SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 485
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
 Joy Joy Joy  За тъпанче ли ще го използваш, Маме  Mr. Green  Оркестърът се заформи  Grinning  Да се хвърляме в джаза

Белс, добра душа излезе и не ни кара да чакаме до утре  за портрети  bouquet  Като ви гледам, добре сте я карали вечерта  Grinning  Хубавици натурални, свръхнатурални всъщност! Браво на вас  Grinning

Би, не може да се види какво ти е вглавата, но все трябва да е нещо Убаво  Grinning

# 241
Joy Joy Joy  За тъпанче ли ще го използваш, Маме  Mr. Green  Оркестърът се заформи  Grinning  Да се хвърляме в джаза

Уес,уес  Mr. Green На този тъпан кожата му е специална  Laughing Свръхестествена  Mr. Green

И на мен не ми се показва видеото

# 242

Би, не може да се види какво ти е вглавата, но все трябва да е нещо Убаво  Grinning

поправих го, надявам се сега да се види .... ама какви асоциации ражда главицата ми  Twisted Evil

Ако и сега не го видите Ще се самоубеся и избягам ...

# 243
Пак неще

В този видеоклип има съдържание от Sony Music Entertainment, който е го блокирал за показване във вашата държава по силата на авторското право.

И сега ми стана интересно какво ти е родила главицата,може ли без клипче да се опише smile3508

# 244

това е друго, но музиката е съЩата .... ако пак не може да го видите се отказвам да работя с You Tube и се проклинам за наказание да сънувам всяка вечер един от 4мата ... Crossing Arms

Пожелавам ви лека Уинчестърска

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 01:24 от bichito

# 245
Бичи  hahaha hahaha hahaha ама само какво наказание хитро си измисли  hahaha Клипчето този път тръгна,но нека наказанието да си остане  Wink

# 246
Бичи  hahaha hahaha hahaha ама само какво наказание хитро си измисли  hahaha Клипчето този път тръгна,но нека наказанието да си остане  Wink

Маме,
[...] за наказание да сънувам всяка вечер един от 4мата ... Crossing Arms
Наказание си е, жестоко даже.

# 247
Добро утро,
тази нощ, като всяка друга не бях наказана  Crossing Arms, ама това е щтот видеото е тръгнало (You Tube се уплаши явно  Joy)

кафенце  Tired и сладкиши

[...] за наказание да сънувам всяка вечер един от 4мата ... Crossing Arms
Наказание си е, жестоко даже.

Импалка, така е .... само по един, че ако дойдат всичките накуп (ловци, ангел и демон  Crazy)... ще стане мазало. А и да не си помислите нещо "лошо"  Blush

# 248
Добро утроооо!  Hug

Дийн вече закусва...

малко сутрешен тоалет...

ъ...момент Naughty , Кас в какви сънища ще идва. Не си го пускам  Cry, стига ми, че кръща с Мамето по кафетата  Twisted Evil

# 249
Официално описание на 6.17 ‘My Heart Will Go On’ (15 април) (източник):
SAM AND DEAN TEMPT FATE – After Balthazar (guest star Sebastian Roche) changes history and keeps the Titanic from sinking, Fate (guest star Katie Walder) intervenes and begins killing those that would have died on the ship. Castiel (Misha Collins) tells Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) that Fate is very upset with the two of them and the only way they can stay alive is to kill her.
Mike Rohl directed the episode written by Bret Matthews.

Kоментар: Е как могат да убият Съдбата Shocked ?!

# 250
  • гр. София
Здравейте, мили момичета.
От тъмното и дълбоко място, в което съм отново, ви подавам по едно парченце от това

за да се почерпите за мое здраве. То друго не остана.
Благодаря ви, че сте толкова мили и добри, че ме приехте между вас и ми помагате да се чувствам мъничко по-добре.

# 251
Розе,
Рожден ден ли имаш? Желая ти всичко най-най-най-добро, мила моя Heart Eyes ! Нека се сбъднат мечтите ти, всичките, а най-скоро най-големите две. Много, ама много те обичам и съм благодарна, че имам късмета и честта да познавам толкова прекрасен, талантлив и стойностен човек като теб.
Милиони Hug Hug Hug и Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes .
Поздрав и с една малко тъжна и много красива песен: http://www.youtube.com/watch?v=oIFmhye6fqw . Трябваше да порастна достатъчно, за да я разбера напълно.

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 10:35 от Impala

# 252
  • В средата на времето
Розичка, честит рожден ден! Heart Eyes Hug

Пожелавам ти здраве, в пъти по много. Мечтите се сбъдват, стига да вярваш силно в тях. Пожелавам ти силата и вярата. Бъди щастлива!
  Hug
А това е  моят подарък:

Може да се използва за изплитане на мрежа, с която се покриват разни дупки и така опастността от падане ще бъде  сведена до минимум. Или пък ако случайно се случи да се пропадне някъде, хубаво е да има помощно средство под ръка Hug

# 253
.. мили момичета.
..подавам по едно парченце от това

Oooo, aз тъкмо за почерпката дойдох  newsm44 Благодаря ти, мила
 Зимна роза
Аз точно днес отново се вдъхнових да направя малко иконки, че не ми се беше случвало отдавна. Ето и малко подаръци от мен  Party

Искам да ти пожелая твърдост, смелост и постоянство в мислите и действията, за да устоиш на всички бури в живота   bouquet

Момичета, аз имам един въпрос. Може и да сме го обсъждали някъде, но не си спомням. Тоя Владимир Стефов, който е в продуцентския екип, българин ли е?

На всички ви пращам мнооого  newsm51

# 254
Розенце,

честит рожден ден!

Знай, че си прекрасен и уникален човек. За такива като теб съдбата винаги пази хубави изненади. Надявам се по-скоро да дойдат при теб!

междувременно, докато чакаш големите изненади, се порадвай на малките (Дженсън и Джаред са доста големички, особено Джаред... така че оставаме ние... Ние сме тук, до теб! и ще те измъкваме от всякакви дупки, така че дори и не си прави труда да влизаш в тях)

Общи условия

Активация на акаунт