Re: Бременни майки в чужбина - 35 тема

• 27 167
  • 716
  •   1
Отговори
# 630
  • на Дъждовен остров
Аз като видя, че някоя майка ще ражда и веднага поглеждам на стикера колко седмици е.  Аз съм още в седмиците започващи с 1  PartyКога ще стигна до започващите с 2 и после с 3 newsm78
А това за изказването на доктора го зпомних както и упражнението за въртенето на главата.

# 631
elisalou и при теб не остана, как се чувстваш? Усещаш ли нещо подсказващо наближаваща среща с бебчо?
Хирсен Hug,за сега всичко е нормално,като за средата на деветия месец-започнах да отичам повече,понякога имам гадене и не мога да се храня,трудно спя,но корема ми все още е високо!Имам контракции,но смятам,че са нормални подготвителни,а не родилни! Peace(Да споделя за всички,които се плашат и стряскат от контаркциите съветът на моята акушерка-да гледаме на тях не като “Ох,ужас,още една“,а като “Ето,една по-малко“!Матката трябва да отхвърли доста работа преди раждането и е добре да става постепено,а не в последния момент!)Тъй като миналогодишното ми раждане беше преждевременно се опасявах,че и сега може да тръгне по-рано,а и като се има предвид ,че бебо е доста едър и тежи,но май ще си изкарам до термин-всички ,като ме видят ми казват,че няма да мога да издържа до датата,но аз имам някакво усещане,че щом до сега не започна,ще си чакаме търпеливо Wink!Ще видим какво ще кажат в понедлник-как са тоновете на бебо,че явно му е доста тясно и напоследък много по-рядко го усещам да се движи!Нали ще ми стискате палци,момичета!? Praynig
 Теа Hug,ще видиш как неусетно минава времето и докато се обърнеш ще стискаме палчета за теб! Peace

# 632
 HugЕли ще ти стискаме палци разбира се!!! при мен гаденето и повръщането в последните седмици се върнаха, дано при теб да е само моментно  Confused гледай да почиваш с вдигнати на високо крака и не се притеснявай за контракциите, щом можеш да пишеш във форума значи не са родилни  Laughing (това е шегичка, нали  Wink)

днес срязахме с мъжа ми една разкошна блузка на беба, едвам я нацедихме в нея и после не можахме да я съблечем  Cry блузката за новородено, а нашата шиша вече отива към петия кг  Shocked

ох момичета така съм свикнала в тази тема и с вас, че ще ми е трудно да се преместя в родени...

# 633
Ели, че ти вече си доносена бременност  Hug, ако юнакът тръгне тия дни хич няма да е рано  Heart Eyes

# 634
уини, браво на момата, само можеш да се радваш, че си имаш отгледано бебе, като знам аз на Диди как съм й броила грамчетата и беше 4630 чак на втория месец Crazy

Ели, разбира се, че сме с теб миличка Hug.

Аз в началото на 9-я месец с предната бременност изведнъж взех да се притеснявам, какво става с това бебе, няма ли вече да излиза, но някъде към средата на 9-я пак така изведнъж се успокоих, че мога и цял живот да си бременея Crazy, и Диди взе, че се появи точно на термин Wink

Май чакаме новини от Дарка скоро Praynig

# 635
уини, браво на момата, само можеш да се радваш, че си имаш отгледано бебе, като знам аз на Диди как съм й броила грамчетата и беше 4630 чак на втория месец Crazy

Хич и няма да споменавам, че моят големан е 5, 400 вече и си тежи. Mr. Green То бива наддаване, бива..ама той и повече от кака си наддава. Rolling Eyes

Ели, всичко ще е наред и когато му дойде времето ще се гушкате с бебето. Hug

Дано всичко е наред и с Дарка и да се похвали скоро с бебче. Praynig

# 636
  • на Дъждовен остров
..моят големан е 5, 400 вече и си тежи. Mr. Green То бива наддаване, бива..ама той и повече от кака си наддава. Rolling Eyes
Такива неща да се чуват, че децата се хранят.

# 637
Winy поздравление за куража и силата ти,ти найстина си герой.Важното е,че сега с бебчо сте вкъщи и сте добре и единствено ви остава да се любувате и да се грижите една за друга. Hug  bouquet

# 638
Уини, браво на теб!   bouquet
Нашата баба след няколкодневни премеждия най-накрая вчера пристигна. Милата толкова се е наплашила, че вика че никога повече не иска да дойде до тук. Дъщеря ми се е захванала да я учи английски  Mr. Green , след 3 мес ще се изпитаме кой научил английския и кой българския. Вярвайте ми, че целият й багаж беше само с дрехи за децата, сега се чудя нея с какво да я обличам. А за беба са толкова много неща, че и 5 бебета да бяха пак ще имам дрехи да ги отгледам. Луда работа. Сега ще се чудя къде да ги слагам.

# 639
  • на Дъждовен остров
annisoft, дай орентировъчно място на живеене.  Веднага погледнах ама е завоелирано.  Аз на бабите съм казала нищо да не носят, че тук има всичко.  Друг е въпроса те колко слушат.  То сега вместо да купувате на бебето трябва да излзиате да купувате на бабата  Party

# 640
Здравейте мили настоящи и бъдещи мамчета! Виждам че всички тук са добре, което само може да ме радва. Ние с мойто маймунче също сме ок, ритаме здравата и се настройваме с положителни емоции за предстоящите събития.
Само от дарка още няма новини и да се надяваме че всичко е наред и дундурка вече някое мъниче на ръце.
След като си взех урок от вас относно периода на пазаруване, сега ровя като луда по сайтове да разглеждам бебешки неща. Та в тази връзка вашта помощ ще ми е безценна: Тъй като, както знаете швейцария е извън евро съюза, онлайн пазаруването извън наште граници е изключително неизгодно поради мита, ДДС-та и тем подобни измислени такси които оскъпяват нещата в пъти. Затова и една моя дружка в близък град в германия се отзова и мога да си поръчвам нещата на нейния адрес и после ще ходя да си ги взимам. И така вчера направихме първата поръчка - количката Simple Smile
Можете ли да ме посъвтвате за европейски онлайн магазини? И нали правилно съм разбрала че ако си поръчвам в англия и давам немски адрес няма да плащам допълнителни такси освен за доставката? Поне мисля че момичетата които поръчват в българия от англия не плащат нищо, т.е. и с германия трябва да е същото.
Предварително благодаря за помощта!

# 641
Цитат
И нали правилно съм разбрала че ако си поръчвам в англия и давам немски адрес няма да плащам допълнителни такси освен за доставката? Поне мисля че момичетата които поръчват в българия от англия не плащат нищо, т.е. и с германия трябва да е същото.
Така е Peace не се плаща никаква такса освен транспорта.Каква количка си поръча Hirsen,ако не е тайна де Blush
Ох и аз съм в голяма чуденка.Та да питам вече родилите,до колко месеца се ползва коша за количка?
Защото намерих изгодно Стокке,но е без кош

Както се вижда,може да се нагласи до почти легнало положение и си мислех,първите три месеца да си го нося бебето с кенгуру или слинг.И от третия нататък в количката,но не съм сигурна от кой точно месец може.Ще съм благодарна да споделите опит Praynig

elisalou,имаш стиснати палчета от мен Praynig Two Hearts
Дарка,драсни някой ред,за да знаем как си Hug
Хубав ден на всички  bouquet

# 642
  • на Дъждовен остров
SteiN, дано не прозвуча като лисицата с гроздето ама днес за пореден път видях тази количка на майка слизаща от влаче и бутаща надолу да слиза към метрото.  Видя ми е супер нестабилна тази количка, то не че другите са танк де  Joy А и малка ми се струва.  Сега приказвам, ама на финала и аз май ще цъфна с такава.

# 643
SteiN, дано не прозвуча като лисицата с гроздето ама днес за пореден път видях тази количка на майка слизаща от влаче и бутаща надолу да слиза към метрото.  Видя ми е супер нестабилна тази количка, то не че другите са танк де  Joy А и малка ми се струва.  Сега приказвам, ама на финала и аз май ще цъфна с такава.

и на мен такава ми изглежда Peace малко като лунен пейзаж....иначе съм ЗА модерните неща:)

# 644
Stein взехме beebop. Тази ми се стори най-функционална и с най-разумна цена.
Коша за новородено знам че е за максимум 6 месеца, другите мами да кажат. Тази конкретно която си сложила на снимка ми се вижда доста мъничка, дори и да стане за първите месеци може би ще можеш да я ползваш година и толкоз. Така поне изглежда.
А някое немско сайтче няма ли да споделиш с мен? Praynig

Общи условия

Активация на акаунт