Операция на щитовидната жлеза - 4

• 81 029
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
На мен ми направиха изследванията в деня преди операцията в болницата.

# 616
Мецанке, къде си оперирана?

# 617
оперирана съм във Велико Търново.и като за провинция съм много доволна.
никога не съм искала да ме оперира някое"светило".брулнах се при първия срещнат-но явно късмета
е бил с мен.

# 618
И на мен всички тези изследвания ми ги пусна джи-пито. Снимката на белия дроб даже не ми я и погледнаха, само излишно разхождане и пари.

# 619
явно всеки лекар си решава сам.моят си ме повика ден преди операцията и ми направиха всичко на място.и после можеше да си отида в къщи ,но аз предпочетох да спя в болницата и така.....
ролята на личната лекарка беше до даването на направление за ендокринолог и после чак когато дойде време за продължаване на болничните.
 k@k@t@,всичко ще мине и замине и ще остане само спомен..В търново всички изследвания и консултации
минаха за около 2 часа на място,добре беше уредено всичко,дадоха ми талонче с реда и номерата на кабинетите които трябваше да посетя и нямаше как да се объркам.и пари никъде и за нищо не са ми искали.
Забелязвам,че на други места доста ви "скубят"паричките,но здраве да е..
Хубава вечер,момичета,и нека късмета бъде с вас.

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 20:51 от МЕЦАНКА 2610

# 620
Всички сме минали през тези изследвания включително и аз . Наистина повечето болници не го поемат. Аз направих така ... кръв ,урина личната ми лекарка ... после взимаш направление например УНГ и завърташ следващите от него за кардиолог и т.н докато минеш навсякаде.Наистина въртележката е голяма но и изследванията са много .Пожелавам успех  всичко ще мине  добре  Hug Hug Hugтерпсихора не става въпрос за добра воля а за право и трябва да настояваш...

# 621
при мен също бяха бързи и лесни изследванията.взех направление за операцията от личната.хирурга ми пусна кръв и урина седмица преди операцията.в деня на нея,правих рентген и след няколко часа бях на масата,на др.ден в къщи.
и всичко това ми се случи в частна болница "каспела"по клинична пътека.без никакви плащания.

# 622
Здравейте! От скоро не съм писала,но гледам че се увеличаваме все повече и повече. Това напрежение и стрес скапаха хората и това си е! С махната изцяло жлеза съм ,чувствам се добре,но съм само 3 мес след операцията,още не са ми наместили хормоните и подържам високи килограми.Сърцебиенето ми изчезна напълно,преди да се оперирам бях кълбо от нерви и се будех от силното сърцебиене и висок пулс, направо въздух не ми достигаше. Ако възлите ви растат рано или късно се стига до операция.Аз бях доста немърлива в това отношение бях ги оставила да растат на воля за период около 10 год.без никаква терапия и консултация от специалист.Преди операцията хормоните ми бяха в норма въпреки големите ми възли.  При мен възлите нараснаха много и поради това,че забременях за втори път и тогава се получи този бърз растеж. Момичета пробвайте първо с някакво лечение терапия и ако няма резултат се оперирайте тогава.

# 623
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте момичета!
Отдавна не съм писала, макар че редовно ви следя. За  съжаление при мен нещата не са се променили. Просто съм от малкото, които нямат късмет при операцията. Надявам се скоро да се отърся от обхваналата ме депресия и редовно да съм с вас.
Специално за Меци, Ина и Пепи! Heart Eyes Hug  Прегръщам и всички останали. Hug
extr3me_girl, milena29, радвам се че сте добре.
Ще стискам палци на терпсихора и k@k@t@! Praynig
Включвам се с огромна молба. Praynig Моля да ми кажете име на добър ендокринолог от Варна, който да има опит и бременни. Случаят е специален. Моля ви.

# 624
във варна-д-р сарджева,но се чака с месец поне.

# 625
gelikas,най-сетене  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
толкова липсваше ,без теб не е същото,айде завръщай се вече.
Инка ти е отговорила на молбата,добре че е тя,винаги помага,сега пък Пепи изчезна...
Хубава вечер на всички.

# 626
  • гр.Гоце Делчев
Тук съм Меци не съм изчезнала,но през почивните дни си гледам внуците и нямам много време за компа,но редовно чета.Инка си ни е подвижната медицинска енциклопедия.Виждам ,че все повече се увеличаваме макар,че не ми се иска  Hug Hug Hug на всички сладурки.

# 627
Здравейте.И мен ме оперираха преди 10 дни,извадиха ми цялата жлеза.На тези ,които обмислят така наречения безкръвен метод,да помислят още веднъж,за млади хора този род операции,не се препоръчва.Аз се оперирах при Д-р Ганчев от ендокринологията и съм впечатлена от отнощение,внимание,загриженост.....не вярвах ,че това е възможно в БГ.Исключителен спецялист,обяснява всичко супер подробно и няма проблем да му звъннеш,ако имаш въпрос.Четох форума и забелязах,че на повечето оперирани,почти нищо не им е обяснено,като например: какав белег ще видят под превръзката,как да го третират,за да се заличи по-бързо,кога могат да се къпят и т.н. Ако не съм досадна,ще ви кажа как тръабва да третирате пресния белег,за да се заличи по добре: след сваляне на превръзката,всеки ден по 3-4 пъти на ден трябва да си правите масаж перпендикулярно(не по дължина) на белега с обикновенна домашна свинска мас. А на тези ,на които им предстои операция,препоръчвам доктор Ганчев,освен ендокринен хирург,тои е и пластичен хирург.Лично аз съм много доволна.Успех на всички.

# 628
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте любими мои! Hug
Ина, благодаря ти много! Безценна си Hug Heart Eyes Heart Eyes Диетуваш ли?
Меци, Пепи, казвала ли съм ви, че ви обичам! БЛАГОДАРЯ ВИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
silvi25, здравей и добре дошла.  HugЧудесно е че се чувстваш щастлива и удовлетворена. Адмирации за хирурга. Такива лекари са нужни на нещастния български народец. Радвам се че споделяш мнение, което ще е нужно по- нататък на объркани момичета на които предстои операция. Защо са ти махнали цялата жлеза? В момента вземаш ли лекарства? Пиши, споделяй това е от полза за тези на които предстои нашият път. Hug
Прегръщам всички Ви! Hug
Лека вечер и успешна, здрава, и безпроблемна седмица!  bouquet

# 629
сладурка,смятам да детоксвам..за това ме питаш,нали?но напоследък съм повече с добри намерения само.ако този път го направя сериозно ,без лигавщини,ще ти изпея ода на радостта!
смятам повече на сок от моркови,че не се разбирам с цитросите..сокчета от кутии -проблем нямам,но дом.направени цитроси-ела и гледай какъв ужасен ижас съм.явно съм някакъв мутант.от толкова химия,организма ми не възприема естественото..
сори за оф-а..
успешна седмица на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт