Операция на щитовидната жлеза - 4

• 81 480
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Браво, marla , браво!!!
Ето че няма невъзможни неща!
Ина, gelikas , кураж, момичета!

# 481
Момичета,имам голям проблем,много ми пада косата.Лятото също падаше,но все се надявах,че ще спре,атя започна още повече.Може ли да е от хормоните TSH ми е на долната граница,а преди беше и под границата.Поздрави на всички. Laughing Laughing Laughing

# 482
Здравейте,
Моля ви да споделите впечатленията си. Спешно ми трябва мнение на специалист ендокринолог, който обаче да се занимава и с бременни, защото съм в 4ти месец.
Откриха ми Хашимото преди месец, а заедно с това и малък възел - 4 мм. Имам хиперфункция, което означава, че нивото на tsh ми падна много, до 0,025 (реф. 0.27-4.2). Знам, че при бременни е нормално, но все пак хормонът пада непрекъснато за последния месец.
Самите ендокринолози ме насочиха към 2 лекарки - Катя Тодорова и Ралица Иванова.
Моля да споделите мнения и от коя сте по-доволни, ако сте имали контакт с тях.
Благодаря ви!

# 483
в софия ли ги търсиш?или в кой град?
погледни в темата за автоимун.тиреоидит на хашимото-там има доста координати и момичетата ще те ориентират.

# 484
Катя Тодорова - ако говориш за тази в Борово - 20п-ка - в никакъв случай - отвратителна е, като това е много меко казано ..... #2gunfire
ходих няколко пъти там защото ми е близо и удобно и има паркинг. Винаги закъснява, не си спазва работното време, въобще не съм доволна ... Огромни опашки от клиенти и всички са недоволни, чака се винаги с часове...
така ме прецака преди операцията - не каза че петък следобяд ще отсъства, нямаше никакво съобщение на вратата - уж отпуска или семинар ..... и останах без направления за рентгенова снимка и изследвания за болницата, наложи ми се заради нея да си ги плащам сама за изследванията в съботата в частна лаборатория и да закъснея в понеделник за приема в болницата - трябваше да я чакам от 8 до 9:10 сутринта при положение че работното и време е от 7:30.

# 485
Да, в София ги търся.
Не знам за Борово, казаха ми за Катя Тодорова, че работи в Майчин дом, а Ралица Иванова - в Ендокринологията, която също се помещава в Майчин дом.
Ще съм благодарна за всяко споделено мнение за двете лекарки!   bouquet Наистина ми трябва добър лекар, все пак искам и с бебчето всичко да е наред.
Хубав ден!

# 486
влез в темата с хашимото.там двете имена е спрягат,а и има доста бременни и родили момичета.
успех!

# 487
  • София
Здравейте,
Моля ви да споделите впечатленията си. Спешно ми трябва мнение на специалист ендокринолог, който обаче да се занимава и с бременни, защото съм в 4ти месец.
Откриха ми Хашимото преди месец, а заедно с това и малък възел - 4 мм. Имам хиперфункция, което означава, че нивото на tsh ми падна много, до 0,025 (реф. 0.27-4.2). Знам, че при бременни е нормално, но все пак хормонът пада непрекъснато за последния месец.
Самите ендокринолози ме насочиха към 2 лекарки - Катя Тодорова и Ралица Иванова.
Моля да споделите мнения и от коя сте по-доволни, ако сте имали контакт с тях.
Благодаря ви!

Аз ти препоръчвам д-р Начев Peace Peace Peace С него бях през цялата ми бременност и сега също! Ако искаш пиши на лични да ти дам координати,много жени са доволни от него.

П.С аз съм от темата на Хашимотките с бебе на почти 3 месеца Grinning

# 488
къде сте хубавици?

# 489
  • гр.Гоце Делчев
изчезнаха някъде всички явно имат нужда от малко потупване та да се стреснат.Уж мина сезона на отпуските.Ина какво стана с теб пиши,ало gelikas къде изчезна и ти или се готвиш за началото на учебната година.Останалите момичета също пишете как сте няма да ви изреждам поименно за да не изпусна някой.

# 490
  • При розите и топлата вода ......!
Ехоооооооо! Тук съм! Черен галаган не се губи! Wink
pepi, МЕЦ, така ви се зарадвах. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ами загубихте се. Оооооооо, не така. Crossing Arms Аз иначе редовно чета, ама няма какво да пиша. При мен всичко си е същото Cry Ше ходя в София.
Иначе от днес се детоксвам.
Инка я срещам из Интернет пространството. Wink Grinning
галинката, какво стана с косопада? На мен в момента също ми е засилен косопада. След операцията беше много силно падането и ползвах витамини изписани от ветеринар. В момента не си ги спомням, но ако те интересува ще се поразровя.  Hug
Sara_Pencheva, намери ли подходящ ендо. Дано всичко да се развива добре.
Фри,какво стана с твоите възли? Отглеждаш ли си ги още? Peace
4ик4ирик, кажи едно "дзак". Wink
Лек ден!

# 491
 Hug Hug Hug
аз се успокоявам-щом не пишем,всички сме здрави! Naughty

# 492
 Е така е добре,появихте се и ви се радвам.
gelikas,дай тия витамини ,че скоро ще оплешивея. Hug
целувам ви всички,и като се поуспокоят при мен нещата ще съм по редовна в писането.

# 493
тривитаминол-от втеринарната аптека,но след месец си личат наченки на резултати.
същият ефект има и зехтина.

# 494
  • При розите и топлата вода ......!
За къде сме без Инка? Grinning Heart Eyes
Да точно това е -тривитаминол.
Меци, искам да си редовна. Hug

Общи условия

Активация на акаунт