коледата наближава - рано дядо коледа подаръци раздава 28.11-04.12

• 12 718
  • 272
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Хелоу  Flutter
Дано не сте ме забравили  Heart Eyes

Аз малко поизчезнах, нали този месец пасувам с бебеправенето и минах на друга вълна. Сега проблеми с очите ме нападнаха  Shocked аман от болести, ей  #Cussing out
Около мен все повече бременни  Sad и все с приблизително моя термин (от извънматочната), та все още това ме натъжава...
Ама ще ги стигнем с коремчетата, както се казваше в едно предаване  Peace

Успех на всички надяващи се!

# 31
  • София
Добър Ден и от мен!

Айде успех на всички бебеправещи тази седмица...

Аз си починах много добре в Бургас,
а джобчето олекна по покупки. Купих си много яки ботушки, който търсих от толкова време, и един панталон, за който трябва съвсем малко да отслабна че да не ме е страх като го обличам да не се разспори подплатата му (той е вълнен).

Оф, напълняла съм 4 кг за два месеца... тва никога не е било... 

# 32
Здравейте, да се отчета за прегледа! Имам ову, но цветната снимка няма да ми се размине за жалост! Ще се нагълтам с обезболаващи и друтия месец - действам! Laughing Весела и успешна седмица на всички  bouquet

# 33
Фъстъчка, честито за ботушките Grinning И аз миналата седмица си купих точно каквито търсих- ела ме виж, вчера цял ден обикалях с тях, токовете ми се развъртяха (метални са), трябваше да купувам лепило да ги лепя, краката ми са подути, а кожата зачервена от протъркването, и ме сърби...не ща да ги видя повече Naughty Ей там в шкафа си ги върнах, да стоят...на някоя сватба може да ги сложа Flutter

Ети, не се притеснявай. Има много теми в съседния форум за цветна снимка, прочети ги, няма нищо страшно. С теб сме Hug

# 34
Ети, страхотно е, че имаш овулация. Хайде да мине и другата процедура и вече да си напълно спокойна и действаща!  bouquet

# 35
Да ви се оплача утре трябва да ми дойде гадната лелка, а вече ми боли-и този месец няма да ми се размине #Cussing out е аз не се отчайвам /много Blush/ за коледа съм си поръчала две черти PeaceЗа целта оставам мъжо да си почине 1 седмица и го мятам поне през ден Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 36
Стеф, Ирини, мерси за вниманието  bouquet Дано се размина само с това! Между другото, доктора каза, че много точно сме улучили този месец овуто, така, че може пък да ходя на снимка, ама за  baby_neutral, ако сме направили нещо! Надеждата умира последна - нали знаете!

Цветя и рози за всички моляяяяяяяяя  bouquet  bouquet  bouquet

# 37
Приятели от сърце ви пожелавам да бъдете дарени с прекрасни, пухкави, здрави и слънчави бебенца  newsm32 Two Hearts thumbsup Не губете надежда.  Flowers Four Leaf Clover Миналата година по това време пишейки тук сред вас се молех дядо Коледа да не пропусне нашия комин  Wink Е благодаря му на стареца.   Hands Clap Ощастливи ни - къщата ми е пълна с детски усмивки. Е не дойде точно на коледа, но януари месец си получихме подаръка.  balloon Вярвам, че и при вас това ще стане. Най-искренно ви го пожелавам. Не спирайте да се надявате и най-вече да опитвате  Heart Eyes Прегръщам ви приятели.  hug И още веднъж - нека този месец ви донесе много радост и бебета....  Flowers Sunflower

една от вас  Heart Eyes

# 38
  • На един клон
Ама Мишка,гледай преди да публикуваш какви ги пишеш,че и моята надежда се изпари тотално като ти чета правописа! Joy
Вярно,че не сме форум по български език и литература,но не бързай чак толкова де! Sick
Ти на колко години си ,бре момиче,че така ще се отчайваш!?Ааа! Naughty Няма така да се стресираш,то аз като съм на христова възраст почти какво да кажа?Моите приятелки по 2 си имат вече,някои и на училище ходят.
Не си престаряла,ще дойде и твоето бебенце!
P.S. Видяхте ли долу какви гащи предлагат хората,за специални моменти... #Crazy
Данидан и Херка - де сте бре?

