SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 466
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
  • В средата на времето
Apocalyptic, ей ти нещо да слушаш докато пътуваш - Grinning Wink

# 226
  • # супернатурална #

Тази лелка я виждам за втори път снимана с момчетата. Да не е от екипа или е една дяволски щaстлива фенка  newsm78

# 227
Ааа появила се е и последната от  каре Дивачките  Grinning  Жива и здрава! Десният край на снимката ме оставя доста твърде замаяна  Rolling Eyes  Блазе на жената, която и да е тя.

# 228
Здрасти и добре завърнали се на виждалите се вчера наживо! Simple Smile Чакаме си снимките. Simple Smile

Гале, таз лелка пишеше някъде, че е от помощниците на каста, ама така и не помня каква й беше длъжността. Май беше нещо като декоратор от епизода с Истината.

Едно поздравче и от мен:

# 229
Мммм, Изи, слушам, благодаря Grinning

# 230
Добре, ето една снимка от срещата... аз толкова имам

тази с най-червените бузки (най-вляво) съм аз -както виждате много развълнувана Simple Smile до мен е Апокалиптик, до нея Галя (татуто е убиец) и най-вдясно Роза

# 231
Ауу Bella как си ми позната от някъде...  Simple Smile
Гале татуто е убиец  Heart Eyes  Hug Hug

# 232
Добре, ето една снимка от срещата... аз толкова имам

тази с най-червените бузки (най-вляво) съм аз -както виждате много развълнувана Simple Smile до мен е Апокалиптик, до нея Галя (татуто е убиец) и най-вдясно Роза

Ейййййййй колко сте хубавиииии!!!!
Белс изглеждаш страхотно! Леле Розе голяма си сладурана! Инчето и Галка чаровни както винаги! Момичетаааа не знаят Дж2 какво изтървааат.
Ако ще им пращате снимки, добре, но моля пропуснете Мишата. Crazy  Hug

# 233
Mммного сте готини Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes !

Променено е заглавието на епизод 6.21 (първия на 20 май) от ‘The Haunter of the Dark’ на ‘Let It Bleed’ (източник), което няма нужда да обяснявам какво е.

# 234
Момичета много сте хубавииииии. Първите три (Бела, Инчето и Галя) си ги знем що за симпатяги са, а Розето (Розе това наистина ли си ти Hug) ... много си хубава  bouquet
Гледам свирите на инструменти ... сега оркестър ли ще формира ме ??????  Mr. Green
Аз си заплювам да свиря на този  Twisted Evil Twisted Evil

# 235
Ама какво сте засвирили на тез инструменти, няма ли да се преуморите малко Joy
Бичи, твоят специално е аххх повече от прекрасен...

# 236
Щях да ви покажа аз на какъв инструмент ще свиря,ама има хора до мене  Laughing Малък жокер "Самски"

# 237
Майче, ма то да не е "робъртски", че кат гледам тез крака на аватара... Или бъркам? Laughing То лошо няма, колкото повече, толкова повече, както е казано... Хайде, покажи, не се стискай.

# 238
Не бъркаш Инче  Simple Smile ,ама не е робътски а Самски

# 239

заЩо ли веднага ми изкочи в главата това

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 01:03 от bichito

Общи условия

Активация на акаунт