SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 605
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
  • # супернатурална #
От мен нещо, което ме кара да се радвам, че не съм на струнни, щото ще скъсам някоя струна от вълнение и на ударни, щото ще счупя/скъсам нещо в ентусиазма си  Laughing

# 301
Рози, Честит рожден ден, макар и с малко закъснение да ти го честитя!

Пожелавам ти сбъдването на някое много голямо желание да ти се случи съвсем скоро и да бъдеш много, много щастлива, защото прекрасните, стойностни и талантливи хора като теб се срещат все по-рядко! Hug
Радвам се, че те познавам, макар и виртуално и че имам възможност да се докосвам до творбите ти! Heart Eyes

# 302
Леле, какъв концерт......

ето и нещо много любимо от мен

# 303
Маме,
Тук съм, но ми е интересна музиката, която вие пускате.
Не мислех да се меся Outta Joint , но Wink избрах нещо за нашата цигуларка bichito Heart Eyes : Vanessa Mae - Night Flight. Мисля, че много ще й подхожда.

# 304
Ауу, какъв концерт Party Crazy Heart Eyes

# 305
Филхармонията - много добре ви се получава концерта.

Може ли аз да съм "Нежната китара в ръцете на този любвеобилен, но и настойчив трубадур?" Нещо като в тази песен: Toni Braxton - Spanish Guitar

Тогава ще се включа в концерта с това:
http://www.youtube.com/watch?v=cQKUv3HTkOg

# 306
Да подам и аз два наточени инструмента  лъснати     и акордирани    Ще издават най-правилните тонове

Импалка, имаш завидна памет. Как ги намираш из всички теми някои неща, направо ме изумяваш  Grinning

# 307
Скатавки такива  Hug

Дейна направо ми скъса сърцето с твоята част  Heart Eyes

Лили таз русата какво ти пипа инструмента  #Cussing out

# 308
Белс, каза ли кой е на снимката и аватара ти? Аз като една стара клюкарка знам кой е, ама чакам ти да го презентираш Joy

Сега нещо специално за цугтромбонистката Галя, щот й харесва

# 309
Белс, каза ли кой е на снимката и аватара ти? Аз като една стара клюкарка знам кой е, ама чакам ти да го презентираш Joy

Ами, понеже за братя си говорим в тази тема...

и на срещата стана дума...

та и аз да се изфукам с моя брат

когото обичам със самодийнска братска обич

извинявайте за спама

ама съм на такава вълна

от мен за него

ето тук на гости при Слави

втора част

# 310
  • В средата на времето
Тогава ще се включа в концерта с това:
http://www.youtube.com/watch?v=cQKUv3HTkOg

Ау, Дейна, това посвири на моите струни. Heart Eyes Тъй като имам проблем със замъглено зрение в момента и ще объркам някои ноти, ако продължа със свиренето, за това ще попея Laughing

# 311
  • # супернатурална #
Белс, да е жив и здрав брат ти! Сингъл ли е  Laughing Шегувам се, ей, аз не съм Joy
Инче, ти не си губи времето да ме мотивираш допълнително, ами лъскай палката, и другата, размахай уверено,  и - Алегро виваче!

# 312
Бела,
Прекрасен батко си имаш, истински мъж. Комплименти   bouquet .
PS. Tова го казва една истинска познавачка, не толкова от опит, колкото от интуиция.

# 313
Импалка  Heart Eyes, ако знаеш как те обичам. Ванеса Мей ми е една (да не кажа и единствената) любима цигуларка. Истински виртуоз. Благодаря ти   bouquet
Гале, ей такава палка искам да си сложа на крачето (умирам си за такива токове).
И тук започвам с един етюд ... .......

# 314
Белс, да е жив и здрав брат ти! Сингъл ли е  Laughing Шегувам се, ей, аз не съм Joy

Бела,
Прекрасен батко си имаш, истински мъж. Комплименти   bouquet .
PS. Tова го казва една истинска познавачка, не толкова от опит, колкото от интуиция.

Благодаря за милите думи... много си го обичам!

жалко само, че живее на другия край на света и не се виждаме често...

а иначе като говорите за цигуларки, аз харесвам и тези

Общи условия

Активация на акаунт