SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 392
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро,
кафе ....
, сладкиши .....

Гледам приказки сте си разказвали снощи .... сега аз чакам продължението  Hug

...
С тези думи той излезе от кафенето.
Дийн го изпрати с очи, после се обърна, погледна към Симона и доволно въздъхна, облизвайки устни като кулинарен експерт при вида на ново блюдо.

Настани се срещу нея и се облегна на масата. Тялото му зае почти цялата й ширина, а ръцете му събрани в дланите, почти докосваха гърдите й. Ароматът от уиски, парфюм и мъж изгаряше обонянието й и я караше да се замайва.
Симона си наложи да се се съсредоточи, грабна бутилката бира и отпи няколко глътки на бързо. Извика образи на мумии, разкопки и други археологични находки в главата си с цел да се разсее малко, но за жалост бе неуспешно. Нервното й неудобство го издаваше също така и червенината избила по страните й и нервния поглед.
Дийн се наслаждаваше на всичко това, но реши, че малко дистанция няма да и се отрази зле ... Облегна се назад и отпи от уискито си.
- Та ... медальона. - Гласът му бе леко дрезгав, и галеше слуха й.- По това време надали библиотеката Ще е отворена !!!
- Не вярвам, но в базата имаме достатъчно литература и документация за да разберем какви са тези йероглифи.- Симона на секундата съжали, че го е казала, виждайки леката усмивка на лицето на Дийн.- Но може да изчакаме и до утре ....
- Не не, няма време. Предлагам да тръгваме. По пътя Ще ми кажеш каквото знаеш ...- Симона се изправи припряно, без да чака втора покана. Сама в колата с Дийн!!! Пеперудите започнаха да пърхат в стомаха й.
Дийн пусна музиката и нежна балада се разнесе тихо в колата. Лека по лека приятното напрежение което бе обзело Симона, започна да я напуска и се замени с неустоимо желание. Но знаеше, че сега имат работа да вършат, затова леко се прокашля, завъртя медальона между пръстите си и каза.
- Ъъъ, предполагам татуировките и йероглифите от медальона имат много общо. Тъй като по времето когато е живял монаха, т.е. през 17- 18 век. окултизма е заемал важна роля в битието им. Вие какво намерихте в книгата?  
- Неща не типични за Божи хора. Затова сме сигурни, че е принадлежал към някое братство, което е смесвало религията с окултизма. А книгата определено е искал да я скрие от някой. Въпроса е от кой? - давайки си сметка, че може да каже повече от колкото трябва, Дийн я погледна на една страна и се присегна към жабката на колата. Ръката му докосна крака й и чу секването на дъха й.
- Джон, внимавай .....-
В първия момент, Дийн не се усети на кого говори, но за стотни от секундата си даде сметка, че Джон е той .... изправи се бързо и видя човека на пътя. Видя го как протяга ръце на непред с цел да се предпази. Наби спирачки и завъртя волана с за да го избегне. Но задницата го удари .... Дим, нямаше никой. Тогава осъзна, че това всъЩност бе отново видението на монаха. Ясно бе, че искаше да му каже неЩо или да го предпази .... Но какво, от какво?
Погледна към Симона и видя бялото и като платно лице.

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 15:05 от bichito

# 541
  • В средата на времето
Добро утро и от мен  bouquet

Би, големи благодарности за кафето и сладкото Hug. От това сладко поне не се пълнее  Mr. Green  (И честит ти нов облик Grinning. Забелязах го веднага, но забравих да те поздравя.)

...и малко нахлано да попитам, но разказчето ви с Розичка ще има ли продължение? Laughing Стана ми много интересно Hug

# 542
Добро утро. Изпихте ли кафето или само сладко нагъвахте Grinning
Радвам се, че приказката ви харесва, довечера ще се приспиваме пак Laughing

Един нежен поздрав от мен.

# 543
Добър денн  Simple Smile

Бичи кафенцето и сладкишите много вкусни   Kissing Heart

Аз чакам края на историята ви с Розето,да мога да си я прочета цялата на веднъж  Simple Smile

Неска времето пак мрачно,затова ви поздравявам с нещо весело  туко виж се оправило Grinning

# 544
Добър ден Grinning !
Новото от източниците днес:

1) За уестърн епизода – едно важно нещо:
Winchesters Gone Wild!
Jensen Ackles got his cowboy on when Supernatural transported Dean and Sam to the Old West for an upcoming episode. “The guys find a formula to battle Eve, the mother of all monsters, but the problem is the only record of this formula ever existing happened over a 100 years ago,” Ackles previews. “So they call upon their angel friends to give them a time-travel experience.” The excursion fit like a glove, says Ackles, who like Dean is wild about Westerns. “I sent a picture to my father [from this episode], and he wrote back, ‘You’ve been rehearsing this scene since you were six.’” Hopefully he rehearsed it well, because Supernatural pulled out all the stops. “I get to have, like, a high noon shootout, we get to see a hanging…,” says Ackles. “We packed a lot into a 42-minute episode. It’s really good.”
(от тук)

2) За участието на Джефри Дийн Морган:
Q: So the Supernatural fandom is all a-twitter about IMDB listing Jeffrey Dean Morgan as a castmember on the season finale, any truth to that? I would think that if he was really going to make a guest appearance they would do everything possible to keep it a secret.
A: Sources close to the show tell us that there is no truth to that rumor, despite what IMDB says. Now, tell us how you're feeling about JDM being a no-go. We're here to listen.
(от тук)

3) Aнализ на 2.20 'What Is, And What Should Never Be' (епизода с джина) и не само – доста дълъг, затова го давам като линк, има и добри попадения.

4) И накрая нещо за Mupkahttp://www.youtube.com/watch?v=Cb9MMYRe9E4

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 14:50 от Impala

# 545
Здравейте!
Като не съм влизала в темата 2-3 дена и после не мога да ви изчета  Hug.
Благодарско за всички чудесни клипчета!   bouquet
На Дейна и Импалка   love001  love001 за новините и спойлерите!

А ей тези снимки ми напълниха душата  Heart Eyes

Доколкото разбрах, тези снимки наистина са от нова фотосесия.

За моето пристрастяване към СПН е виновна Фейчето. Тя като започна да го гледа, реших да не остана по-назад и да го почна и аз  Laughing. Отначало бях "хм, нищо особено, даже са ми смешнички, но пък са хубави", а след 3-4 епизода вече бях "Supernatural rules!!!!"     hahaha

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 15:07 от Злата с метлата

# 546
  • гр. София
Хей, как сте?  Grinning

Я всички прави за химна!
http://vbox7.com/play:467f849f

Joy Joy Joy

# 547
  • В средата на времето

Уау! Grinning Тази котка е страшно добре дресирана. Колко време стоя на два крака Simple Smile

Аз не обичам дъжда и съответно са ми потънали всички видове лодките из тез води Crazy Обичам да вали само докат спя или както вали лятото - бумне, тресне, пръсне и после пак  sun

# 548

Аз не обичам дъжда и съответно са ми потънали всички видове лодките из тез води Crazy Обичам да вали само докат спя или както вали лятото - бумне, тресне, пръсне и после пак  sun

А аз обожавам дъжда, ама да си седя вкъщи в леглото с книжка в ръка, а не да бъхтам на тръстиката Laughing

За моето пристрастяване към СПН е виновна Фейчето. Тя като започна да го гледа, реших да не остана по-назад и да го почна и аз  Laughing. Отначало бях "хм, нищо особено, даже са ми смешнички, но пък са хубави",
Даже имам спомени, че лекинко им се подигравахме в началото Laughing

# 549
Само аз ли не съм си споделила историята на зарибяването? Hi, I'm Stitch and I'm addicted to Supernatural bowuu Laughing
Следях един друг сериал, за който папи правеше субтитри и понеже винаги съм харесвала субтитрите й, реших, че може да пробвам дали моя вкус за сериали съвпада с нейния. Много пъти съм го подминавала сериала като прекалено страшен, после дръпнах първите сезони и отвисяваха на харда сума време. Първи сезон ми вървеше с 300 мъки, дятето в язовира и Блъди Мерито не ми се отразиха хич добре Rolling Eyes После отидох на гости при нашите и поради липса на непрекъснат достъп до нет, се видях принудена да гледам Supernatural, poor me Laughing И като хлътнах, ужас, висях будна почти цяла нощ да гледам, тогава само до трети сезон бяха излезли епизодите, мисля, и си отчаках много време докато дойде време за четвърти сезон. И аз като Фейчето се колебая 2ри или 4ти сезон ми е любимия, защото и двата са ми най-интересни и Сами е най-хубав в тях Heart Eyes
Още на първа тема първия отговор след пускането беше моя. Тогава още я нямаше Фейчето да ме вкара в правата леха, та се мотах по трибуните Laughing После обаче не се включвах много редовно и така до началото на миналата година, когато се поразписах и след интензивен brain wash смених бутонките за гумени ботуши Laughing
Благодаря за вниманието bowuu Laughing

На мен дъжда изобщо не ми пречи, единствено дето се налага да къпя кучето, вместо само да го измия Laughing

# 550
Остават няколко часа до края на гласуването. За Дженсън не се притеснявам, така че натискам Wink само Джаред. Едва ли моите стотина гласа за три дни ще са важни за резултата, но се надявам поне малко да са му го вдигнали.

PS. И тук вали слабо, но на мен времето не ми влияе, стига да не са над 28о - тогава се разтичам.
Стиче, твоето кучЕ поне е едно и е лесно за къпане Hug .

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 16:22 от Impala

# 551
  • гр. София
Аз не обичам дъжда и съответно са ми потънали всички видове лодките из тез води  Crazy Обичам да вали само докат спя или както вали лятото - бумне, тресне, пръсне и после пак  sun

Тъй, тъй, и аз така  Rolling Eyes

# 552
Остават няколко часа до края на гласуването.
Гласувах и аз за Джаред, макар да ми беше доста трудно да се концентрирам, като видях Alex O'Loughlin Blush Heart Eyes

Стиче, твоето кучЕ поне е едно и е лесно за къпане Hug .
Ама пък е ниско и става до ушите в кал, щото джапа из локвите Laughing Накрая се чудиш куче ли е това или прасе Laughing

# 553
Леле-леле то бива, бива красота и сексапил! Ама как го ограждат а? А като искаше да полегне на кушетката, тая фотографката, как се стърпя? Сега разбирам защо не го слагат по постерите, ще стане прекалено тостеронесто просто Laughing
  Импалка, Дийн да те поживи и Сам да те кара, благодаря за клипчето, страхотно е!  Hug
ПП-гласувах няколко пъти за нашите хорица  Heart Eyes

# 554
  • В средата на времето

Ех, Розе, да намеря най-сетне някой с моите предпочитания към слънцегреенето и недолюбването на дъжда Hug (това е щот сме огнени зодии и нормално да си харесваме слънцето Grinning Wink )

И аз сега ще гласувам. Хубаво, че всеки ден се появява този линк. Иначе се отплесвам Crazy

Общи условия

Активация на акаунт