На пазар във Варна - 14

• 72 005
  • 762
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Някой знае ли складовете с китайските стоки до зеленчуковата борса дали работят в неделя?

# 736
  • Varna
Здравейте.Някой знае ли къде продават детски чехли или сандали с ортопедична подметка.

# 737
Днес на Гранд Флора имаше петунии по 0,80 стотинки...

Ортопедични обувки нещо в Дайхмън ми се върти, но се съм сто процента сигурна, на К&К не се ли водят пак ортопедични или имате по-специални изисквания Thinking

# 738
  • Varna
Не,нямам специални изисквание,просто големия ми си е с дюстабан,а ми е много трудно да намеря летни чехли или сандали с ортопедична подметка.Повечето такива са съвсем детски,а на мен ми трябва 32 номер.

# 739
  • Варна
Не,нямам специални изисквание,просто големия ми си е с дюстабан,а ми е много трудно да намеря летни чехли или сандали с ортопедична подметка.Повечето такива са съвсем детски,а на мен ми трябва 32 номер.
А не е ли възможно да залепите допълнителна стелка на неговите сандали?

# 740
Има ли във Варна турски или арабски магазин?
 В неделя къде има отворени магазини за цветя,букети?

# 741
  • Варна
Някой знае ли складовете с китайските стоки до зеленчуковата борса дали работят в неделя?

Чесно да ти кажа дълбоко се съмнявам.Зная,че в събота работят до 12.По добре направо в понеделник.

# 742
В района на Чаталджа цветния пазар си работи, отделно има 2 магазина точно до цветята работещи, да не говорим, че и Гранд Флора работи и имаше доста красиви букети  Peace

# 743
  • Варна
desuri, мерси много, така и ще направя. Hug

Звезди в очите, не разбрах какъв магазин ти трябва, но арабски за подправки има на колхозния пазар.

# 744
  • Варна
Турски магазин имаше преди по "Направи си сам" или "напий се сам"/така и не запомних коя улица коя е/. Но от доста време не съм ходила и не съм сигурна.
Цветята на Катедралата също работят. Peace

# 745
desuri, мерси много, така и ще направя. Hug

Звезди в очите, не разбрах какъв магазин ти трябва, но арабски за подправки има на колхозния пазар.
Къде по точно е този за подправки и по-различни ли подправки има от колкото в едно Пиакдили например?

# 746
Момичета знаете ли от къде мога да си купя перка за машина за хляб Мулинекс. Изобщо дали се продава  newsm78 Свекито понеже е голяма чистофайница и изхвърлила перката и направо ми идеше да я #2gunfire

# 747
Благодаря момичета  bouquetТрябва ми магазин където предлагат турски хран.стоки които ги няма в БГ.Не разбрах къде е това Направи си сам newsm78от Валентина по една от уличките ли надолу?

# 748
  • Варна
Благодаря момичета  bouquetТрябва ми магазин където предлагат турски хран.стоки които ги няма в БГ.Не разбрах къде е това Направи си сам newsm78от Валентина по една от уличките ли надолу?

Да, от Валентина като се пускаш по "Преслав" към Хепи-то на гарата пресечките от дясната страна. В този район http://www.bgmaps.com/map/varna. Не знам дали още съществува обаче  newsm78.

# 749
Момичета, можете ли да ми препоръчате стругар - да е надежден и да работи що годе бързо? Трябва да ми направи краче за хладилник и една част за робота... Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт