Операция на щитовидната жлеза - 4

• 80 967
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
gelikas,как си,мила? Hugпредпразнично ще ставаме ли фиданки?търся съмишленици,че ми е слаба волята.. Embarassed

# 721
Благодаря ви за отговорите. От туморния маркер какво може да се разбере? Доц.Димов дали може на ехото да види дали възела е един от двата вида които пише Ина? Или на хирург се ходи само когато си за операция? Ох, обърках се вече.

# 722
не знам дали гледа на ехограф..за това ти препоръчах и д-р нончев.но можеш и двамата да ги попиташ по те.у двамата са безкрайно любезни и мили.още повече ,че си от друг град и да ги попиташ дали е необходимо някакво изследване...
коща ще ти е готов резултата?

# 723
След 10 дни. А координати на д-р Нончев? Понеже мъжа ми пътува всеки понеделник до Пловдив, затова мога да дойда. Иначе сама няма да се оправя в чужд град. Притесних се, че лекарката веднага каза, че трябва да се изследва този туморен маркер. Сигурно се съмнява нещо, но не ми каза.

# 724
mami isi, :hug:0889310409,032258289.не работи по зк,20лв му е прегледа,но е аристократ в поведение.ще ти отговори на всички въпроси,ще ти разсее съмненията и страховете,ще ти каже дали си за операция или не ,и как изобщо трябва да протича лечението ти .не е от тези,които веднага пращат на операция.при мен той "събра"причините за операция и тогава отидох при доц.димов.

# 725
Още един път благодаря Ина!

# 726
  • При розите и топлата вода ......!
gelikas,как си,мила? Hugпредпразнично ще ставаме ли фиданки?търся съмишленици,че ми е слаба волята.. Embarassed
Ине, мъча се. Не че ми се получава де. Днес съм на плодово- оризов ден. Другата седмица ще детоксвам 2 дни, че идват празници. Ти правиш ли нещо по въпроса? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Hug
mami isi, :hug:0889310409,032258289.не работи по зк,20лв му е прегледа,но е аристократ в поведение.ще ти отговори на всички въпроси,ще ти разсее съмненията и страховете,ще ти каже дали си за операция или не ,и как изобщо трябва да протича лечението ти .не е от тези,които веднага пращат на операция.при мен той "събра"причините за операция и тогава отидох при доц.димов.
mami isi, това е най- правилния съвет. Възползвай се и ще видиш, че ще се успокоиш. Ще чакаме да кажеш резултата. Hug
Фри, браво бе девойче! Радвам се. Дано винаги се чувстваш добре. Praynig Ти не беше ли без жлеза? Как компенсираш без лекарства?
Меци, ще ти пиша на лични, за да не ангажираме момичетата. Hug
Пепи Heart Eyes, миличка, не така. След лошото идва и хубаво. Такъв е живота. Hug Hug Hug
Прегръщам всички момичета. Hug

# 727
Благодаря за отговора, Ина! Ако съм те разбрала добре, при нормални хормони не можем да говорим за Базед......т.е. няма как да има вторичните симптоми без да има нарушение в хормоналния баланс.  За структурата беше интересно да разбера, че се нарушава при Хашимото. Аз имам увеличени МАТ.

# 728
mami isi,виждам ,че си от Габрово,аз там работя и ако искаш може да се видим.
Дано не си ходила при ендокриноложката при която ходих и аз-ужасна е.Аз после отидох в Търново,и там се оперирах.Ако искаш пиши ми на лични,за подробности.
 Не ми се пише ,изморена съм много,но вие нали си знаете че ви обичам.

# 729
увеличените тат и мат е при автоимунен тиреоидит.те и базеда го водят атоимунен,но при него има хипертиреоидизъм.

# 730
  • в белята
Ина давам едно рамо за диета ( при мойте 30+ кг си е от нужда  Embarassed Embarassed Embarassed) - кое ще правим детокс или 90-дневната?
Аз все още немога да разбера как така имах ТСХ под 1,ФТ3 и ФТ4 също на долната граница  newsm78 (е това беше преди операцията) и пак си качвах като за световно ,не се ли води хипертиреодизъм?

# 731
мда,би трябвало да топиш..освен ако нямаш и друг ендо проблем-преддиабет,проблем с надбъбреците...
което кажете-на всичко съм съгласна!при вас може да ме хване срама..
аз иначе постя..но много въглихидрати ям..а се нуждая от пречистване..то ще ми стимулира хормоните..

# 732
  • в белята
Е, щом постиш  най-добре да направим детокс, ако искаш.
А при мен има още много други бъгнати хормони............ Cry Cry Cry ,но да не спамя за тях тук.

# 733
о,няма да е спам...все пак те са взаимно свързани по м/у си.а щитовидната като диригент на всички останали жлези,няма как да не им повлияе..
детокса трябва с фаза на луната да го съчетаем или така?той много къс като вариант..
предполагам и МЕЦАНКА 2610 и  gelikas ще искат ...

# 734
мецанка иска 90 дневната,пробвах-действа,нямам време ,но ме бройте.
за детокс не се навивам.
бързам,ще пиша пак,целувам ви.

Общи условия

Активация на акаунт