SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 480
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Импала, какъв е този подпис....

на какво прилича това....

направо съм потресена

сега остава да сложиш и Дийн как те изпотроши с онова желязо ли беше, не помня...

# 271
О, я, вилкомен. Засега съставът е фрау Импала на струнните, Мама на ударните и мадмоазел КраулИ на духовите инструменти. Bichito също се включи, но още не е дефинирала инструмента си.

Воала .... аз съм на струнно лъковите .... че само там съм добра  Embarassed Rolling Eyes

# 272
  • # супернатурална #

Данке шойн  bowuu Само да си взема цуг томбона (по-точно той мен) и идвам

# 273
И аз съм тука с тъпана  Mr. Green

# 274
О, я, вилкомен. Засега съставът е фрау Импала на струнните, Мама на ударните и мадмоазел КраулИ на духовите инструменти. Bichito също се включи, но още не е дефинирала инструмента си.
Воала .... аз съм на струнно лъковите .... че само там съм добра  Embarassed Rolling Eyes
О, найн, ву волЕ откраднЕ майне контрабаСами Shocked ?! Ми, файн, гут, ша отстъпя, ама арфата - тц.

Bella,
Днес ми е такова... Но скоро ще го сменя Peace , надявам се.

# 275
# 276
Хитър ход, Изи: докато ние се трепем Joy  коя на какво да свири, ти си избра най-правилното - на теб да свирят.

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 17:29 от Impala

# 277
  • # супернатурална #
Леле Мамче, какъв ти е голям тъпана! И потен! Дай да ти го подсуша малко, да не ти се хлъзга палката  Blush

# 278
Воала .... аз съм на струнно лъковите .... че само там съм добра  Embarassed Rolling Eyes
О, найн, ву волЕ откраднЕ майне контрабаСами Shocked ?! Ми, файн, гут, ша отстъпя, ама арфата - тц.

Аз съм на малките .... като за ушенце

# 279
Заформен е оркестър! Вери гуд и вери куул...
Като бях малка много дирижирах с една игла за плетене на майка ми, така че се пиша за ваш диригент. Само не мога да си намеря диригентската палка, ако някой ми я подаде, ще почукам по партитурите... Готови ли сте? Или по-късно?

Едит: Намерих си я Grinning

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 17:10 от Apocalyptic city

# 280
Воайорка Mr. Green .

bichi,
Много те обичам - как знаеш, че мога само с големите инструменти. Благодаря Hug .

Маме,
Не й вярвай, стискай здраво тъпана пък ако ще да се изхлузи палката. КраулИ а го е докопала, а го е превърнала в обой ('oh, boy'), sax или нещо друго по нейната част, и край - не мойш й го взе от устата ръцете.

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 17:38 от Impala

# 281
Леле Мамче, какъв ти е голям тъпана! И потен! Дай да ти го подсуша малко, да не ти се хлъзга палката  Blush

Twisted Evil Нееее!Аз палки не използвам,за тази свръхестествена кожа само ръчички  Laughing

Инче не не си аз ти я намерих  Laughing

# 282
Упс, Маме, права си, даже са две Mr. Green Ох, повече от страхотно се получи...

# 283
Здравейте!

Първо да кажа колко ви харесах на снимката от срещата  Hug Супернатурални сладурани!

Розичке, честит рожден ден! Жива и здрава да си! Дано през тази година от живота ти се сбъдне най-голямата ти мечта! Желая ти още да си много обичана , само поводи за радост да имаш и вдъхновението ти никога да не секва!  Hug

Импалка, благодаря за всичките новини за СПН!  Hug

Кога ще видим изпълнение на оркестъра?  Wink

# 284
Златенцеее, жмуц.
Много ми липсваш като алфа хрътка за новини и партньорка в закачките. Но разбирам и се примирявам Sad .

Общи условия

Активация на акаунт