SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 420
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Мили мои, аз ви изоставям за тази нощ Mr. Green Но утре ще ви изчета, непременно.
Забавлявайте се и да сънувате правилните братя  Heart Eyes

# 166
Мамче, гладна, гладна, ама колко да е гладна лисицата  Mr. Green Като искаш само единия, заповядай. Аз нали съм си ненаситница мога да ям,ям до пръсване.... hahaha

# 167
Mother of All де го партито  Mr. Green

Гледам че обсъждате кой колко е запален.. Ми аз яко се запалих, изгледах го преди по-малко и от месец и вече съм си насъбрала сума линкове към източници за спойлери, интервюта, снимки. Ама аз съм си така - запали ли ме нещо, почвам да ровя инфо на секундата, страшен копач съм  Joy

# 168
bichi,
На тези съм пас: много са и са тренирани – нямам шанс да им смогна Crazy .

Dana,
Радвам се, не – истински щастлива съм. Благодаря Hug .

Еми,
Наистина няма излизане от YT - фенове, и то талантливи, има изключително много, а и наистина почти всяка качествена песен е подходяща за клипче, свързано със сериала Peace .

# 169
Много гладна  Mr. Green,иначе съм скрита ненаситница,щъкам от време на време я по маракана,я по облаците  Mr. Green
Mother of All де го партито  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha

# 170
Хайде сега на греховното мезе  Twisted Evil Twisted Evil .... време е за неЩо по твърдо  Crazy

# 171
Аз хубав мъж по дънки и мръсен потник не отказвам!  Laughing
Цък, 'начи.
PS. Koлко съм източила по тази снимка ooooh! ...

Хайде сега на греховното мезе  Twisted Evil Twisted Evil .... време е за неЩо по твърдо  Crazy
Първото е по-твърдо - личен опит Whistling . Но са еднакво греховни - пак личен опит, ама пак насън.

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 00:40 от Impala

# 172
Хайде сега на греховното мезе  Twisted Evil Twisted Evil .... време е за неЩо по твърдо  Crazy

smile3544 smile3544 smile3544  Crazy

# 173
Поздрав за всички присъстващи ненаситници с дясната част на тази снимка. E, може и с лявата, стига да не ви притеснява Mr. Green .

# 174
Поздрав за всички присъстващи ненаситници с дясната част на тази снимка. E, може и с лявата, стига да не ви притеснява Mr. Green .

Моля ти се  Laughing ненаситници,ненаситници ама тези от лявата страна няма да мога да ги понеса  Sick  Laughing  Hug

# 175
Eйййй какво среднощно парти си правите тук а? Аз съм пуснала 2X07 и ми е голям кеф. Идвам да ви пусна топло още, ново видео на Джаред, представящ 7-и и 12-и епизод от анимето Simple Smile

Сори ако са пускани Simple Smile Отстрани в туба има и другите клипчета  с Дженсън Simple Smile Второто ми го дава само като линк да го пускам Simple Smile

# 176

Разтрепериха ми се мартинките .....  #Crazy

Ииии не е потник, но бих го вкарала в банята на секундата  Twisted Evil

# 177
Мерси,Импалка  Hug
 Поздрав и за теб ЦЪК

# 178
Твърдото си е твърдо...  Mr. Green Спор няма!

Аз черпя с една картинчица, дето е от Dark Angel... тая прехапана устничка... *туп*

Импала, точно за тази фотосесия визирах и аз!  Laughing Дааа, много телесни течности са текли поради нея...

Ииии не е потник, но бих го вкарала в банята на секундата  Twisted Evil

smile3521

# 179
myri,   bouquet  

Tези устни... колко проблеми са ми създавали. Да си призная, завиждам.

Ама той не е мръсен - петната следите са от мен Joy Joy Joy .

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 12:42 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт