SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 410
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро и от мен...
Вчера срещата беше супер
Бяхме аз, Апокалиптик, Галето, Розето и една приятелка на Галето....

да ви кажа аз от няколко дни съм в дупка и вчера срещата много ме разведри

е, говорих малко повечко... ама дано не съм изплашила никого

беше прекрасно, но като гледам вие тук повече сте се събрали и до по-късно сте стояли.

Докато ви изчета, то стана почти обяд.
аз лично си тръгнах малко преди 10, но Галето имаше планове да ходи по нощна София, така че днес ще си признава

много целувки за всички

добре, че сте тук, защото иначе ще се побъркам

хайде поздрав с нещо смешно, а ако е обидно за някого, се извинявам...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 196
  • гр. София
Белс, снимките са  Joy Joy Joy

......- Здравейте ... - усмихна се срамежливо Симона и се настани до Сам. Знаеше, че ако седне до Дийн, няма да може и дума да обели. Днешните емоции от неговата близост й бяха достатъчни. Предпочиташе да го гледа от далеч ("лелее цели 60см ... " помисли си Симона "не са достатъчни. Виждам всяка негова луничка и това ме подлудява ...  Embarassed").
- Днес след като си тръгнахте, реших да прегледам отново мумията. Намерих това. - бръкна в джоба на дънките си и остави на масата малък медальон от бяло злато във формата на кръг, а върху него бяха гравирани три йероглифа.
- Това е медальон за защита .... от зли сили, магии и т.н. , но най интересното е, че го намерих вграден над сърцето. Правена му е подкожна операция. За да го носи винаги със себе си ....

Сам завъртя медальона в пръстите си, гледайки го съсредоточено. Спомни си за татуировките по ръцете на монаха, които също представляваха преплетени йероглифи.
- Сигурно в даден момент татуировките са спрели да вършат работа – предположи той, - станали са слаби и затова се е наложило да му...хм...вградят това...
- Възможно е - съгласи се Дийн.
- Въпросът е – намеси се Симона – от какво толкова е имало да се пази. Всичко това ми се струва доста преувеличено. Тези монаси май са били суеверни повече, отколкото е било необходимо.
Два чифта очи се впериха в нея. Какво ли знаеше тя, какво ли беше видяла. За всеки незапознат беше нормално да не вярва и да реагира по този начин. Но те знаеха. Те бяха видели. Те бяха изпитали на гърбовете си много, много неща. На тях татуировките и медальона не им изглеждаха нито странни, нито плод на нечий суеверен страх от нещо, което в крайна сметка не съществува. Защото то съществуваше. Каквото и да беше, имаше го някъде там, реално и заплашително.
- Как измъкна това нещо от района на разкопките? – попита Дийн, хвърляйки премрежен поглед на Симона.
Тя се изчерви. Беше извършила нарушение на правилата и чудесно съзнаваше това. Но желанието отново да види зеленоокият красавец беше по-силно от служебният й дълг. Просто не можеше да му се противопостави.
- Реших, че ще ви е полезно в разследването – отвърна тя с надеждата, че трепкащият й глас няма да издаде истинската причина.
Дийн се прокашля.
- Какво ще кажеш – започна той, обръщайки се към нея – да ми помогнеш да разчетем йероглифите? В това време Сам ще отиде да направи едно проучване...
Веждата му закачливо се вдигна. Дланите на Симона се изпотиха.
- Ще помогна с каквото мога – отвърна тя, примигвайки.
- Чудесно – зарадва се Дийн. – Дай ми пет минути и идвам.
Той дръпна брат си настрани и му каза:
- Виж какво можеш да изровиш още за книгата. Особено за въздействието й върху тези, които я гледат...
- Не можа ли да измислиш друг начин да ме разкараш? – изпъшка Сам.
Дийн се ухили до ушите.
- Аз също ще правя...проучване...
- Да, да – отвърна Сам, махвайки с ръка. – Представи ми после доклад с констатациите от това твое проучване.
С тези думи той излезе от кафенето.
Дийн го изпрати с очи, после се обърна, погледна към Симона и доволно въздъхна, облизвайки устни като кулинарен експерт при вида на ново блюдо.

# 197
Белс, честно, мен ме изплаши, беше във вихъра на танца Laughing
Не мога да се сдържа да не пусна нещо, стига да го познаете...оххх
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 198
Сити/ Инче, че как няма да го познаем ... те тез тръпчинки и таз усмивка може ли да се сбъркат ...
Радвам се че сте си изкарали супер, сега много моля  Praynig Praynig Praynig пуснете и някоя и друга снимчица  Praynig Praynig Praynig

# 199

наистина ли съм била във вихъра???  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

май наистина много говорих

от срам даже не пиша в пурпурно, че и затова ми се смя Инчето... ама само този пост

# 200
Белс, наистина ли си била във вихъра  Joy  Ай сега, не сте стискайте, пуснете поне 3 снимки да съпреживеем и ние готиното ви настроение  Grinning

Благодаря за кафетата, аз снощи не се включих в купона, но работих до 2 часа, така че съм си зле

# 201
  • гр. София

Леле, да идвам да ти лея куршум против уплах? Ей сега приготвям такъмите и идвам при теб.

# 202
Добър ден Hug !

[…] е, говорих малко повечко... ама дано не съм изплашила никого […]

наистина ли съм била във вихъра???  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

май наистина много говорих
Тц, не вярвам - Bellezza не може да плаши, а само да увлича с вдъхновение.

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 12:50 от Impala

# 203
  • В средата на времето
Има информационно затъмнение относно срещата Crossing Arms. Така усещам, че и звездите ми го говорят Joy Само Бела каза нещо обобщено.  Simple Smile
Кой е този филм, в който Джаред е бил с червена каска на строителна площадка? Simple Smile

# 204
'Gilmor girls'
Какво ми е твърде младо, високо и слабичко тук Heart Eyes ...

Всъщност
да ви кажа аз от няколко дни съм в дупка...
Hug Hug Hug, ама къде ги намирате тези дупки и защо падате в тях?
Спасители:

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 13:02 от Impala

# 205
  • гр. София
Hug Hug Hug, ама къде ги намирате тези дупки и защо падате в тях?

Питай къде не ги намирам(е)  Confused
Излизам от едната, правя крачка и падам в другата  ooooh!
Сякаш ходя по

или по

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 13:11 от Зимна роза

# 206
Точно такава цедчица имам и аз, но си търся по-голяма Joy Розе, знаеш ли къде ги има?

Да внеса някои уточнения. Белс, имах предвид, че беше много вдъхновена от нещо и предполагам затова така се получи, а се постреснах (представи си), щот не съм те виждала такава. Явно компанията или темата са били подходящи Laughing

Относно снимките - нямам никакви, затова си трая. Чакам Галя да се прибере и да ги свали и веднага ги слагам тук. Имате много поздрави от нея, вече пътува към къщи.

Бичи, ама как се виждат тръпчинките отдалеч, нали Heart Eyes

# 207
  • гр. София
Точно такава цедчица имам и аз, но си търся по-голяма Joy Розе, знаеш ли къде ги има?

Като намеря ща ти взема за армаган  Laughing

# 208
С габаритите си - 5.4 х 2 х 1.4 метра - трудно намирам дупки, в които да падна Laughing , затова сама си ги копая ooooh! . Старая се обаче да избягвам плаващите пясъци, че ще иде зян Самито, всъщност Джаред Joy Joy Joy .

# 209
Тц, не вярвам - Bellezza не може да плаши, а само да увлича с вдъхновение.

Impala, благодаря от сърце за милите думи...

Да внеса някои уточнения. Белс, имах предвид, че беше много вдъхновена от нещо и предполагам затова така се получи, а се постреснах (представи си), щот не съм те виждала такава. Явно компанията или темата са били подходящи Laughing

от нещо, да
ей от това

и от това

не, наистина, ако много съм била прекалена, извинете ме... просто 1.много се радвах да ви видя 2. явно напоследък не си говоря достатъчно с хората и си наваксвам с вас 3. и това е тайна... но на срещите на Здрача трудно се взима думата и сега се възползвах да се чуе и моят глас в дивака най-накрая Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт