Мъж Телец - 4

• 41 548
  • 804
  •   1
Отговори
# 585
Да ли ще стигнем до пета тема? Simple Smile

# 586
Да ли ще стигнем до пета тема? Simple Smile

Така като гледам сме близко до 5 тема  Grinning

# 587
Колко вярно ... Simple Smile

" Може да се каже, че Телецът е идеалният любовник. Той разбира какво чувства партньорката му, бързо се възбужда, но никога не бърза да премине от любовната игра към самия акт, тъй като не обича спонтанния секс. За съжаление малко му липсва фантазия – не очаквайте нищо екзотично от Телеца в леглото! Той ще прави любов винаги по една и съща изпитана схема, за сметка на това ще дава всичко от себе си, за да не разочарова партньорката.
Някои жени намират Телците за малко скучни и праволинейни от сексуална гледна точка. Но пък резултатът при тях е винаги сигурен. Те компенсират липсата на въображение с умението си да правят любов до безкрайност
."

из "woman.---"

# 588
 За съжаление аз нямам много инфо за моя телец относно работата му, освен, че е много последвателен, сериозен, отдаден...... и май харесва до командори Simple Smile О, и като има много работа не ще да чуе и да види никой - или поне не иска да се занимава с друго!  Flutter

# 589
Грешка! Телците не обичаме да командваме, просто искаме да си гледаме кефа. Но, като виждаме че другите са зле и нещата не вървят. Просто се захващаме и го правим, а ако трябва да даваме заповеди сме безкомпромисни и искаме да стане както аз искам, т.е. както трябва. Но, това не си го представяйте като чичо скрудж, просто мекичко и деликатно убеждаваме че ние сме прави приобщаваме ви към идеята и вие проявявате инициатива да свършите работата. После ние ви плащаме и всичко е ок Simple Smile

# 590
Грешка! Телците не обичаме да командваме, просто искаме да си гледаме кефа. Но, като виждаме че другите са зле и нещата не вървят. Просто се захващаме и го правим, а ако трябва да даваме заповеди сме безкомпромисни и искаме да стане както аз искам, т.е. както трябва. Но, това не си го представяйте като чичо скрудж, просто мекичко и деликатно убеждаваме че ние сме прави приобщаваме ви към идеята и вие проявявате инициатива да свършите работата. После ние ви плащаме и всичко е ок Simple Smile

Редбул е прав , Телецът наистина не обича да командва, просто  контролират  и обичат всичко да върви  по план - всеки да изпълнява задълженията  си съвестно и да не му се противоречи нетактично  Grinning

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 10:46 от tarpelivkata

# 591
обича да манипулира  Laughing

# 592
OOOo ДА!!!! И така извърта нещата - все да са в негова полза! казвам това без никаква злоба - просто от личен опит съм забелязала  Thinking

# 593
OOOo ДА!!!! И така извърта нещата - все да са в негова полза! казвам това без никаква злоба - просто от личен опит съм забелязала  Thinking

За ползата не съм сигурна ,но едно е сигурно, че обича да е на неговото  Grinning ,  ако си деликатна и мила може и с теб да се съобрази - нали си неговото момиче  Wink

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 14:38 от tarpelivkata

# 594
Аз пък не мисля че обичаме да манипулираме. Просто останалите не виждат нормалните, логични  и последователни връзки. Имам едно стрелче в екипа си, което много обича да командва направо умира да дава заповеди. Grinning Нямам нищо против, дори когато не се усети и на мен ми даде заповед й казвам - Слушам! и го изпълнявам стига да е логично. Ако, не е започваме да го коментираме и го правим както трябва. Но, на моменти губи последователността. Иначе е много оправна всичко самичка си прави и е много упорита. Веднъж се бяхме скарали за някакви картинки за водният им знак. Ей такава кавга нямаше в крайна сметка стигнахме до компромис, но тя каза че след тази задача напуска. Напуска ама друг път. Grinning Много държа на хората си, може в наалото да грешат да им е трудно, но с времето проявят ли упоритост и желание за работа остават. Така както аз им викам когато не са прави така и те могат да ми викат стига те да са прави. Без никакви последствия за тях. Нямам нищо против да защитават тезата си. Както аз понасям конструктивна критика, така и те трябва да могат да го правят. В спора се ражда истината. В крайна сметка сме се събрали да вършим работа, а не да си губим времето - те моето и аз тяхното.

Така че не се подлъгвайте по външния вид на началника телец. Печени сме Grinning
Най- много мразя да кажа нещо да знам че има грешка в него и другия да каже готово и да го направи с грешката. Направо откачам - аз роби не искам.

# 595
Аз пък не мисля че обичаме да манипулираме. Просто останалите не виждат нормалните, логични  и последователни връзки. Имам едно стрелче в екипа си, което много обича да командва направо умира да дава заповеди. Grinning Нямам нищо против, дори когато не се усети и на мен ми даде заповед й казвам - Слушам! и го изпълнявам стига да е логично. Ако, не е започваме да го коментираме и го правим както трябва. Но, на моменти губи последователността. Иначе е много оправна всичко самичка си прави и е много упорита. Веднъж се бяхме скарали за някакви картинки за водният им знак. Ей такава кавга нямаше в крайна сметка стигнахме до компромис, но тя каза че след тази задача напуска. Напуска ама друг път. Grinning Много държа на хората си, може в наалото да грешат да им е трудно, но с времето проявят ли упоритост и желание за работа остават. Така както аз им викам когато не са прави така и те могат да ми викат стига те да са прави. Без никакви последствия за тях. Нямам нищо против да защитават тезата си. Както аз понасям конструктивна критика, така и те трябва да могат да го правят. В спора се ражда истината. В крайна сметка сме се събрали да вършим работа, а не да си губим времето - те моето и аз тяхното.

Така че не се подлъгвайте по външния вид на началника телец. Печени сме Grinning
Най- много мразя да кажа нещо да знам че има грешка в него и другия да каже готово и да го направи с грешката. Направо откачам - аз роби не искам.

Редбул имаш страхотна стратегия към служителите си - сигурна съм че вдъхваш респект и се стига от точка А до точка Б професионално , след като държиш на компетентните кадри в твоя екип  Grinning и даваш право на втори шанс да поправят грешките си - добър началник си ти ей  Wink

# 596
В темата май останахте само полубожества- т.е. само телци .
И един на друг се убеждавате колко сте по-по -най -  Simple Smile
Два- три пъти се опитах да тръгна в друга посока на разговор, но не би ... Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 19:33 от Rosita

# 597
хаха абе аз се чудя само за мъжа телец ли се е изписало толкова, много е актуален явно. Гледам за козирога една тема от 3 години я мъчат... и 11 страници едвам са изсмукали от пръстите си.
И наистина ги изкарахме невероятни и неповторими телците, пък кой знай, може и тъй да е...
айде да говорим за отрицателните им качества, да наклоним везните малко    #2gunfire Grinning

# 598
Айде Simple Smile
Аз започвам - много бързо избухвам. КАто помня че съм казал нещо и се налага да го повтарям избухвам много бързо. Ако, някой ми причини зло не го забравям и влиза в черния списък Simple Smile

# 599
Отрицателни черти на Телеца - инат , равнодушие ,злопаметни, егоизъм , неумение да се възползва от случая , непризнаване на собствените слабости, егоцентрици , мнителни , ревниви , силно изразено чувство за собственост, обичат да се налагат , консервативни и тк.н.  Wink но въпреки всичко се изписаха 4 теми за Телеца и го обичат със всичките му недостатъци  Rolling Eyes , защо ли  Thinking - сами си отговорете  Grinning

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 21:37 от tarpelivkata

Общи условия

Активация на акаунт