SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 569
  • 735
  •   2
Отговори
# 390
... наша реклама на Зрънчо - ммммммм с масло, иииииииииии с каашкааваааал   Joy  ...

Иии откачих като я видях тая реклама ... равни нямаме по правенето на "Супер" реклами  Sick
Сори за спама  Mr. Green

# 391
  • # супернатурална #
Естествено, никой не може отникъде да гласува два пъти, това си беше проба шега. Нямам предвид нито двоен профил, нито пък знам как е. Напоследък явно се шегувам доста неуместно и несмешно. Нали имаше някакви анкети, където можеш да цъкаш до лудост за любимеца си, та това визирах. Сори, не съм у форма...

Инче, колкото и да не си у форма, по - у форма си от мен. Съвсем сериозно си мислех, че може да се гласува от два компютъра  ooooh!  Joy Мамче, ако това е отдела за борба с дубъл-профилството, аз ще си направя два поне по два пъти, за да ме третират рецидив  Mr. Green

А ето нещо, което Дженсън много иска да направи на Джаред  Laughing

# 392
Айде стига сте дивели, цял ден свирите, пеете ...кокошките спряха да снасят  Joy
Пийте по едно мляко и в леглата, както правят добрите момичета и момчета...това се отнася и за теб Сам! -

Лека ви нощ, аз отивам да се гушкам  с този

# 393

Оооо, на Импала душичките малки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes...

Ииии пак ми е време за спамене Mr. Green .
http://www.youtube.com/watch?v=2qFEsSpvUkI
http://www.youtube.com/watch?v=LRve7paazKM (цялата излагация http://www.youtube.com/watch?v=fBzeFzyJ9mY) - това е моя танцов стил hahaha

PS. Някой може ли да ми намери рекламата на Зрънчо? Не съм я гледала.

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 00:32 от Impala

# 394
Ух, чак сега се включвам и аз - изпуснах и танците и анкетната дискусия. Иначе гласувах - Маракана, естествено. Wink

За рекламите, нямам идея за тази за "Зрънчо", за която говорите, но по-тъпа БГ реклама от една стара на парфюми "Евтерпа" не съм гледала Sick (Sorry за спама и аз).

Апокалиптик, подписът ти е страхотен! Е, пък нямаше нужда чак писмо да ми пращаш "Letter to Dana" Grinning Mr. Green , но песента е супер! Връщам жеста Wink

# 395
Вижте сега какво,недейте правете 100 профила,размислих нека за всички има нещо без нищо  Mr. Green

Импалка първата рекламка е муцка  Joy Joy Joy

Айде стига сте дивели, цял ден свирите, пеете ...кокошките спряха да снасят  Joy

hahaha hahaha и петлите да кукуригат  hahaha (засрамихме ги)

edit:Ако искате да подкрепите Дийн в анкетата тук Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 01:41 от Mother 0f All

# 396
И още един поздрав от мен с HIM - Bleed Well Поредната песен, която за СПН трябва да е писана! (Слушайте само текста и ще разберете какво имам предвид) Grinning

You had demons to kill within you screaming
With a gun loaded with guilt you opened their eyes

Love preys the living and praises the dead
In the heart of our hearts by death we were wed

Bleed well the soul you're about to sell for passion deranged
Kiss and tell, baby we're bleeding well
Bleed well the heart you're about to fail for reasons insane
Kill and tell, baby we're bleeding well'
'In hell

'No love lost under her will', I heard you weeping
And on those words a church was built to keep the pain in

If death is the answer to love's mysteries
Then bleed on my darling to the sound of a dream

# 397
Импалка Heart Eyes, това ти спамене, ме кефи. С първта реклама очаквах нещо романтично ... а за малко не събудих къщата от смях .... Обаче с танците, може да спечелиш някой конкурс (песента е супер, аз си падам по ретро парчета)

Маме Hug, Дийно с точно тази снимка ми спечели най напред сърцето (и си остава най добрата за мен, просто като я видя и ми омекват капачките), а после Сам от този му период ме прикотка към градината ( ама градинарки не знаят).

И сега малко спам и от мен . Точно приключих да гледам този филм и съм ей така  Shocked. Потресе ме много и го препоръчвам. Край  на Спама  Mr. Green

# 398
Ейй Бичи  Hug гледай как съм те улучила  Flutter Simple Smile

И аз да се вредя със спама  Mr. Green

Гледала съм го този филм,доста странен ми дойде,но и аз така бих постъпила  Whistling

# 399
Хей, нощни птици Hug .

bichi,
Не съм гледала филма, но щом ти е харесал, може би ще ти е интересно да прочетеш интервю с нашия 'Аш', в което говори за него: на руски и оригинала на англииски.

# 400
E сега ми събудихте любопитството с този филм (сори и аз за спама, ама да мина по тънкия лед, не е съвсем несвързан с темата, след като любимият ни Чад Линдберг (Аш) играе в него).
Филмът за зомбита ли е? Освен да взема и аз да си го дръпна, така и така нищо интересно от тематиката не съм гледала скоро (След като преди време се прежалих да изгледам от край до край Петък 13). Simple Smile

# 401
Ей Импалка  Hug как ме подсети,бях забравила че Аш участва там.

Дейна,филма не е със зомбита,интересен е  Simple Smile

# 402
В сравнение с много други неща Blush това не е спам.
Ето ти описанието в imbd.com (линка от bichito), но за всеки случай в бяло: Writer Jennifer Hills (Butler) takes a retreat from the city to a charming cabin in the woods to start on her next book. But Jennifer's presence in the small town attracts the attention of a few morally deprived locals who set out one night to teach this city girl a lesson. They break into her cabin to scare her. However, what starts out as terrifying acts of humiliation and intimidation, quickly and uncontrollably escalates into a night of physical abuse and torturous assault. But before they can kill her, Jennifer sacrifices her broken and beaten body to a raging river that washes her away. As time passes, the men slowly stop searching for her body and try to go back to life as usual. But that isn't about to happen. Against all odds, Jennifer Hills survived her ordeal. Now, with hell bent vengeance, Jennifer's sole purpose is to turn the tables on these animals and to inflict upon them every horrifying and torturous moment they carried out on her... only much, much worse.
Твърде общо казано, сюжетът на филма прилича на този на епизод 6.14 ‘Mannequin 3: The Reckoning’.

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 03:28 от Impala

# 403
Хей, нощни птици Hug .

bichi,
Не съм гледала филма, но щом ти е харесал, може би ще ти е интересно да прочетеш интервю с нашия 'Аш', в което говори за него: на руски и оригинала на англииски.

ooooh! ooooh! Лелееееееее и аз се изядох докато се сетя от къде ми е познат този артист ... пускам си интервюто ...
Дейна, мила, няма ниЩ свръхестествено във филма, дори е малко брутален ... но на мен ми въздейства. Дето казва Мамето, и аз бих постъпила така ...  #Cussing out

# 404
Да, прочетох му synopsis- a - определено изглежда интересно. (Макар че, ако се окаже поредната екранизация в стил противния Saw (с всичките му части без първата), ще си лягам негледала нищо интересно 'начи!

Общи условия

Активация на акаунт