SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 369
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Може пък Дийн да е решил само да й намести контактните лещи  Laughing Или да й прави стоматологичен преглед и затова да е спуснал облегалката  hahaha

hahaha Ей това и да го прочета,няма да го повярвам  Grinning

# 601
Е, може и да й намести лещите, след като изпаднат от плезир... За зъбите и пломбите ще се въздържа от коментар Joy .

# 602
Ех, Сити, ех, младост, ех, спомени Joy ...

даааааа бяхме млади и игриви .... ех тия парчета. Няма друга музика като време оно.

Niksaning добре дошла?  Hug
Няма смисъл да питам към кои се причисляваш, четейки кой ти хваЩа окото  Mr. Green

Ама вие Heart Eyes какво си помислихте? Може пък Дийн да е решил само да й намести контактните лещи  Laughing Или да й прави стоматологичен преглед и затова да е спуснал облегалката  hahaha

Joy Joy Joy Розееее само не и това   Joy Joy Joy В моята глава какво продължение има, думи нямам да го опиша  Blush Embarassed

# 603
даааааа бяхме млади и игриви ....

А сега сме опитни и игриви bowuu .

# 604
даааааа бяхме млади и игриви ....

А сега сме опитни и игриви bowuu .

Тъжно  Tired, но факт  Mr. Green

# 605
  • гр. София
Ама вие Heart Eyes какво си помислихте? Може пък Дийн да е решил само да й намести контактните лещи  Laughing Или да й прави стоматологичен преглед и затова да е спуснал облегалката  hahaha

Joy Joy Joy Розееее само не и това   Joy Joy Joy В моята глава какво продължение има, думи нямам да го опиша  Blush Embarassed

Защо?  Mr. Green Тъкмо ще е нещо като неочакван обрат. Изненада за читателите - четат, четат и изведнъж БАУ!  Joy

Мога ли скромно да предложа нещо: какво ще кажете една от следващите теми да посветим на Боби? Струва ми се редно, той е важен персонаж и надали има някой, който да не го обича. Да го уважим и него, а?

# 606
А, да, точно това искам да прочета Outta Joint Outta Joint Outta Joint : ‘Диййн се надвесва над Симонка, а тя, милата, опиянена от аромата и топлината му притваря блажено очи и разтваря устни, за да поеме целувката му. Той е вече толкова близо, че дъхът му навлажнява лицето й и изведнъж: ‘Ммда, и лещите и зъбите са ти наред.’ Пали колата, която само това чака Mr. Green , и се понася напред. А Симонка, започната и недовършена hahaha , лежи и преглъща на сухо Joy .'

# 607
Розичка, преливаш от перфектни идеи newsm20 Тема за Боби ще е супер!

Аз съм ЗА с всички крайници Grinning

# 608
  • гр. София
А, да, точно това искам да прочета Outta Joint Outta Joint Outta Joint : ‘Диййн се надвесва над Симонка, а тя, милата, опиянена от аромата и топлината му притваря блажено очи и разтваря устни, за да поеме целувката му. Той е вече толкова близо, че дъхът му навлажнява лицето й и изведнъж: ‘Ммда, и лещите и зъбите са ти наред.’ Пали колата, която само това чака Mr. Green , и се понася напред. А Симонка, започната и недовършена hahaha , лежи и преглъща на сухо Joy .'

...доволно се надига и казва "Сигурна бях, че тая паста за зъби (разтвор за лещи) е най-добрата!". Усмихва се с 24 каратова усмивка (или примигва и дават очите й в близък план) и допълва: "Давай да ходим да го трепем онзи гад!"

Идеалната реклама на паста или разтвор за лещи Mr. Green

# 609
Продукт, тестван, одобрен и препоръчван от самия Диййн Уинчестър. Преди употреба прочетете внимателно листовката. Разклатете добре преди употреба. Не гълтайте и т.н.

Пак по-добре от това, което Сами рекламираше Joy Joy Joy .

Всъщност, надявам се Галчето наистина да продължи историята в нейния си дух, но държа да има една диййнова ръка, здраво стискаща черната ми кожена тапицерия. Такова нещо четох вече и беше... АХ!

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 17:33 от Impala

# 610
Гледайте каква прелест пуснаха в съседната тема  Mr. Green

За следващата формация ще имам избор на кое тъпанче да свиря  Whistling

# 611
  • # супернатурална #

- Ттттова беше той – запелтечи тя с ококорени от ужас очи.
- Кой? – направи се на разсеян Дийн, макар че знаеше много добре за кого говори Симона. Просто му се искаше да я държи малко по-далеч от тези неща.
- Монахът...искам да кажа мумията... – отвърна със свито гърло тя, трескаво оглеждайки пътя пред, зад и встрани от колата.
- Така ти се е сторило – каза той, твърдо решен да я накара да мисли друго. – Изкара ми акъла, аз не видях никого.
Тя седеше трепереща до него.
- Сигурна съм, че имаше някой на пътя…и това беше той…
Дийн се наклони към нея и с върха на пръстите си отметна падналата пред лицето й коса.
- Май си доста напрегната, а? Разкопки, артефакти, каталози….кога за последно си почивала пълноценно?
Симона го погледна и усети как се разтапя през зеления му поглед. Край на маските и пазенето на приличие, реши тя.
- Май си прав – промърмори тихо. – Доста съм напрегната.
- Мога да се погрижа за това – прошепна Дийн в ухото й, докосвайки го с устни. Ръката му хвана лоста на седалката и само след миг облегалката беше спусната почти до легнало положение заедно със Симона. Той огледа набързо пътя наоколо и като не видя никого се приведе над младата жена.
В това време Сам пиеше бира с Боби и обсъждаше с него книгата. Та лежеше на масата между двамата загъната в кафяв хартиен плик, до който бяха оставени два чифта гумени ръкавици и два чифта тъмни очила.
- И какво се оказа? – изпъшка Сам, отпи голяма глътка, бира, преглътна и отпи още веднъж. – Цялата работа е доста сериозна. Защо на проклетите археолози им е трябвало да копаят в Гранд каньон?... Това нещо трябваше завинаги да си остане скрито от света.
- Все някой щеше да намери книгата. По-добре, че е в нашите ръце, а не в ръцете на някой, който би злоупотребил – отвърна поучително Боби. – Важното сега е да разберем дали на някого е подействала.
- Искаш да кажеш на някой друг, освен археолога, който е опитал да я чете ли? – изгледа го въпросително Сам.
- Това също. Но имах предвид дали някой, който я е разглеждал с предпазни средства, е имал халюцинации. Както се оказа книгата действа и по този начин. Това е заради заклинанието за защита, което от братството са направили върху нея. Така са се застраховали, че винаги ще могат да помогнат на някой, който има добри помисли и иска да я унищожи, а не да я ползва.
- Аз нямам халюцинации – повдигна рамене Сам и отново залепи гърлото на бирената бутилка за устните си.
- А Дийн? – попита подозрително Боби. – Вие двамата най-дълго време сте я разглеждали…
- Не ми е споменавал. Сега ще го питам…
С тези думи той измъкна мобилния си телефон от джоба и набра номера на брат си.

Дийн усети приятни вибрации в панталона си, но последва звънене и той въздъхна отегчено. Остави АC/DC да разцепят тишината, а  гъделичкането в джоба му го накара да се изтегне доволен назад, стиснал здраво с ръце волана. Очите му обходиха тялото на Симон, която потръпна от удоволствие, и прокара ръка по издутия джоб:
-Звъниш и вибрираш, няма ли да вдигнеш?
-М-не, обичам тази песен. А и няма нещо, което да не може да почака.
-Сигурен ли си?-ръцете и вече нетърпеливо пълзяха по гърдите му.
Вместо отговор устните му намериха нейните и сладката, дълга целувка я замая. В тясното купе стана горещо, главата му се спусна към шията и, тежкото му тяло нежно я покри. Притисна се силно в тръпнещото момиче, а след това се отдръпна леко за да и даде възможност да свали фанелката му. Симон прехапа усти при вида на стегнатото тяло, прокара ръка по раменете, гърдите, доксна с пръст татуировката, а след това и с устни. Дийн въздъхна сподавено, хвана главата и между ръцете си, вгледа се в очите и и започна да целува скулите, бузите и шията. Ръцете му я хванаха здраво за талията и я придърпаха напред. После сграбчиха облегалката над главата и, стиснаха я така, че пръстите му се впиха в черната кожа, а кокалчетата му побеляха. Плавно и бавно започна да движи тялото си върху нейното.  Симон простена и пожела тази нощ никога да не свършва.

Гааааалеееее, няма ли да ни зарадваш с твое продължение на това което се случва м/у Дийн и Симона  newsm03 ???????

Май не мога да отказвам. Особено на Би и Импалка.   Rolling Eyes Laughing

Niksaning ,  Hug И аз така, като теб, ама ей на! Гледай какви работи ме карат да пиша, пък после що съм надзъртала на Маракана. Ми заради Дийн, и той да изкара късмет  Laughing

П.П. Специални благодарности за Инчето, която ме вдъхнови  с гифчето, та да вляза в на Симон положението  Wink

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 18:08 от Г. Краули

# 612
Ох... АХ...

Галче, благодаря Hug !

Ти може и да ме черпиш една боза, когато се видим, но аз ти дължа нещо по така. Дръж се Whistling !

# 613
  • # супернатурална #

Държа се! Здраво. Като Дийн за облегалка  Flutter

# 614

Общи условия

Активация на акаунт