SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 451
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Хайде, че дойде време за биричка.

Бела, това което те е вдъхновило, ми подкосява краката и ме кара трудно да работя  Mr. Green

# 211
  • В средата на времето
Хайде, че дойде време за биричка.

Аз май съм гладна. Фиксирах хамбургерите първо Crazy

Дийн  с неговите примигвания, повдигания на вежди, правене на разни муцуни, полуусмивки и най-вече строги погледи може да докара непрекъснати, множествени вдъхновения.  Grinning

# 212
Бела,
  bouquet и Hug

Хм, bichito взе бирата, Izida - хамбургерите. За мен останаха Диййн и арфата - на кое ли да се метна newsm78 ?

# 213
Ей Импалка изпревари ме този път  Mr. Green Нищо,ще се задоволя с точене на лиги по гифчето ти  Sunglasses

# 214
Хм, bichito взе бирата, Izida - хамбургерите. За мен останаха Диййн и арфата - на кое ли да се метна newsm78 ?

Ай стига си се точила на тая арфа, бря Joy

# 215
Белс, ти какво сега? Все едно не ме познаваш. Беше чудесно, че те чухме най-сетне, тайната е вярна, както и вдъхновението, нали? Grinning

# 216
 Joy Joy Joy Joy Joy

Ми то... аз... нали все на по две неща трябва да се метна, иначе не ми е хубаво.

Фейче, Heart Eyes
Ще се *** от смях заради теб. Благодаря ти. Липсваше ми Hug .

Маме, Mr. Green
Всъщност как предпочиташ: 'Маме' или 'Деси'?

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 01:52 от Impala

# 217
Маме, Mr. Green
Всъщност как предпочиташ: 'Маме' или 'Деси'?

Както на теб ти е удобно  Simple Smile Hug Ето ти една арфа  Mr. Green

# 218
Любимия ми вид. Маме, благодаря Hug . Веднага отивам да дрън-дрън-дрън... Слагам между краката, гътвам, подпирам на рамо и действам и с двете ръце, нали?

# 219
# 220
Ох, че не съм добре тия дни  ooooh!  Говорите за арфа, аз си представям контрабас и си мисля нещо за лък.  Rolling Eyes

Снощната среща нещо драматична ми се вижда да е била  Mr. Green  Белс, другия път да не би да те отклонят сервитъорките от входа? Питам сериозно  Simple Smile

# 221
КонтрабаСами? И на него мога да свиря! Почти същото е, само че едната ми ръка е горе, а другата по-ниско и с лъка наляво-надясно докато запее.

Ето го - със струните.
(цък)

PS. Eх, цял ден чакам разкази и снимки от срещата. Чакайки написах повече глупости от обикновено, което по принцип ми се струваше невъзможно Crazy .

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 01:53 от Impala

# 222
Здравейте!

Напоследък не се включвам писмовно, но пък чета и гледам всичко, което поствате  Hug. Нещо не ми се пише в последно време  newsm78. Дано се оправя скоро.
Завид за снощните срещи, аз пропуснах и двете, но още не съм загубила надежда да видя снимки.

Нещо забавно

# 223
Хм, Галя нещо никакви снимки не пуска... Не стига това, ами въобще май не се е прибрала. Май ще трябва да отскоча до Пазарджик. За по-бързо и по-сигурно - с количката. Моля ви, момичета, позагрейте ме малко да се надъхам и да тръгвам...
Още снощи усетих, че ще има номер, за да прилапа Сам само тя Mr. Green ах, колко лошо ...

P.S. Запалих количката Twisted Evil

# 224
  • # супернатурална #
Здравейте мили мои, от къде да ви почвам.  Grinning Толкова много сте изписали, че за пръв път от година насам четох по диагонал и не разгледах всичките красоти, които сте пуснали. Бела, да ти ядат белото ....  Laughing , какво са се заяли с теб. Ми говореше, повечко  Rolling Eyes  :lol , превъзбу...развъвълнувана беше, нормално. Всички бяхме. Снимки имам само 3, все забравяме да се снимаме, ще ги пратя на Мон амур да ги качва веднага след като си намеря кабела на апарата, тоест утре  Laughing Ама и вие сте си прекарали страхотно, колко любов, Импалко, струеше, не е истина  Heart Eyes Да се обясня и тука, обичам темата ни, вас, и начина по който скъсяваме разстоянията и умеем да сме заедно далече една от друга.

Ау, Инче, сега видях какви нечисти прилапвателни помисли ти минават относно мен и Сам. Ето, прибрах се, уморихте ме много снощи, а полуголите танцуващи мъже направо ме довършиха. И понеже количката беше заета за капак се наложи да се мандахерцам с влака.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт