Операция на щитовидната жлеза - 4

• 81 000
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Привет и от мен.Моите изследвания са готови,всичко е ок,днес дори в лабораторията ми се смяха катоотидох да си взема кръвните и попитах Васермана и СПИН-а отрицателни ли са  Mr. Green Сега чакам цикъла да ми дойде,да минат празниците и да се обадя на доктора.
Галка и аз мислех да отлагам,но няма на къде и на мен ми казаха,че рано или късно трябва да се подложа,затова реших повече да не чакам.

Прегръщам ви и ви целувам. Весел празник на всички и Бог да е с всички нас.

Аз още яйца не съм купувала,а кога ще боядисвам идея си нямам,май за събота ще оставям нещата.Вие ще ходите ли на друго място да празнувате или в къщи семейно?

# 121
  • гр.Гоце Делчев
Руми_ радвам се,че изследванията ти са наред и ще стискаме палци когато дойде време за операция.Аз също все още не съм боядисвала яйцата в събота ми е най удобно пък и да са по пресни за Великден с тази разлика,че са домашни ,а не купени.Меци леко ти завиждам,че ще отидеш някъде за празниците,ние ще си бъдем в къщи.galka няма смисъл човек да отлага операцията и да се притеснява още повече,но разбира се това е мое мнение ,а решението си е твое.На всички сладурки,които ще изчезнат по време на празниците приятно изкарване и  Hug Hug Hug

# 122
Момчета и аз да се отчета преди празниците..Анито заспа и сега съм свободна да пиша по някоя дума..За операцията галка недей изобщо да мислиш. И аз бех така, какво на направя, всички ми казват различно. При мен също разтеше възела и една нощ реших че ще ходая и това е. Така и стана..след една седмица ме оперираха, всичко приключи и много съм доволна че вече не ми е на главата.
Много  Heart Eyes Hug Hug до всички..липсвате ми, но нямам време да пиша по-редовно. Blush

# 123
  • При розите и топлата вода ......!
Христос Воскресе!

Нека светлината на неговото воскресение да дари живота ви с много топлина, нежност и разбирателство. В къщата ви винаги да има здраве и любов

Весел празник милички! Hug Hug Hug

# 124
  • гр.Гоце Делчев
Христос Воскресе!

Нека светлината на неговото воскресение да дари живота ви с много топлина, нежност и разбирателство. В къщата ви винаги да има здраве и любов

Весел празник милички! Hug Hug Hug
ПРИСЪЕДИНЯВАМ СЕ КЪМ ПОЖЕЛАНИЕТО НА gelikas

# 125
  • Viena
HRISTOS VOSKRESE MILI MOMICHETA!Pojelavam na vsichki da badat mnogo zdravi i pone tezi dni da zabravim za naste bolejki!

# 126
Воистину воскресе!
 HugБъдете здрави и щастливи, момичета! Hug
  bouquet

# 127
  • София
Здравейте милички,как сте,как изкарахте празника?

При мен настъпи момента,утре постъпвам в болницата.Преди малко говорих с доктора и утре ме приемат,каза ми да погледнат документите,други ден да ме срежат и евентоално в петък да ме изпишат.При вас така ли беше,аз все си мислех,че може още утре да ме срежат и други ден да ме изпишат....Вече съм супер притеснена,ръцете са ми потни.Досега все се успокоявах,но моментът настъпи и сега се ошашках...

# 128
  • гр.Гоце Делчев
Здравейте сладурки една виртуална почерпка от мен ,че днес остарявам с още една година beer3 Wine Glass cheersАз тка и не се научих да свалям картички  EmbarassedРуми не се шашкай ще видиш ,че всичко ще е ок.Навсякъде е различно мен ме оперираха в деня в,който ме приеха и на другия ден ме изписа,но тогава д-р Пандев оперираше в нашия град,който е и негов роден макар,че никога не го споменава. Hug Hug HugНе помня ти при кого ще се оперираш,но ще стискам палци.

# 129
Честит рожден ден, Пепи! Желая ти здраве, щастие и дълголетие. Обичаща и обичана от любимите хора! И студентка! Praynig
Специално за теб!

Руми,мила, спокойно! Всичко ще е наред! Ние сме с теб! Praynig Чакаме те в петък. Hug

# 130
  • София
Мерси милички  Hug Hug

ПЕПИ,МИЛА ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,ЖЕЛАЯ ТИ НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВЕ И МНОООГО ЩАСТИЕ  newsm51 newsm51  bouquet

Иначе операцията ми е при Сечанов,но я ми кажете,какво горе долу трябва да си нося в болницата,приготвила съм пижама,но идея си нямам какво друго,освен тоалетни принадлежности  Confused

За петък,живи и здрави само да се прибера веднага ще се отчета  Grinning

# 131
Руми_, за Сечанов съм чела от този форум само прекрасни неща. Така че спокойно. Направила си правилен избор. Операцията не е тежка, просто е по- специфична, а ти си в опитни ръце.
За в болницата друго не се сещам. Пижамата нека да ти е по свободна около врата, за да не те притеснява.
Стискам палци! Hug Hug Hug

# 132
  • гр.Гоце Делчев
Благодаря за хубавите пожелания gelikas много хубава роза те са ми любимите цветя ,Руми и на теб също благодаря.За болницата това са най-важните неща само мисля ,че пижамата трябва да се разкопчава защото помня,че при мен беше така за да може по време на операцията да е удобно да те наблюдават.

# 133
  • София
Отново благодаря и на двете ви,целувам ви и ще се "видим" в петък. Praynig Heart Eyes Grinning

# 134
 Пепи,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,със закъснение!Жива и здрава да си,много обичана,да те
радват деца и внуци и многоо положителни емоции!
Руми_,стискам ти палци и те чакам в петък съвсем "нова".Всичко ще е ОК!
Аз вчера пуснах ТСХ ,и утре ще видя каква ще ми е "присъдата".
На всички пожелавам хубав ден и много усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт