Операция на щитовидната жлеза - 4

• 81 473
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте хубавици!
gelikas,pepi,къде сте?мисля ви.Времето застудя и вече имате време за писане.

# 541
  • varna
Искам да попитам момичетата от Варна- тези които вече са оперирани... при кои ендокринолози ходите  Thinking

# 542
marlen,д-р сарджева е добра във варна.чака се доста за нея,но си струва.

# 543
  • varna
marlen,д-р сарджева е добра във варна.чака се доста за нея,но си струва.
Благодаря Hug Разбрах,че има кабинет на ул.Брегалница. Само там ли мога да я открия?

# 544
не знам..съжалявам.

# 545
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте мили момичета! Hug
Простете ми паузата, но нещо не ми се пише. Надявам се скоро  това да отшуми и да ви омръзне от мен.
МЕЦИ, Пепи, ina15 Heart Eyes Hug Hug!
ina15, между другото съм на детокс. Wink Ти правиш ли нещо по въпроса?
На всички които не съм споменала голямо Hug!
Пишете, аз ви чета, пък може и да пиша.
Лек ден! newsm51

# 546
gelikas ,много се радвам ,че се появи и ,че си добре,липсваше ми много. Hug Hug Hug

# 547
  • София
Здравейте, момичета.
Ще ме приемете ли във вашата тема?
Вчера бях на ендокринолог. Трябва да правя ТАТ, МАТ, FT3, FT4, TSH изследвания , както и такива, които се правят между 3-5 ден от началото на цикъла. Мисля да изчкам и да направя всички накуп.
Изписа ми и Дианксит, но сега се сещам, че не попитах дали той влияе на  резулататите, т.е. дали мога да започна прием веднага?

# 548
  • TX
Здравейте, искам да ви попитам в първи ден от  МЦ съм за утре имам час за изследвания (първоначалните) на талона пише ТРО каквото и да значи  със съмнения за тиреоидит съм. Та Confused: ми е
Мога ли да  пусна изследванията,  Confused: това, че съм в МЦ би ли опорочило  резултата?
Благодаря предварително за отговорите!

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 19:18 от Murka

# 549
този деанксит не трябва да се пие при проблеми със сърд. ритъм, ако имаш хипер функция на жлезата е много вероятно да имаш аритмия, това -от личен опит. Разбирам че имаш възли, които 100% са резултат от някъв стрес, проблеми и ядове.... бих те посъветвала - нито го купувай нито го пий този антидепресант нито преди нито след изследванията... научи се да плетеш или бродираш, убий съпруга или шефа, избягай или нещо подобно, но не се трови с химикали.
каквото и да решиш - успех и споко  Hug

# 550
  • София
Фри, много благодаря. Не знам как да постъпя - спешно се нуждая от успокоение на нервите, а сама не се справям. Дали все пак не е по-добре да потърся начин да си стъпя на краката.  Ако изчакам  резултатите, за да видя дали и какви регулиращи лекарства ще ми изпишат, те самите биха ли повлияли благоприятно на емоционалното ми състояние, след като повлияят функцията на жлезата ? И да, напълно си права за стреса.

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 15:31 от Prizma

# 551
да, Prizma, потърси друг начин за да си стъпиш на краката - помощ от приятел, роднина или психолог, не химикали. Химикалите може и да помогнат за едно, а ще навредят на 10 неща...
Случайно направих откритието, какъв бизнес върви между лекари, аптеки и лаборатории - отидох в частна лаборатория да си направя изследванията за болницата преди операцията. Понеже ендото ми решила да не идва на работа в петъка преди операцията, останах без направление за изследванията и си ги платих. Там ме питаха - а кой лекар ви праща - имат огромен списък падащо меню на ВСИЧКИ лекари. Сигурна съм че за тези изследвания се плащат комисионни... За втори път ми се случи да си плащам изследванията, мисля че ТАТа не се плащаше по ЗОК. Тогава пак ме питаха кой те праща и казах че е Джи Пи-то ми. Когато и казах че съм казала нейното име тя радостно се усмихна... бях потресена, сигурно само аз не съм знаела за бизнеса им..... По същия начин е и с рецептите, мога да се обзаложа. Изписват ти с рецепта някво смешно лекарство което се рекламира например мезимфорте (то дори не е необходима рецепта за него, но има и гастроентеролози които го изписват....). И в аптеката записват в програмата името на д-ра, който съответно си получава комисионната на края на месеца по банка автоматично.... Ето защо са толкова скъпи лекарствата в България.... и защо ни изписват толкова ненужни лекарства...

# 552
Prizma,за успокоение-вземи си ампулки -магне б6-правят чудеса.половин на ден и ще се усмихваш на света,без сънлив ефект.и е само витамини и минерали-магнезий и комплекс б.

# 553
Здравейте момичета, и аз вече съм оперирана с половин оставена жлеза. Тепърва ще трябва да установявам дали и колко еутироксин ще пия. Искам да ви попитам кое е най-ефикасното мазило за белега, кога трябва да започна да мажа и колко време.

# 554
Здравейте,на всички новички-добре дошли Hug Hug Hug
temirаз мазах със Содермикс и съм доволна-приличен ми е белега,но мисля,че
това си зависи и от хирурга.Не съм била постоянна с мазането,дори ми е останало кремче
в тубичката.започнах да мажа 10 дни след операцията-така ми каза хирурга.миналата година беше около 20 лв.
Prizma,при мен плетенето на една кука прави чудеса-така ме увлича,че забравям всичко,успех.
Македонките,къде сте,липсвате ми,ще грабна  fightили по добре-ще дойда на място да ви напляскам.

Общи условия

Активация на акаунт