Последна редакция: пн, 28 ное 2005, 16:23 от Gel

# 39
Кламерче, аз те помня от миналата година Grinning Благодарим, че ни навести пак, и за пожеланията! Да са ти живи и здрави дечицата  bouquet

# 40
Ама Мишка,гледай преди да публикуваш какви ги пишеш

Уместна забележка, Гел. Малко е дразнещо да се четат подобни постинги. Най-страшното е, че според мен грешките не са от бързане...Мишка, без да се обиждаш, то не е това целта, просто- преглеждай си постингите след като ги напишеш, ако не правописните грешки, поне слагай запетайки Embarassed Трудно се чете такава мисъл без запетайки...не се сърди, мила, ок Hug И недей да изпадаш в такива паники, абсурдно е...тази завист, тези нерви, това постоянно трескаво състояние не ти носи нищо добро. Стегни си и недей толкова да се впрягаш в мисълта за бебе. Не забравяй, че нещата стават тогава, когато трябва да станат. Повтаряй си тази и се опитвай да гледаш по-спокойно на нещата. Всичко ще се нареди от самосебе си.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 41
Здравейте момичета.
Аз изчезнах за месец-два от форума, поради проблеми със смяна на жилище, а може би съм имала нужда от глътка въздух - да се огледам, да премахна стреса и ето, сега отново съм при вас.
Трябва да призная, че вече не се чувствам стресирана, че 6 месеца след спонтанния нищо, ама нищичко не се получава.
Това, че както казва чичко доктор - `няма много време`, ме накара да се заинатя и да пробвам всеки месец. Впрегнах го мъжлето и сексим като луди. Той /както повечето от вас знаят/ е доста по-възрастен от мен и във важните дни, често се случва да каже -`аз ще дремна малко, а ти като дойде време ме събуди`.Много ми е смешно.
Успех на всички и ви подарявам късче от моето прекрасно Коледно настроение.
Нещо секретно... Да знаете момичета, ако при мен стане бебето, това ще бъде едно от чудесата и за мен и за форумчето, все пак съм на 35, но съм сигурна, ВЯРВАМ.

# 42
Гел,тук съм аз.Ти как си? Hug
Благодаря за вниманието,поздравявам всички.Няма с какво да се похваля,затова не пиша.Чакам си кротко резултатите до Коледа и ще пропуснем тези месеци,но здраве да е...пък и тъкмо да свърша малко работа.
Иначе бяхме на Сандански за 2дни с мъжлето.Той си имаше работа,но все пак разнообразих малко.
И стискам палци на всички ви за новинки по Коледа!
Кламерче,благодаря за милите думи!Вие да сте здравички и усмихнати!   bouquet

# 43
Здравейти, милички и от мен.
Седмицата ми започна с поредното разочарование - лелката пак е тук... пропуснах лъвчето, но и аз като всички вас се моля за Коледа да получа подарък! newsm17 И на вас го пожелавам от сърце! Пък ме боли и гърлото, и детенцето още е болно...абе въобще... Но не се предавам Naughty, хубавото е, че спокойно ще си продължа с диетката /имам резултат -1кг/, пък и с цигарките...хи-хи-хи
Дара, недей така мила, защо да е чудо да забременееш на 35? Моля те, не ме отчайвай, аз като скоро ще направя 36 да се обезсърчавам ли? И без това малко ми трябва...
Леа, подсещам те да не забравиш утре да питаш доктора за гърдите дето говорихме, ти си знаеш. Ще чакам да кажеш какво си научила.
Момичета, този или другия месец ще трябва да започна с изследванията май /как не ми се иска.../. Не ми се рови за подробна информация за сега и затова питам вас - нали със спермограма и хормони се започва?

# 44
Здравейте и от мен! HugНали не сте ме забравили?!?! Rolling EyesАз по-рядко влизам защото има проблеми с интернета на работа ,а повечето време прекарвам там.В неделя отскочихме до КОпривщица на разходка.Изкарахме си чудесно,а и времето беше страхотно.Наистина си починахме добре ,а и разнообразихме ежедневието малко.Сега - пак за почна обичайната работна седмичка и - няма мърдане SadТова е от мен засега.Желая на всички успешна и много хубава седмичка  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт