Клюки (оптимистично-пролетни) 21

• 26 689
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Честито на малките умници-ученици! И най-вече на майките им Simple Smile))   bouquet
Ние ще тръгнем на ясла от 15 септември.
...
Днес бяхме на рожден ден, до късни доби - прибрахме се у дома след 22 часа, уточнявам, че малката е на почти 2 години. Като си обърна там 30 грама винце, разредено с вода, такъв купон стана, че не е за приказване Simple Smile
 baby_neutral

# 601
И моята девойка вече официално не е заек понеже изкласи първи лас! И даже взе, че го завърши с отличен...Не че щях много да се тръшна ако не беше отличен...ама баба щеше да я подлуди!
Пяха, щуряха и на пицария ходихме преди обяд и абитуриентите на училището изпратихме....как грозно завиждах на родителите им, че се отървават от образователната система  Embarassed Embarassed Wink
И още не е изморена напълно, но скоро и това ще стане и по койките! Урааааа...ваканция, здравей!!!!!  bouquet

Честито Morgana !   bouquet  bouquet  bouquet

Ако си спомняш , бях ти казала , че Лора ще бъде отличничка и ще се похвалиш !
Радвам се , че не съм сгрешила и най-вече се радвам за вас ! Heart Eyes

За другото , обаче , мен по-скоро ме втриса като гледам и слушам от мои близки , какви пари отиват за това безумие в БГ - абитуриент ! smile3511

Момичета , прочетете това  Peace

Лек ден и хубави празници на всички ! Hug

# 602
Вчера една позната на улицата ми каза, че ще прави бал за 80 човека. То моята сватба беше толкова. Спомням си, че на бала ми имаше поканени 40 човека. Тогава не се сетихме за ресторант. А баща ми беше в нервна криза!  Joy

Голяма треска се тресе от тия балове. А абитиурентите намаляват с всяка година. Има училища, дори и изпращане нямат, а мин. година изпратиха 20 човека. То и училища затвориха, де... Хахах

Моргана, видя ли малката как добре се справи. А само мрънкаш по детето!  Joy

Да са ви живи и здрави учениците и още  години отличници.

Добре заварила новите попълнения.   bouquet

# 603
Вчера една позната на улицата ми каза, че ще прави бал за 80 човека.   Joy
  bouquet

Това е ега ти смешката!
Наблюдавала съм в Люлин, между панелките, сред камъняците, една девойка изкипрена а ла латино сериал, как се кипри с майка си и една кутия бонбони и посреща, посреща безкраен поток от гости послучай абитуриентския си бал... Смешно и тъжно, защото тия хора с парите от събитието може да я запишат например на някакъв обучителен курс или да й купят нещо хубаво, вместо да ги обръщат в кюфтета и пържоли...
От друга страна, хубаво е, че се уважава събитието в живота на младия човек - не е маловажно, че е завършил средното си образование... Но трябва мяра във всичко...

...
Днес малката пикличка има имен ден, затова още спинкааа...

Честит имен ден на всички дечица и мами Еленки и Константинки! Simple Smile

# 604
Геррри ,   bouquet

Да ти е жива и здрава малката именничка !  baloni Two Hearts

# 605
Честито на именяците.  smile3525

# 606
Благодаря ви за приема.

Честито , на всички които имат имен ден или си имат именник у дома. Да са живи и здрави   bouquet.
А на всички майки,на които дечицата им сега завършват началните класове, пожелавам малките ученици да растат умни и ученолюбиви и само да ги радват. Като си спомня моят син като беше малък, каква радост беше на 24 -ти май.  Heart Eyes Една тържественост и той ходи надут като петле, похвален от учители и цялата рода, стиснал в ръка бележника и някой лев за стимул  Mr. Green. А как бързо мина това време , момичета, като че ли вчера го изпращах със сълзи в очите на детска градина и той , подсмърчайки ме питаше: " мамо, нали ще дойдеш първа да ме вземеш" ! Сега повече мисля за абитуриентски бал, живот и здраве да е, но твърдо стоя зад идеята да не превръщаме този хубав миг в цирк.

# 607
  • София
Честит празник на всички именяци! Весело настроение през почивните дни!

# 608
  • София
Честит празник на всички Елени и Константини!  bouquet  bouquet
Хепи мама, Корина благодаря за пожеланията. Учудващо беше за мен свидетелството с отличен...Но до година ще му бера гайлето аз. Понеже се писах касиер на класа и както се досещате веднага станаха приказки между мен и класната...за това как и защо се ползва касата. Таааа, не знам на есен как ще бъде положението....Но за сега сме ваканция и вече мечтаем за...мореееее Wink Wink Wink
И тези дни почивка е много, ама много добре! Хайде лека вечер и приятно празнуване на празнуващите!  bouquet

# 609
...
Такова празнуване му ударихме, че мен краката ме болят от... разходките и тичането след детето! Simple Smile
Но поне отнесе сума ти почерпки и прегръдки...
Ей, хубаво нещо са това именните дни!  bowuu

# 610
Честит Празник !!!

# 611
  • София
Честит празник на всички и от мен!

# 612
Моргана, Тина, честити ви завършили децича!   bouquet

Тина, кога мина една година! Сякаш вчера гледах Никола във Фейса с букетите на първия учебен ден.

Герри, за винцето сериозно ли??

Честит празник и от мен!   bouquet

# 613
Честит празник на славянската писменост и култура.

# 614
  • София
Честит ви празник! Честито и на всички ученици и на техните майки - една година по-малко в образователната ни система Wink Wink Wink
За съжаление последен почивен ден....а, беше толкова хубаво..... Party Party

Общи условия

Активация на акаунт