Операция на щитовидната жлеза - 4

• 81 030
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • При розите и топлата вода ......!
Цитат
Публикувана от: ina15
.сокчета от кутии -проблем нямам,но дом.направени цитроси-ела и гледай какъв ужасен ижас съм.явно съм някакъв мутант
Joy Не ти си мутант, а явно сокчетата от кутия нямат нищо общо с цитруси. Иначе аз вчера и днес съм на детокс с круши и ябълки и се чувствам перфектно. Ина, направи детокса, ние с теб се тъпчим с лекарства и имаме крещяща нужда да изчистваме организма и най вече бъбреците. Аз вече 6 път детоксвам, е с малки изключения и прегрешения, но все пак е нещо.
Меци, Пепи, вие си знаете. Heart Eyes
И за да не е съвсем спам.
Момичета, които вземате Еутирокс, сменяте ли дозата зима/лято?
Желая ви един прекрасен ден! Hug

# 631
да,искам.аз имам проблем с прясно изцедените плодове-и стомах ме боли,и се обривам..а с тези от кутии-нямам никакъв проблем.
аз я сменям.мин.година год.и пол.забравих да се изследвам и ми се беше повишило тсх-то.сега от ноември съм на нова доза и в началото на декември иска да проверим пак тсх.
успешна нова седмица на всички! Hug

# 632
gelikas ,харесва ми ,че отново си тук Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ина,пепи и вас  ви:love: Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
silvi25 ,добре дошла :hug
Силви сега като писа за белега и се сетих,как са ви герданчетата,моето почти не личи.
като остане време,ще го снимам.Нещо занемарихме фотосесиите...
аз се чудя,дали да пусна тсх ,ама май ме мързи...напролет ще да е..
Целувам ви.

# 633
МЕЦ, ей ма я. Първа убавица. newsm56 Ама дет вика мойто свеки "И царицата има кусур" hahaha
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2697/869036774484223213206725 … cDBglfwhndWGa.JPG
Моля за активност във фотосесията! Wink

# 634
Gelikas, това колко време след операцията е ?
Мойто TSH месец след операцията е фръкнало на 10, явно няма да ми се размине Еутирокс-а, ама дано поне не е в големи дози.

# 635
Здравейте отново.Мен ме оперираха,защото имах 5 възела в жлезата.Единият 4см. други 2 по 2,5-3 см. и се опасяваха,че са повече и не могат да ги следят (както,ако е един или два).Всъшност,когато са ме отворили доктора е бил неприятно изненадан,защото единият възел е бил доста по-голям от 4см.(бил е 9см.и е стигал до зад ухото ми).Четох,че някои хора се навиват на безкръвни операции,защото разреза бил по малък,е моят е  4 см.,според мен това е до специалист и до това колко от жлезата ще се реже.Да сега пия  лтирокс в минимална доза 50мг, след 2 седмици ще видят да редуцират дозата.

# 636
момичета,  за болницата ще ми трябва ли нещо по специално освен обичайните неща newsm78
3 нощувки ли са в болницата, някой знае ли.
колко време след това не мога да вдигам тежко
 newsm43
 Мале нещо взех да се спичам

# 637
k@k@t@, само не се шашкай. Самата операция въобще не е сложна. Повечето момичета си пушат още същата вечер. Жената, която оперираха след мен малко след опрецията и се пиеше биричка. Така че споко. Още повече виж silvi25,  е оперирана при твоя хирург и е очарована. За болница, обичайните неща. За вдигането тежко, после ще го говорим. Ние сме тук и ще те чакаме. Hug  Ще ти стискам палци и мислено ще съм с теб! Hug Кога е операцията? newsm78
silvi25, да за регулиране на дозата е необходимо повече време. Бързо възстановяване! Hug
temir оперирана съм преди година и 5 месеца, но белега още червенее. Каква доза Еутирокс ти изписаха при това ТСХ?

# 638
  • гр.Гоце Делчев
k@k@t@ споко ще видиш,че всичко ще мине по мед и масло както се казва.Когато операцията е безкръвна и живееш в същият град където ще те оперират може да те изпишат още на другия ден след нея,поне при мен беше така,ако си от по далече държат 2-3 дни.Аз също ще стискам палци и ще се моля всичко да е наред.Само кажи кога да стискаме палци.gelikas белега си ти е супер,след още една две години няма почти да личи.Моят почти не се забелязва,но няма кой да ме снима ,а аз сама не успявам. :lol:silvi25 важното е ,че всичко е зад гърба ти и си попаднала на специалист. Hug Hug Hugна всички сладурки и най-много на моите мили дружки gelikas,Меци и Ина.

# 639
Ей,дружина,събрахме се пак.радвам се много.
gelikas,хубавица си ми ти,ама аз не съм снимала днес,и с тая луда работа
едва ли преди почивните дни,ако изобщо имам такива ,но ще снимам...някой ден.
k@k@t@,споко,всички така бяхме спечени,но сега си викам,защо ли...
то всичко е за хора.аз една нощувка преди и две след операцията бях.за тежкото си се
пази месец ,два,то зависи и за колко тежко става дума.тук сме и ще те чакаме.всичко ще е наред.
хубава вечер на всички.

# 640
gelikas , Hugсупер е .не личи!
k@k@t@,успех! Peace Praynig Hug
лека вечер на всички! Heart Eyes

# 641
благодаря ви момичета. Утре влизам, предполагам, че в сряда ще ми е операцията.
Не ме е страх от самата операция, а от хистологията.
А тежкото е 10 месечния и 10 кг-мовия ми син, който в момента прохожда. Лошото е, че повече от 1 месец не мога да ангажирам бабите, то и 1 месец ще е трудно, но ще ме изтърпят.
Леле докато ми излезе хистологията сигурно ще ми се съкрати животеца наполовина

# 642
k@k@t@ бързо ще се оправиш, а и детенцето бързо ще проходи, не се плаши. Маа-алко ще ти придърпва операцията, аз ходих една седмица изкривено-наведена, не че ме болеше а повече от страх  Mr. Green После се забравя и ще тичаш по малкия без даже и да се сещаш за операцията. Един месец с бабите, по-трудно тях ще ги изтърпиш  Simple Smile шегувам се  Grinning стискаме палци  Hug

# 643
Фри, определено бабите ще ме изнервят крайно.  Но доктора ме успокои, че след 10тина дни ще мога да го вдигам спокойно.
Операцията ми ще е в четвъртък, доктора днес ме зарадва с мнението, че най-вероятно е злокачествено, ще махнат цялата жлеза, но то липсата на жлеза май ще ми е най-малкия проблем.
а в тая болница е някаква тотална манифактура, водим се по няколко пациентки на легло, някакви домашни отпуски, абе лудница. Да минава вече това, че до гуша ми дойде- аууу вече няма да мога да казвам до гуша, поради липсата на такава

# 644
За тежкото не се притеснявай, моя син е на 2 г. и вече го вдигам точно месец след операцията. Не, че не е хубаво да се пазим, но не винаги е възможно. За престоя, мен ме пуснаха на другия ден, организацията в това отношение ми се стори повече от ужасна. По-гадното е да те отложат и да трепериш дни на ред, което явно често се случва. И мен ме е страх от хистологията, затова още отлагам обаждането в болницата да питам, ако изобщо ми кажат по телефона. Той пък как така заключи, че може да е злокачествено? И така да е, пак се справят хората, покрай мен имаше 2 такива случая, отначало шок и после се мобилизираш. Има и много по-лоши неща, а и дано всичко си остане само страх. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт