали заедно и това доста ме притеснява Grinning,но той и е предложил да и продаде билет,защото имал 2).забравих да спомена,че преди около три месеца(запознахме се преди около 6 и той нищо не предприе ,само ме гледаше ПАК) го поканих да излезем на кино,но не стана,понеже...както и да е(не защото не искаше),после аз реших,че харесва тая моя позната(така изглеждаше) и нещо застояха нещата.ох много объркано.

# 608
Как да разбера дали флиртува с някое момиче Телеца или са просто приятели?Струва ми се,че го прави и си общува много с една позната(той се отдръпна от нея преди,но сега общува с нея, и то ми се струва флирт).А мене само ме гледа влюбено,без да прави абсолютно нищо друго,а аз се иядосвам,че се закача и търси съответното момиче и не го поглеждам и демонстративно го подминах след конкретен случай(закачаше се и си говореше с нея и докато минах покрай него няколко пъти изобщо не ме и погледна ),след което той изглеждаше като ударен с мокър парцал  Grinning после във фейсбуук отново харесал снимка на друго момиче,коментира на трета статуса и т.н. И най-вероятно си пише с моята позната,понеже имат общи интереси и ще ходят на концерт(не знам дали заедно и това доста ме притеснява Grinning,но той и е предложил да и продаде билет,защото имал 2).забравих да спомена,че преди около три месеца(запознахме се преди около 6 и той нищо не предприе ,само ме гледаше ПАК) го поканих да излезем на кино,но не стана,понеже...както и да е(не защото не искаше),после аз реших,че харесва тая моя позната(така изглеждаше) и нещо застояха нещата.ох много объркано.

Според мен вариантите са два - или те предизвиква с тази приятелка или наистина я харесва и иска ти да си наясно с това.Телците не се крият за нищо - правят нещата явно , според нас когато мислим че правим редни неща няма какво да крием .В любовта нямаме стратегия , говорим открито  и действаме уверено когато сме сигурни в чувствата си . Ако те е харесал от самото начало и впоследствие ти не си се държала студено и пренебрежително с него - всичко е наред , трябва да си търпелива , минаваш през изпитателния / едногодишен / период . Grinning

mimi al  Аз лягам късно и ставам рано  6:00- 6:30 , защото си правя сутрешен крос 30-40 мин. Няма по хубав старт на деня от това , крос , душ , кафе и после на работа - така започва всеки мой ден . Grinning Многото сън е проспан живот , но обичам да се излежавам когато имам възможност поне 30 мин .

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 08:26 от tarpelivkata

# 609
е значи само моито теленце може да спи 24 часа Laughing

# 610
Ако свързваш съня с почивката. И аз обичам да си почивам - нямам претенции да ли ще е сън или разходка примерно. Но, ако имам много работа не си позволявам да спя. Та, зависи какво работи твоя човек Simple Smile

# 611
дори когато не работи обича да си поспива

# 612
Събира енергия за нещо голямо значи Simple Smile

# 613
 Laughingда за мен и децата Joy Joy
тарпеливка-браво,много хубаво че имаш време и за крос

# 614
Laughingда за мен и децата Joy Joy
тарпеливка-браво,много хубаво че имаш време и за крос

Ти и децата - малко ли е   Grinning
 Немога да си представя  денят ми да започне по друг начин  - така се зареждам с енергия и освобождавам напрежението . Grinning правя го от години и се чувствам супер . Всеки човек трябва да се грижи за своя тонус и психически комфорт - да спортува нещо , това е истината  . Wink

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 18:49 от tarpelivkata

Общи условия

Активация на акаунт