SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 420
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Остават няколко часа до края на гласуването.
Гласувах и аз за Джаред, макар да ми беше доста трудно да се концентрирам, като видях Alex O'Loughlin Blush Heart Eyes
Сега проверих кой е - симпатяга. Какво ще правиш в следващия кръг, ако се окажат един срещу друг?

Мupka,
 Joy Joy Joy Благодаря! Облягам се назад и започвам да си мечтая за начините, по които Диййн може да ми влее живот, въпреки че така леко се отклонявам от смисъла на пожеланията. Всъщност ‘открих’ клипчето в дневника на Джес, но пак ги приемам с охота.

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 16:57 от Impala

# 556
Сега проверих кой е - симпатяга. Какво ще правиш в следващия кръг, ако се окажат един срещу друг?
Ами какво, аз съм ултрас, зла кучка и алпака в едно, много ясно, че за Джаред ще гласувам. А пък ако се налага, Алекс после ще го моля за прошка Flutter Laughing

# 557
  • # супернатурална #
Добър следобед  Grinning
Ей, докато намеря дъждовни снимки за да илюстрирам плюсовете на това време и то пекна слънце.  Laughing

Поцъках върху Джаред  Rolling Eyes Ако някой ще го минава, предпочитам да съм аз, а не този...как му беше името  Crossing Arms

# 558
Уффф, защо са облечени толкова много Crossing Arms ? И на онези промо снимки в дъжда са пак така навлечени #Cussing out . Въобще не мислят за мен Joy .

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 17:16 от Impala

# 559
Даже имам спомени, че лекинко им се подигравахме в началото Laughing
Да, ама много лекинко  Laughing

Изи, и аз го недолюбвам дъжда и студа.

Изгласих и аз.

# 560
Пишете и мен към слънчевия отбор  Grinning  Няма ли слънце, направо съм половин човек.

Инче, хареса ми разказаното от "Приказки от шипковата градина" или както там беше. Бива те в приспиването  Grinning  

Джаред ще се оправи с конкурента, така ми се струва

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 19:02 от lili0909

# 561
# 562
Злата с метлата  hahaha hahaha hahaha 5 минути се пулих докато хвана да прочета надписите  Joy

# 563
 Joy  Щастливка, а аз още се опитвам да дам    с т о п   кадър   Joy   Хич ме няма по скороговорките  Rolling Eyes

# 564
  • В средата на времето
Joy  Щастливка, а аз още се опитвам да дам    с т о п   кадър   Joy  

Не си само ти  ooooh! И аз два пъти кликнах за пауза, докато до сивото ми вещество стигне инфото, че това всъщност е гиф, а не видео Crazy Laughing

# 565
  • КиТ
М много хубава приказка е имало снощи дори почти ми се приспа от това време на вън Mr. Green Joy Joy Joy

Отнсно мелодиите на телефоните и аз искам на Казас да си сложа Cry Cry Cry Cry ,ма телефона не ми позволява да си избирам музика от тела #Cussing out #Cussing out #Cussing out,а стандартни,добре че има една по в тоя стил Rolling Eyes Tired Rolling Eyes

Ся за гласуването да си кажа,че по пронцип като видя и ваднагически се насочвам към Пол(няма начим това е моята най-заклета любов Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes),та там Дийн нещо ме губи Blush Та добре че може да има няколко опциики,че и аз като Стичето се заглеждам и по Alex O'Loughlin  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За гифа и аз се цъклих 5 минути,че те много бързо се сменя Crazy Joy Joy Joy

# 566
Хаха, страхотно гифче  Grinning
Алекс и на мен ми е сериозна тръпка, чак в един момент съперничеше на момчетата Grinning
Обаче в дадената анкета нямах никакви проблеми да си гласувам и за него Heart Eyes.

Дано победят нашите трима (+ Алекс) хубавци.

# 567
  • В средата на времето
Току що изгледах последната серия на CSI Miami. Марк Пелегрино участваше активно. С брадичка и мустачки, много готин и отново лош Simple Smile

# 568
Цитат
аз се колебая 2ри или 4ти сезон ми е любимия, защото и двата са ми най-интересни и Сами е най-хубав в тях
Е, Стиче може ли? От първи до седми сезон включително  JoyСами е от хубав по-хубав. Мммм не внимаваш в клас ти Grinning

# 569
Така е, Инче, от хубав по-хубав е, но втори и четвърти сезон са ми слабост, сигурно защото хем имаше хубава прическа Laughing, хем го изтипосваха голичък и разгорещен Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт