SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 373
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Добрютрю  Hug   

И аз цъкам, та цъкам за правилните хора  Grinning  Какви са тези съревнования, освен да си мерим фенството и вкуса за мъже, друга тежест има ли класацията?

Да ви помоля за нещо - търся безплатен хостинг за снимки и гифове до 5 MB, бихте ли ми помогнали  Praynig

# 586
  • гр. София
Ааа не! Не искам Хъскито печели пък Crossing Arms

И аз не искам.  Crossing Arms
И да питам нещо - само аз ли хич не харесвам въпросното хъски? newsm78

ПП: естествено, гласувах за правилните хора  Peace

# 587
И да питам нещо - само аз ли хич не харесвам въпросното хъски? newsm78
Не си само ти, Розе, определено, и аз не го харесвам, ама 'ич.

# 588
Да ви помоля за нещо - търся безплатен хостинг за снимки и гифове до 5 MB, бихте ли ми помогнали  Praynig

http://imageshack.us/ не ти ли върши работа, Лили? Grinning

# 589
Както и малко спойлерски снимки за еп. 17, който предстои: http://www.buddytv.com/slideshows/supernatural/supernatural-epis … -go-on-93335.aspx Давам ги като линк, че току-виж не щеше да се спойлерирате.

Промо снимките за 6.17 'My Heart Will Go On' и за 6.19 'Mommy Dearest' – заедно явно newsm78 – за сваляне – тук

Филмче за заснемането на една стара фотосесия, най-известното от което беше “пускането на ръце” – тук

И десерт за Мирка: един Миша – понабит, точно за гушкане и утешаване Wink .

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 12:06 от Impala

# 590
Добро утро  Simple Smile

Дейна незнам дали са се спойлирали другите,затова ще питам в бяло  Simple Smile: Да убият съдбата  Shocked че как ще стане

Аз пък си Аресвам хъскито,даже тема си напеавихме  Laughing Mr. Green Тъйче който и от тримата да спечели ще съм Happy  Simple Smile

Забравили сте кафенцата,на мен само сладкиши не ми стигат  Mr. Green  Wink

# 591
  • гр. София
- Джон, внимавай .....-
В първия момент, Дийн не се усети на кого говори, но за стотни от секундата си даде сметка, че Джон е той .... изправи се бързо и видя човека на пътя. Видя го как протяга ръце на непред с цел да се предпази. Наби спирачки и завъртя волана с за да го избегне. Но задницата го удари .... Дим, нямаше никой. Тогава осъзна, че това всъЩност бе отново видението на монаха. Ясно бе, че искаше да му каже неЩо или да го предпази .... Но какво, от какво?
Погледна към Симона и видя бялото и като платно лице.

- Ттттова беше той – запелтечи тя с ококорени от ужас очи.
- Кой? – направи се на разсеян Дийн, макар че знаеше много добре за кого говори Симона. Просто му се искаше да я държи малко по-далеч от тези неща.
- Монахът...искам да кажа мумията... – отвърна със свито гърло тя, трескаво оглеждайки пътя пред, зад и встрани от колата.
- Така ти се е сторило – каза той, твърдо решен да я накара да мисли друго. – Изкара ми акъла, аз не видях никого.
Тя седеше трепереща до него.
- Сигурна съм, че имаше някой на пътя…и това беше той…
Дийн се наклони към нея и с върха на пръстите си отметна падналата пред лицето й коса.
- Май си доста напрегната, а? Разкопки, артефакти, каталози….кога за последно си почивала пълноценно?
Симона го погледна и усети как се разтапя през зеления му поглед. Край на маските и пазенето на приличие, реши тя.
- Май си прав – промърмори тихо. – Доста съм напрегната.
- Мога да се погрижа за това – прошепна Дийн в ухото й, докосвайки го с устни. Ръката му хвана лоста на седалката и само след миг облегалката беше спусната почти до легнало положение заедно със Симона. Той огледа набързо пътя наоколо и като не видя никого се приведе над младата жена.
В това време Сам пиеше бира с Боби и обсъждаше с него книгата. Та лежеше на масата между двамата загъната в кафяв хартиен плик, до който бяха оставени два чифта гумени ръкавици и два чифта тъмни очила.
- И какво се оказа? – изпъшка Сам, отпи голяма глътка, бира, преглътна и отпи още веднъж. – Цялата работа е доста сериозна. Защо на проклетите археолози им е трябвало да копаят в Гранд каньон?... Това нещо трябваше завинаги да си остане скрито от света.
- Все някой щеше да намери книгата. По-добре, че е в нашите ръце, а не в ръцете на някой, който би злоупотребил – отвърна поучително Боби. – Важното сега е да разберем дали на някого е подействала.
- Искаш да кажеш на някой друг, освен археолога, който е опитал да я чете ли? – изгледа го въпросително Сам.
- Това също. Но имах предвид дали някой, който я е разглеждал с предпазни средства, е имал халюцинации. Както се оказа книгата действа и по този начин. Това е заради заклинанието за защита, което от братството са направили върху нея. Така са се застраховали, че винаги ще могат да помогнат на някой, който има добри помисли и иска да я унищожи, а не да я ползва.
- Аз нямам халюцинации – повдигна рамене Сам и отново залепи гърлото на бирената бутилка за устните си.
- А Дийн? – попита подозрително Боби. – Вие двамата най-дълго време сте я разглеждали…
- Не ми е споменавал. Сега ще го питам…
С тези думи той измъкна мобилния си телефон от джоба и набра номера на брат си.

# 592
Розичка Hug супер интересно!
И аз хич не харесвам Хъскито, смешен ми е някак. Grinning
Няма да чета спойлериии Whistling

# 593
Най-готиния сериал!!! Като седна да го гледан не мога да откъсна очи от него!!!Особено от Сам!!!<3

# 594
# 595
Най-готиния сериал!!! Като седна да го гледан не мога да откъсна очи от него!!!Особено от Сам!!!<3

ето на това му казвам ударно влизане в темата!!!!

с две думи... кратко и ясно

# 596
Гааааалеееее, няма ли да ни зарадваш с твое продължение на това което се случва м/у Дийн и Симона  newsm03 ???????
Розичка  Hug, наистина е  Shocked .... продължението и вери хот  Blush Ииии Дийн ще извади късмет  Joy
За сефте и аз реших да не се спойлирам ... въх, чак аз не си вярвам.

# 597
Хмм, това съм го чувала и друг път, но кой ли го казваше  Joy

Бичи на теб все забравям да ти кажа, че в подписа ти онази муцка с устата, която прави Дийн е много ммммм сладка и ми напомня ей за това

# 598
Niksaning,
Здрасти Grinning !

Гааааалеееее, няма ли да ни зарадваш с твое продължение на това което се случва м/у Дийн и Симона  newsm03 ???????
А на мен, в качеството ми на Импала и 'терен', колко ми е интересноо Mr. Green ...

Ех, Сити, ех, младост, ех, спомени Joy ...

# 599
  • гр. София
Розичка  Hug, наистина е  Shocked .... продължението и вери хот  Blush Ииии Дийн ще извади късмет  Joy

А на мен, в качеството ми на Импала и 'терен', колко ми е интересноо Mr. Green ...

Ама вие Heart Eyes какво си помислихте? Може пък Дийн да е решил само да й намести контактните лещи  Laughing Или да й прави стоматологичен преглед и затова да е спуснал облегалката  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт