Re: Бременни майки в чужбина - 35 тема

• 27 169
  • 716
  •   1
Отговори
# 615
  • на Дъждовен остров
Лелеле winy, без майтап се просълзих.  То верно хормоните ни сега ту ни разплакват, ту ни усмихват ама си минала през големи перипети.  Най важното, че сте вече тримата и можеш да се радваш на беборанката.  Да ви е жива и здрава и много да ви радва.

# 616
winy много се радвам, че все пак всичко е завършило благо получно. Не мога да си представя, че някой ден и аз може да гушкам бебче, сигурно чуството е неописуемо.  Flutter

Тук между другото при най-малкия проблем ти правят цезарово сечение.

# 617
Уини,
Герой! Браво момиче, че си издържала!
Описала си моето раждане с две - три разлики: при нас форцепс не можеше, защото бебето се заклещи за 2 часа в родовия канал, та ползваха шпатули, раздането ми беше 36 часа, хемоглобина ми беше 6, но го хванаха още първата нощ, мъжа ми остана с нас, аз съм тупнала в тоалетната и нямам спомен, та поне не се стигна до преливане на кръв, ами само желязо ... той къпа бебето първите дни. Имах 40 и няколко шева (толкова паднаха), проблема после ми беше 6 месеца възстановяване на мускулите с акушерка. Обезателно искай максимално скоро да започнеш, защото е дълга процедура. За плацентата - изживяла си го вече, ама другите да знаят - когато не се роди сама я вадят на ръка, за да са сигурни, че нищо няма да остане. Аз най-много от това се страхувах, но си знаят работата и действат бързо. При мен чакаха 40 минути и после беше Бейрут в родилната зала, но сега сме ок и аз и беба!
За кърмата - колкото - толкова! Няма да се товариш психически, и 5 мл да са - пак е нещо! Ние също бяхме така - на 50-51 ден нямаше и 3 мл и се отказах ;-((( здраве да е! Сега кураж и гушкай бебка!!!

# 618
winy, мила, дано всичко е останало зад вас и сега да ви чакат само хубави и щастливи дни! Много позитивно звучиш и това е прекрасно. Да нацелуваш малката послушна кукла и само хубави емоции за напред. Hug Hug Hug

# 619
Мами, вие съвсем ще ме наплашите, мен и без това ме е страх. Добре че има много време и още не го мисля.  Sad

# 620
Лара, няма страшно! Повярвай на мами с опит Wink няма нищо по-важно от това да гушнеш сладкото същество и ще забравиш всииииичко! Само с усмивка ще си спомняш преживяното, много е разтърсващо! Повече от оргазъм (да внеса малко успокоение, все пак...освен това е истина!)

# 621
Предполагам че в този момент забравяш за страха и единственото нещо за което мислиш е бебчо да се роди живо и здраво. Аз поне така си го представям.  Rolling Eyes

# 622
Предполагам че в този момент забравяш за страха и единственото нещо за което мислиш е бебчо да се роди живо и здраво. Аз поне така си го представям.  Rolling Eyes
Абсолютно! Той страха сам си е заминал Wink забравяш болката, трудната бременност (ако ти е тежало, киселини, спала си седнала, повръщала си ...хахаха аз до деня на раждането 9 месеца повръщах), както и всички несгоди! Само бебето е важно, осъзнаваш се като жена и майка - ей това е!

# 623
Winy, мамче-герой  Hug Радвам се, че всичко е минало, вече сте добре и се радваш на твоето съкровище Аурора. Прегръдки от нас с Макс!

Лара, първо добре дошла Simple Smile Наистина цялата болка се забравя в момента в който видиш малкото човече, освен облекчение което изпитваш, спираш да мислиш за себе си, а само за нея/него. Моето раждане също ми се виждаше трудно, но сега си мисля, че не беше чак толкова и вече си мисля за второ!

Искаше ми се и още неща да пиша но наследника току що се събуди крив... Tired

# 624
  • Rennes, France
Уини Hugбраво - мама-герой си! Hug
Лошото е зад гърба ти, сега само най-хубавото ти предстои Heart Eyes
Гушкай малката Рори, колкото може повече Heart Eyesи сладки моменти ви пожелавам на цялото семейство Heart Eyes Hug

# 625
  • Vaudreuil Canada
Уини важното е че всичко това е зад гърба ви и бебчето и ти сте добре. Да расте много здраво и засмяно дете малката принцеса и никакви перипетии повече.

# 626
 Уини,справили сте се страхотно,мила!Имаш моите аднирации-най-важното е че сте добре и на теб пожелавам скорошно и пълноценно възстановяване!  love001
Лара,нЕма се ПлаШиш Wink!Напълно подкрепям Боби и meleean,всяка родила мама смятам,че ще го потвърди,дори аз ,въпреки случилото се в последствие мога смело да заявя,че остава само прекрасния спомен,а болката и трудностите изчезват,в мига когато се огледаш  в две очи,за които ти си целия свят Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!!!Опитай се да бъдеш позитивна,не чети ужасни статии и мисли,че макото човече ,което расте у теб усеща всичко и има нужда от най-доброто,което можеш да му дадеш! Peace
  Даринка,мисля те,мила-вярвам ,че всичко е наред при вас и те чакаме с новината! Praynig
   I.Hr,как се чувстваш,отминаха ли малко неразположенията? Hug
  Говорехте си за подарените неща за бебето-моят съвет е да се възползвате от всичко,което ви предложат,защото наистина са доста разходите,а новите дрешки не могат и да се износят,тъй като омаляват много бързо!Разбира се ,всеки решава за себе си!На мен нямаше кои да ми даде миналата година и купувах всичко ново,но тази година приятелки ми дадоха доста неща,които са кото нови и вече са изпрани и изгладени в очакване на малкият мъж!

Прегръдки и прекрасно настроение за всички!  love001 smile3525 newsm51

# 627
Kalalily аз съм профан в рисуването, не съм учила, но си ми е хоби. Wink Въпреки, че последната ми квартира я бах нарисувала супер и като я пуснаха за продажба още първия купувач се влюби в нея.  Sunglasses

veronika886
ние си взехме комбинирани легла от БГ - открих една транспортна фирма БГ-Италия, която ги транспортита за много добра сума. Така, че можете спокойно да намерете нещо  в БГ на добра цена и да ви го пратят насам.

Уини!!!!  Hug Hug Hug  Чак се разплаках от твоето раждане.
Възмутително е, че не са ти отделили достатъчно внимание от самото начало, ама то си е така като си силна и не се държиш като разглезена западнячка да се оплакваш от всичко. Аз ще си имам едно наум за такава ситуация и ще си мрънкам, че да ме забележат, няма да правя както съм свикнала с пищова напред, защото май от мънкането ще има повече полза.
Важното е но, че сте си у дома и всичко е наред с вас. Пожелавам ти да нямате повече никакви лоши моменти в бъдеще и нека вие тримата да сте много щастстливи заедно!

Lara8
не се притеснявай от раждането. Както казваше един док - няма не родила бременна. А страхът само ще ти забави и отежни раждането, а и бебчо има нужда от твоята положителна енергия. Настройвай се от сега на едно  леко и безпроблемно раждане, не позволявай страхът да те превземе, бъди позитивна. Страхът  отнема силите ни, а ще ни трябват.  Hug

# 628
 Hug благодаря ви момичета за милите думи и пожелания! съжалявам ако съм изплашила някое бъдещо майче  Confused истината е, че болката отминава веднага, а по време на самото раждане си толкова концентрирана да се справиш добре, да помогнеш на малкото човече да излезе и искаш час по-скоро да си го гушнеш, че болката е само като фон на тези мисли. Аз докато се борех с контракциите и разчитах само на правилно дишане се сетих за едно упражнение за релакс от йогите, което много ми помогна да издържа до края - като ви хване контракция започвате баавно да движите глава (легнали) като по часовниковата стрелка и дишате дълбоко, на стредата на "часовника" започвате да издишвате и тя контракцията минава докато го направите, а вие сте съсредоточени върху ритъма и да не изтървете "средата" на часовника  Hug но няма страшно, болката е нищо в сравнение с това, което после ще изпитате като гушнете малкото човече  Heart Eyes

по въпроса с нещата втора ръка  Embarassed и аз в началото нямах нищо против, но накрая всичко ново купихме  Laughing просто ми се искаше за първо детенце нещата да са нови, сигурно беше каприз не знам, но с малко повече обикаляне и следене онлайн на оферти бих казала, че не ни излезе скъпо да обзаведем Рори с всичко необходимо  Sunglasses
прегръдки за всички  Hug

# 629
winy страшно ме трогна, поздравления за куража ти! Важното е че всичко е приключило добре и започва нов прекрасен период в живота ти! Наслаждавай му се и всичко лошо ще се изпари.

elisalou и при теб не остана, как се чувстваш? Усещаш ли нещо подсказващо наближаваща среща с бебчо?

Общи условия

Активация на акаунт