други мъже за мен нЕма! 
други мъже за мен нЕма!

други мъже за мен нЕма!
) на телците, това неговото ми е много познато, аз също съм го правила. Ако въобще някога те попита директно и сериозно дали се виждаш с други мъже, то е много ама много несигурен в теб. Това, че ти подмята разни такива съвсем невинни и шеговити коментари, хем са си шега, хем по свой си начин иска да ти види реакцията. И да - колкото и безгрижно да звучи по темата, има МНОГО против да излизаш с други мъже
Ако му е широко чувството за хумор (както е моето например), може съвсем спокойно да му отговориш, че се виждаш с два футболни отбора, но трябва да е очеизвадно, че е шега

Тоест когато наистина обичаме някой границите на търпимостта мнооого се разширяват и ако някой си помисли, че ги няма, значи много вероятно скоро ще ги премине

и не реагира....., но определено не ме реже, нито пък коментира.... ядосвам го , но знае, че ще ми мине емоцията и оставя да си дрънкам - абе май ми е намерил цаката!
И на това ако му викате любов аз съм една късметлийка!

Тоест когато наистина обичаме някой границите на търпимостта мнооого се разширяват и ако някой си помисли, че ги няма, значи много вероятно скоро ще ги премине 
Това за търпението си го написала много точно , търпим всичко, с години понякога но само ако човека означава нещо за нас - другите са в сектор " неважещи " т.е ако не ни е от кръвната група и не го усещаме близък не правим никакви усилия за него . Уважаваме всички но допускаме до себе си много малко хора , само проверени с времето.

и не реагира....., но определено не ме реже, нито пък коментира.... ядосвам го , но знае, че ще ми мине емоцията и оставя да си дрънкам - абе май ми е намерил цаката!
И на това ако му викате любов аз съм една късметлийка! 
тогава много се палим и още повече се стараем - а ако усетим че любимия човек ни се изплъзва и го губим / а той ни се е доказал вече на 100 % / е тогава вече правим и невъзможното да поправим грешката / ако е в нас / да си върнем човека .
Препоръчани теми