Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са мненията за китайските стоки в Испания?
Какви са мненията за д-р Ангелов?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Формулярът обсъжда различни теми, като коледни поздрави, здравословни проблеми, бременност, покупки, пътувания, изследвания и лични преживявания. Основните теми включват бременност, тестове за бременност, лични преживявания, изследвания и работа с гинеколози. Потребителите споделят своите истории и търсят съвети и подкрепа от други участници във форума.
-
Какви са мненията за китайските стоки в Испания?
-
Какви са мненията за д-р Ангелов?
-
Какви са мненията за закупуването на ботуши?
-
Как се лекуват стрептококи?

и все с приблизително моя термин (от извънматочната), та все още това ме натъжава...
И аз миналата седмица си купих точно каквито търсих- ела ме виж, вчера цял ден обикалях с тях, токовете ми се развъртяха (метални са), трябваше да купувам лепило да ги лепя, краката ми са подути, а кожата зачервена от протъркването, и ме сърби...не ща да ги видя повече
Ей там в шкафа си ги върнах, да стоят...на някоя сватба може да ги сложа
/ за коледа съм си поръчала две черти
, ако сме направили нещо! Надеждата умира последна - нали знаете!
Миналата година по това време пишейки тук сред вас се молех дядо Коледа да не пропусне нашия комин
Е благодаря му на стареца.
Ощастливи ни - къщата ми е пълна с детски усмивки. Е не дойде точно на коледа, но януари месец си получихме подаръка.
Вярвам, че и при вас това ще стане. Най-искренно ви го пожелавам. Не спирайте да се надявате и най-вече да опитвате
И още веднъж - нека този месец ви донесе много радост и бебета.... 

И на вас го пожелавам от сърце! Пък ме боли и гърлото, и детенцето още е болно...абе въобще... Но не се предавам