Операция на щитовидната жлеза - 4

• 81 477
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
 Здравейте от мен,набързо да ви видя как сте.
gelikas,честита да ти е новата учебна година .Къде се изгуби и ти като мен?
hys85,най-вероятно няма да пиеш хапчета-аз за сега съм така,с останала половин жлеза,но хормоните ще ти покажат,успешно възстановяване от мен.
 Аз съм в стрес ,детето заминава за Полша след ден,няма да я видя година.Реве ми се и така ме стяга шията,сякаш сега излизам от операционната,айде оплаках ви се,отивам да мушна банския в багажа и заминавам за Бургас.От там е полета в събота,стискайте палци всичко да е наред.
gelikas, pepi1963 с Инка ни се въртеше в ума да направим среща да се видим най-после,какво ще кажете? Hug Hug Hug Hug Hug

# 511
  • гр.Гоце Делчев
gelikas, честита новата учебна година и повече да те слушат учениците.Аз качих снимки на моя първолак на баба гордостта.Меци нямам нищо против за срещичка аз сега в неделя ще съм във Филибето ,но за малко за да изпратя студентката,но обещавам,че по нанатък ще си направим такава.Приятно прекарване на морето и карай по-спокойно.Тогава даже можем да предложим и на други момичета да се срещнем .

# 512
честит 1-ви учебен ден и от мен на всички-бивши,настоящи ученици и учители!
Да посрещнем новото начало като слънчев изгрев с любов и благодарност  и да пожелаем на децата си успешен старт, здраве и вдъхновение, светлина по пътя им и позитивно израстване. Нека да се множат зареждащите идеи, сътворените красоти, позитивните срещи, светлите погледи и усмихнатите лица! Нека си припомним за детската неподправеност, за искрите на радост в  очите, за емоционалните и импулсивни реакции, за безрезервната любов,  за усмивките, за всичко, с което можем да правим дните си пълни. Да запазим детското в себе си!
 Hug Hug Hugви всички!

# 513
С две ръце се присъединявам на патерица към пожеланието на  ina.Инка стопли ми сърчицето с това пожелание.Нека децата ни да са наистина по упорити и уверено да вървят по пътя си.На всички учители успех в преподаването и дано да е с по малко хабене на нерви.
Лек ден.

# 514
  • София
Интересували ли сте се как стои въпросът с отстранената щитовидна жлеза и противозачатъчните?
Мен ме оперираха преди шест месеца, хормоните ми са напълно наред, но според гинеколожката ми до година и половина било по-добре да не приемам. Чудя се дали има и друго мнение по този въпрос, или няма смисъл да хвърлям пари по други лекари, за да чуя същото Rolling Eyes

# 515
http://www.eva.bg/categories/здраве-и-фитнес/47-съвети/8736-д–р-георги-гайдурков.html

# 516
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте красавици!  bouquet
Благодаря за красивите думи! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз бях в болница.... но не ми се говори. Нека малко ми размине и тогава.
Пожелавам ви прекрасни почивни дни  и драскайте по редче.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 517
  • Viena
Aguamarine направо ме удари в земqта, аз започнах да ги пиq без да знам точно след 1година и половина след операциqта. Никога не сам се сещала да питам , но планувам др. седмица да ходq на консултациq , сте питам ендокринолога и ще споделq.

# 518
  • София
Aguamarine направо ме удари в земqта, аз започнах да ги пиq без да знам точно след 1година и половина след операциqта. Никога не сам се сещала да питам , но планувам др. седмица да ходq на консултациq , сте питам ендокринолога и ще споделq.
Ще съм благодарна да споделиш какво ти е казал Hug

# 519
gelikas, Heart Eyes  bouquet Hug,липсваше ми.
И на мен не ми се пише,смотано ми е,детето ми липсва...Чета ви иначе,редовно.
Целувам ви.

# 520
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте момиЧета аз незнам дали сЪм за тази тема но ако можете да ми помогнете.!!! За което Ще сьм ви благодарна  Simple Smile.
Аз имам симптоми който ме плаШат.Симптомите са ми следните : уморявам се много бьрзо,постоянно ми се спи,стяга ме в сьрдеЧната област,имам и косопад и то повеЧе от допустимото,ноктите ми се Чупят а някои само се лЮЩят.В гьрлото неЩо ме стяга .Ходих на лиЧната и тя ме прегледа и ми каза Че трябжа да ми вземе крьв и да ми изследва ТСХ и това,1 ден по кьсно отивам за резултатите и за обсьждане и тя ми каза Че сьм била в отлиЧно сьстояние.Трябвало да си сменя Шампоана и да си взема по мазен крем за кожата. ooooh! ooooh! ooooh! .Сега сьм реШила да си тьрся ендокринолог и тогава Ще видим.А и друго опитваме от 6 години да си направим бебе ,а ходихме и за инвитро и икси,но ниЩо не се полуЧи. Но никой не е намекнал да си направя изследвания на ЩЖ.Сега тожа е моя инициатива.

ooooh! Забравих да кажа аз сьм на 37 и 8 м. и мойто мьжле сьЩо.

# 521
а тсх-как ти е?тат,мат,възли?

# 522
Ехоооооооо! Тук съм! Черен галаган не се губи! Wink
pepi, МЕЦ, така ви се зарадвах. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ами загубихте се. Оооооооо, не така. Crossing Arms Аз иначе редовно чета, ама няма какво да пиша. При мен всичко си е същото Cry Ше ходя в София.
Иначе от днес се детоксвам.
Инка я срещам из Интернет пространството. Wink Grinning
галинката, какво стана с косопада? На мен в момента също ми е засилен косопада. След операцията беше много силно падането и ползвах витамини изписани от ветеринар. В момента не си ги спомням, но ако те интересува ще се поразровя.  Hug
Sara_Pencheva, намери ли подходящ ендо. Дано всичко да се развива добре.
Фри,какво стана с твоите възли? Отглеждаш ли си ги още? Peace
4ик4ирик, кажи едно "дзак". Wink
Лек ден!

Здравейте,
Да, посетих д-р Начев и ми стори много свестен. Погледна ми резултатите и, въпреки, че TSH е мноого ниско, каза, че е ок за бременна жена. И така, и този месец бях без лекарства. Изпитвам ужас, че тази седмица пак трябва да пусна хормоните и да отида на консултация, ако нещата са се влошили, ще ми предпише Пропицил - това ми обясни. Стискайте палци, че за съжаление изкарах друга болест междувременно и цяла седмица бях на силен антибиотик, дано да е наред всичко сега с хормоните.
Благодаря на всички за отговорите.  bouquet

# 523
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
TSH 2,30 TAT & MAT  НЕ БИЛО НУЖНО  ooooh! Аман от доктори.
От мен лека веЧер и до утре  Hug

# 524
тат и мат са показатели за хашимото,което се развива със симптомите,които описваш.
отивай при ендокринолог.

Общи условия

Активация на акаунт