Операция на щитовидната жлеза - 4

• 80 998
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
k@k@t@ ,аз правих сцинтиграфия преди операцията,отидох пих нещото,чаках половин
час,гледаха ме на някакъв апарат и готово.всичко отнема не повече от час.

# 691
Здравейте !Събрахме се няколко момичета оперирани от д-р Ганчев сигурна съм че всички с хубави герданчета!к@к@t@ спокойно всичко си е в рамките на нормалното и  странните усещания и чувствителността постепенно ще се нормализират , а колкото до герданчето и мойто е малко около 5см ,а и аз съм с изцяло махната жлеза, silvi25 вече ти е казала другото как да  се грижиш за разреза ,за хистологията не се притеснявай всичкоще е ок. Hug Hug Hugна всички поздрави и хубави  емоции!

# 692
  ето ме и мен в целия ми блясък   Simple Smile а това е да се подсладим  нали съм рожденничка !Да сме живи и здрави и да остаряваме красиво най- малко до 100!!!  Praynig Heart Eyes

# 693
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте мили момичета!
extr3me_girl, ЧРД!   bouquet Бъди жива и здрава и много щастлива ! Желая ти много късмет, успех и благополучие ! Не спирай да се усмихваш и радваш на живота. Hug Герданчето ти изглежда супер.
k@k@t@, радвам се, че раната изглежда добре. Усещанията са "странни" доста време. Стискам палци за изследванията.  Praynig
терпсихора, как си мила? newsm78
Меци, Пепи, Ина, къде забегнахте? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Момичета, прегръщам ви всички до една и ви желая прекрасен следобед! Hug Hug Hug

# 694
  • в белята
extr3me-girl ЧРД!!!
к@к@t@ надявам се ,че всичко с теб е наред ,както и с другите момичета.
Излязоха резултатите от хистологията и те са добри.
Но имам май проблем с маженето на белега ,и от контратубекса и от содермикса ,ме пари и щипе ужасно ,а като не е намазано с нещо имам чуството ,че ме опъва и не е толкова еластичен като си движа главата  Sick Sick SickАз ли си въобразявам или? newsm78

# 695
и двата препарата дават в голям%алергични реакции.зачервява ли ти се?
ако нямаш възможност да си направиш крем от невен,има такъв немски по аптеката.също заличава белезите.браво за хистологията!
extr3me_girl,честит рожден ден!здраве,здраве и пак здраве!другото ще го постигнеш! Hug
gelikas,как си? Hug

# 696
  • гр.Гоце Делчев
extr3me_gir ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН бъди жива ,здрава и много щастие ,късмет и любов ти желая.Почерпката е супер.Герданчето изглежда много добре,ще се оправя и още не се притеснявай.терпсихора нормално е все още да ти дърпа операцията много е прясна още.Слушай Ина за мазането с кремовете тя си ни е медицинския съветник в темата.gelikas тук съм в събота правехме 40 дни на баща ми и все още не мога да превъзмогна загубата му макар,че мина доста време пред очите ми са все още последните му мигове и не ми се пишеше за да не натоварвам никого с това.Иначе редовно чета темата. Hug Hug Hug за всички от мен.

# 697
  • в белята
Е ,как дане ви слушам ,та нали за това пиша тук ,да получа съвет от препатили. Hug Hug Hug
Ина става дума за бабешкото кремче мас с невен ,нали?
Обаче явно хормоните при мен съвсем са се побъркали ,защото след операцията неми се спеше и имах сили за всичко ,тази седмица немога от леглото да се накарам да стана и се чуствам като изцеден парцал . Sick
pepi1963  Hug Hug

# 698
да,същото.или готовото немско от аптеката.това е в случай,че целиш заличаване на белега.
ако има раничка тогава-антисептичен крем на аюрведа.
ако е само за омекване-всеки по-мазен крем(какаово масло,глицерид...)

# 699
Добро утро.
gelikas,тук съм мила,чета ви само,много работа,виж ме в събота кога съм станала и след малко
заминавам на работа.
extr3me_girlНа патерици ЧРД,да жива и здрава,усмихната и обичана.Белега ти е
чудесен.
ina15,pepi1963, и всички останали,целувам ви и ви желая една прекрасна събота.

# 700

добро утро! Embarassed
пиете ли кафе и как ви се отразява на щит.жлеза?

# 701
  • гр.Гоце Делчев
Инче аз пия кафе и се чуствам добре понеже съм и с ниско кръвно,но на мен както знаеш ми е премахната само част от щитовидната жлеза.Меци и днес ли работиш мила.gelikas,ти най-често изчезваш. Hug Hug Hug

# 702
ina15,пия кафе щом си отворя очите всяка сутрин,после пия в 9,30 и после в 14,30.отразява ми се добре,по скоро липсата му ми се отразява зле.
pepi1963,работих днес,и утре продължавам-без почивка тази седмица.
gelikas,вярно,ти най често се губиш,мила.
лека вечер,аз отивам да почивам,че утре кво ме чака.......

# 703
  • При розите и топлата вода ......!
Добро утро сладуранки! Hug
МЕЦАНКА, pepi,винаги ви чета, ама като ме налегне нещо и не ми се пише. Banghead Иначе ви  Heart Eyes! Hug Hug pepi, дълго време няма да се отърсиш от кошмара на раздялата с баща ти. Моля те мисли за хубавите моменти преживяни с него, това ще ти помогне. Момента е тежък, знам. За съжаление аз съм го преживяла няколко пъти, остава мисълта, че те са в един по- добър свят и бдят на над нас. Praynig
Инка, при мен всичко си е същото, гълтам хапчета, но си има изтръпвания и схващания. Гадното е че започнаха да ме болят костите.Сигурно затова ме налягат депресии. Sad Декември ще изследвам калций. Иначе гледам да спазвам лунната, че съм доста угоенка. Embarassed Другата седмица ще направя двудневен детокс.  Hug Hug
терпсихора, аз също имах сърбежи от всички мазила и мажех само с мас и невен. Аз си го направих. После зарязах всичко. При мен хормоните ги "улучихме" след 7-8 месеца. Мисля, че щом ти се спи и нямаш сили хормона ти е висок. Ти не си с изцяло махната жлеза и би трябвало остатъка да навакса. Може би е нужно време.
iana_iana, silvi25,  как сте девойчета, върви ли възстановяването? Hug
extr3me_girl , k@k@t@, драснете по редче да ви знаем как сте? Wink
temir и Фри и те излезнаха в нелегалност. Hug
Лек ден момичета. Hug

# 704
Здравейте красавици! Благодаря за хубавите пожелания! Hug Hug HugДобре съм може да се каже само нямам време много. Започнах си работа  ,имам и двама сладури за гледане и защото ми се видя малко кандидатсвах по евр.програма и ще уча  Grinning приказка направо .Иначе си имам лошите моменти напрегната, изнервена и този ужасен вкус в устата не се маха , ако някой е имал такъв проблем моля за съвет :pray:gelikas и депресиите и болките в костите са от нисък калций аз имах такъв проблем  Hugще се справиш.к@к@т@ ,терпсихора как сте ,ina15 аз си пия кафе гледам само да не прекалявам  защото се изнервям .На всички  Hug Hug Hugи хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт