SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 472
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Ейй ще ме уморите  smile3532 Толкова свикнах с вас  Heart Eyes Благодаря ви че ви има   bouquet  Hug

Оставих ви без думи май  hahaha

# 136
Ейй ще ме уморите  smile3532 Толкова свикнах с вас  Heart Eyes Благодаря ви че ви има   bouquet  Hug

http://www.youtube.com/watch?v=l3Qqdr3Ygps

Оставих ви без думи май  hahaha

Ммммммммммм дааааааааа  Rolling Eyes, чак ми се прииска гореЩо да ги прегърна, а Сам в последната сцена ... (леко се прокашлям/ прочиствам гърлото)  smile3544 smile3544 smile3544 дано  fingerscrossed да сънувам тази ноЩ  Praynig Praynig Praynig

# 137
Тука съм! Замотах се, че свеки се върна от Гърция и се опита да ме примами с някакво узо, ама се измъкнах Simple Smile
Бичито сипа винце, аз мога да черпя едно таквоз:

И компания, разбира се:

Мммм, мръвка... гриз!

И едно клипченце изнамерих, ама ще ви моля да извадите кърпичките предварително, да няма после хъката-мъката. Аз и без това си поревавам на това парче, ама тук направо измокрих клавиатурата..

# 138
Ех, как обичам прегръдките им Heart Eyes . Все са след някакви драми Cry .

Ох, Маме и bichi, да помните някога да съм се въздържала въздържала ooooh! ?
Поздрав, най-вече с текста на песента, защото точно такова е положението ми: опитвам се да се обезманиача, но не ми се получава.
И снимка, от която ми става горещо.

Еми,
Джони Кеш. Точка - няма нужда от повече думи. Дори 'велик' не е достатъчно за него.

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 00:00 от Impala

# 139
 Crazy Момичета аз имах предвид вас,виее пак за братята си мислите  hahaha Hug Hug Hug

Ето още хъги-мъги

# 140

И снимка, от която ми става горещо.

A , че всяка от вас си се представя м/у тях двамата  Twisted Evil.

Ох, bichi, да помниш някога да съм се въздържала въздържала ooooh! ?

не  Joy Joy, ама викам да ти дамедно потупване по рамото (калника) та да не се въздържаш. Знаеш, че на всичкини ние приятно. Ти с музиката си като Розето със стиховете  Hug.
Розе  Heart Eyes, къде си????????

# 141
  • КиТ
ох сега се сетих,за срещата ма гледах кулинарното предаване по БТВ Blush

Да излизам ли от ъгала? Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Импалка нали ми простииииииии Flutter Flutter Flutter

# 142
Да излизам ли от ъгала? Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Импалка нали ми простииииииии Flutter Flutter Flutter
М, ама разбира се Hug Hug Hug ! Не само излизай, ами ми се мятай и газ Joy !

Ох, Розето Heart Eyes - толкова го обичам това момиче, че чак ме е страх.

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 00:03 от Impala

# 143
Ивнинг, лейдис Grinning
Гледам вече сте преполовили мезетата и чашите Twisted Evil

Страхотни снимки и клипчета, супер сте!
Хайде и аз да добавя едно
http://www.youtube.com/watch?v=XwREwKWbL00&feature=related

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 22:38 от Red Sonja

# 144
Ивнинг, лейдис Grinning
Гледам вече сте преполовили мезетата и чашите Twisted Evil

Страхотни снимки и клипчета, супер сте!

Хайде Сонче  Hug и за теб сме запазили ... мезенцаааа  Twisted Evil

# 145
  • КиТ
М, ама разбира се Hug Hug Hug ! Не само излизай, ами ми се мятай и газ Joy !

Супер    love001  love001  love001,щото ми стана гадно,че така си го възприела,аз съм страшно положителен човек Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes

Хайде,купонджийки къде се губите аз вече си сложих шапката  Mr. Green

Ква е тая шапка Деси Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha,що не я замаскира като Прошутото ми отдолу си сложила десертите Whistling Whistling Whistling ся ще вида и клипчетата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 146
Бичи, ух какво мезенце... Heart Eyes Hug Пожелавам ти да сънуваш тази нощ, или поне един кратък сън на сутринта.
Какво ще обсъждаме сега?
Дали е имало среща наживо в София?

# 147
Мммм, Импалка ако знаеш как ми се приходи на море от твоя поздрав... Laughing А това с обезманиачаването съм го отписала като безнадеждно... на мен обикновено трябва да ми се появи някоя нова мания за да избие старата, тука не го виждам как ще стане.

Маме,
Crazy Момичета аз имах предвид вас,виее пак за братята си мислите  hahaha Hug Hug Hug

Е че как иначе?  Twisted Evil

Още едно клипче ... ух, все на някакви ревателни ме избива тая вечер.

Сонче, и вино и мезета винаги могата да се примъкнат допълнително!

# 148
Еми, това с избиването на манията няма как да стане и при мен.
Пак че с времето като че ли започнах да я контролирам малко (или по-скоро пламъка на влюбването премина в жарта на обичта Blush). В началото бях като побъркана, как ме изтрая мъжа не знам.

# 149
Бичи, ух какво мезенце... Heart Eyes Hug Пожелавам ти да сънуваш тази нощ, или поне един кратък сън на сутринта.

Дано .... от твоите пръсти по клавиатурата, в моето подсъзнание  Praynig

Дали е имало среща наживо в София?

Предполагам, Щом до сега не се е включила нито една от обичайните заподозрени ....

Сонче, и вино и мезета винаги могата да се примъкнат допълнително!

Ако трябва Ще приядем и препием  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт