Операция на щитовидната жлеза - 4

• 81 034
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • в белята
Днес успях да си направя всички изследвания  и вече съм "горд" притежател на рецептурна книжка и ще пия хапчета за високо кръвно ooooh!.Утре трябва да ги занеса в отделението.
k@k@t@ мен ме успокоиха ,че няма страшно да вдигам 8-килограмовия си син.А за това ,че  може някой от възлите да е злокачествен ми казаха ,че не е толкова страшно ,защото било 100% лечимо .

# 646
  • При розите и топлата вода ......!
а в тая болница е някаква тотална манифактура, водим се по няколко пациентки на легло, някакви домашни отпуски, абе лудница.
Иначе как ще точат здравната каса? Като източат и вас става на квадрат. Sad

доктора днес ме зарадва с мнението, че най-вероятно е злокачествено,
А за това ,че  може някой от възлите да е злокачествен ми казаха ,че не е толкова страшно ,защото било 100% лечимо .
Докато не излезе хистологията, нищо не е сигурно, така че не се впрягайте. Дори и да е злокачествено е напълно лечимо.
k@k@t@, терпсихора, с вас сме, мислим за вас, стискаме палци. Бог да ви заириля! Praynig Чакаме ви! Hug

# 647
K@K@T@, не се пртеснявай ,за това дали е злокачествено ще разберат в момента в който те отворят.Първо доктора вижда и знае как изглежда злокачествено образувание,после още докато те оперират,се изпраща материял в лабораторията,която на момента дава хистология.Дори и да е злкачествено е на 100% лечимо,не дава разсейки в случая,за тази операция няма особенно значение дали е доброкачествено или злокачествено.Не забравяй за реанимацията да си вземеш торбичка с вода,сламка,чаша,кърпички с тях влизаш в операционната,а сестрите после ти ги оставят до леглото в реанимацията. Не е страшно,целият екип са страшни специалисти, въстановяваш се много бързо,в деня след операцията вече си ок можеш да правиш всичко.Стискам ти палци и знам,че си в добри ръце.

# 648
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1746/107065973019437576661321 … sacFexPLxOkSH.PNG
Да се курдисам и аз тук за фотоконкурса,тук белега ми е на 1година и 3 месеца.
Как сте милички?
qelikas,цял ден те издирвам ,за да почерпиш мила,ама никъде те няма.ЧРД от мен,жива и здрава,обичана и влюбена,и всичко което ти се иска,аз ти го пожелавам от сърце.

2

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 21:26 от МЕЦАНКА 2610

# 649
  • в белята
Здравейте,
Вече съм си в къщи ,засега всичко изглежда наред имам леко изтръпаване под брадичката ,но писах на доктора и сега чакам да видя какво ще каже.Иначе се чуствам прекрасно.Боли ме както при зачервено гърло като преглъщам и малко ме дърпа като си въртя главата.Чакам си хистологията ,защото единия възел както се изрази доцента е Дискутабилен (ей много ги обичам завъртянитедумички  Laughing)
K@k@t@ дано и при теб нещата да добре.Чакам да пишеш.

# 650
терпсихора,радвам се ,че всичко е минало добре,е то не може
нищо да не те опъва или наболява,все пак е рязано.За завъртяните думички инка
ще ти каже какво значат-тя знае всичко.

# 651
терпсихора,добре дошла.дискутабелен -който подлежи на дискутиране,обсъждане,неясен е.но това хистологията ще го изясни.а и на гевгира (биопсията на масата)е бил категоризиран.оставиха ли ти жлеза?
хубав уикенд на всички! Hug

# 652
Заповядайте мои виртуални приятелки, вчера станах на 49. Grinning

Меци, Меци, Меци, белега ти е прекрасен, като теб самата. Ами, не ти личи! Heart Eyes
терпсихора, Hug Hug Hug много ти се радвам! Браво мила, всичко ще е наред. Peace Цялата жлеза ли махнаха?
ina15, нямаше да се сетя че това е дискутиране. Мислех си че ще е нещо като оформен диск, което ще рече съмнително! Embarassed
K@k@t@ , мислим те и те чакаме с добри новини.
Пепи сигурно разхожда внуците. Hug
Леки, прекрасни почивни дни, сладуранки!

# 653
  • в белята
Махнали са ми около 40% от левия лоб ,а от другия лоб са взели само биопсия ,защото възела се бил много добре калцифицирал.Ако всичко е наред с кистата и с възела ,се надяват ,че ако оставят така нещата ,жлезата ще може сама да си произвежда достатъчно хормони ,тъй като досега не съм пила никакви хормони.
gelikas честит рожден ден!!!С пожелание за МНОГО здраве ,късмет и любов.
Благодаря на всички за подкрепата. Hug Hug Hug

# 654
Нека винаги да te съпътстват здраве, любов, хармония, топлина и верни приятелства. Мечтай неспирно, обичай силно, успявай лесно,мила gelikas! Hug  bouquet Hug
терпсихора,желая ти търпеливо и спокойно изчакване на резултата!

# 655
  • гр.Гоце Делчев
Здравейте сладурки .gelikas Hug Hug Hug  bouquet Честит рожден ден миличка на патерици желая ти много здраве, радост ,щастие и късмет в живота на теб и семейството ти и много любов.Аз наистина вчера гледах внуците и не съм сядала на компа,а в петък просто ми беше много тягостно тъй като на 11.11 е родена моята майка бог да я прости.терпсихора  радвам се ,че при теб всичко е наред и наистина щом едната жлеза е цяла понякога се минава без хапчета,аз вече 4г. и 6месеца съм така.K@k@t@ хайде чакаме и от теб новини.ina15 добре ,че си ти да ни превеждаш тези завъртяни думи,че се чудим какво означават. Laughing Rolling EyesМеци ти как си мила много е готина снимката само аз още се мотая да покажа моето герданче,ама и това някога ще стане. Hug

# 656
Здравейте! Следя форума откакто разбрах, че ще ме оперират и днес реших и аз да се "похваля ". Оперираха ме преди 12 дни, в ендокринологията в София. Засега се чувствам добре и дано да е така по-нататък. На всички, които им предстои операция искам да пожелая успех и да ги успокоя , да не се притесняват, не е страшно!

# 657
ето ме и мен, операцията мина.
ще спра дотук, предполагам, че ще се сетите за причината.
Момичета, благодара ви за информацията и подкрепата Hug

# 658
Здравейте момичета!
iana_iana, поздравления за доброто настроение! Разбира се, че и по нататък ще си добре! Оставена ли ти е жлеза?
k@k@t@, само не се притеснявай! Ще видиш че всичко ще е наред! Praynig Не се затваряй в себе си и сподели с нас. Разбирам те, подкрепям те и те прегръщам. Hug Аз заради усложнение след операцията изпаднах в депресия. Какво ли не ми мина през ума. Сега като се сетя настръхвам. После след шока се окопитих и реших, че има и по- лошо. Сега си пия цяла шепа хапчета и се радвам на живота и близките.
Много ми помогнаха и момичетата тук. Меци, Пепи, Ина БЛАГОГДАРЯ ВИ! Heart Eyes
На всички момичета! Hug

# 659
  • гр.Гоце Делчев
gelikas много се радвам ,че сме успяли да ти помогнем.На всички ни се е случвало понякога да изпаднем в депресия,но важно е да успеем да се измъкнем от нея благодарение на приятелите си.k@k@t@ радвам се,че всичко е минало ,сега ще видиш ,че всичко ще се оправи,нормално е след операция човек да се чуства уморен.ana_iana аз също те поздравявам за доброто настроение и стискам палци всичко да е наред.Ние сме тук за да се подкрепяме и споделяме това,което ни притеснява или интересува. Hug Hug Hugна всички дружки и най-много на ........те си знаят кои са.

Общи условия

Активация на акаунт