131 Размирни дни, жасминови нощи - арабски мами, тук ли сте още?

• 53 851
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Ето я и куч:

http://www.prikachi.com/images/914/3155914o.jpg

Аз го бях сложила във фейса,м/у другото ,ако някой се сеща за подходящо име да казва. Laughing

Уго, много е сладка Heart Eyes. Как искам и аз двор, за да си гледам куче Blush

# 106
Ето я и куч:

http://www.prikachi.com/images/914/3155914o.jpg

Аз го бях сложила във фейса,м/у другото ,ако някой се сеща за подходящо име да казва. Laughing

Руби, Рони - нещо такова сякаш... Thinking

# 107
Как сте, принцесини?  Hug

Олди, много много красива е Бека, пупупу.  Heart Eyes Аз нямам претенции за кой ден, когато кажете. А сега де, ясно кой ще ни води да похапнем вкусно.   chef

Уго, и кученцето си го бива.  Hug Яяя се размърдай малко из дебрите на културата, да я увековеча пак:)))

Астарта, нали ще дойдеш на среща? На мен пък странно смяната не ми се отрази поспаливо. Може би защото пия желязо. Mr. Green И мога да кажа, че не се чувствам много сдухана вече, а само малко. Mr. Green

Науел, големи перипетии си имаш, като те чета и си представям какво ме чака.  hahaha Joy Ама нашата много подивя нещо, как си беше кротка и хоп - сега е тотално различна.  Rolling Eyes Днес ме направи разногледа, щом истерясах накрая. #Crazy

Любс, какво е бамие, бамя ли? Embarassed Изгледа от твоят чардак ли е? Sunglasses

Алверке, не каза възстанови ли се буболечка вече? Heart Eyes

Саида, сготви ли къббето?  chef

Над, хайде включи се да кажеш за срещата.

АД, боядиса ли? Следва пътуване до СА за награда. Mr. Green А девойките как са?

Айа, от моя страна грижи нямаш, нали разбра, че ми е по път. Flutter

Поздрави на трите ни бебета и кандидат бебчето.  Heart Eyes

# 108
Ха Добруутро  Hug

Бързам с кафето за малко да направя шпагат  Mr. Green

Днес сервирам в по-голямо количество, че да има за всички и да стане раздумката по-голяма  Hug Hug Hug

Много често ми се случва да сънувам нещо, да се прибудя и да си кажа сутринта ще погледна какво му е значението, а сутринта като се събудя, се сещам, че трябваше да погледна за нещо, ама какво съм забравила  newsm78 Случва ли ви се и на вас  Rolling Eyes

Аз съм на работа. Добре, че идвам един час по-рано, че да си изпия кафето спокойно и си прегледам интернета.  bowuu Че сега като нападнат отиде ми временцето...

Амал, да, бамя  Peace хахаха, изгледа е от интернет хахаха  Laughing

Уго, аз предлагам Чара  Peace

На всички с пролетната умора, пожелавам скоро да излезете от нея  Hug  Hug

Лек и успешен ден на всички!!   bouquet

# 109
Чара и на мен ми харесва, важното е "р" да има  Laughing
Дайте чай за непиещите кафе  Naughty
Работещите и тези с повече деца и ангажименти - да изберат събота или неделя, ние сме без претенции  Peace
Делово се изказах, но отивам да се къпя  Whistling

# 110
Олди, не си казала, не съм сервирала

Приятен чай!

# 111
Благодаря за имената-ще ги предложа на дреби,тя да избере  Grinning ,м/у другото песчето бяга след нея и отговаря на повикване пис пис  hahaha hahaha hahaha .Питах я защо му писка,като не е котка и получих следният отговор,ами то  и така идва . hahaha

Някой да знае къде продават завод за обувки,ама да не е много скъп-вчера пак купувахме на дреби,вече не знам кой по ред чифт.Какво ги прави не знам  Thinking ,та прецених ,че ако си купя завод ,хем ще си задоволим домашните нужди,хем ще има вероятност и на печалба да минем
 Laughing

шило къде изчезна  Thinking Thinking Thinking Thinking

амалче мислед днес малко местна чалга да ти пусна,ама избрах нещо по-нормално.Какво културно искаш  newsm78 newsm78 newsm78

любс мерси за кафето  Hug

Лек ден момичета   bouquet

# 112
Привет.

Угооо, ама дреби направо голяма бисерка си е. hahaha hahaha hahaha Чара и на мен ми хареса много, поздравления за кръстницата. Mr. Green Културно - ами такова някое писание пак дето досега писувахме, да образоваме хората.   newsm78

Олди, ами да почакаме шехерзадките да се натуткат докато се разпишат. Peace

Любс, абе и аз така предположих, че е бамя, но нали съм на вие.  Peace Нашите не слагат това, за което питаш. Много обичам бамя, ама тук е ужа Peaceна - хем скъпа, хем голяма. Shocked А ти какво работиш ако не е тайна.

Хайде, поздрави ан всички, отивам да си оправя косата, не ми завиждайте, вече и това е възможно макар лудницата да е пълна. Mr. Green

# 113
Да се включа и аз към закуската с малко допълнение.. Heart Eyes
Как сте,арабелки?
Минавам само да ви поздравя и да ви пожелая един прекрасен ден,изпълнен с много усмивки!
Бягам,че съм започнала едно откачено почистване и преподреждане,та пушек се вдига.. Tired
Поздрави и целувки на всички!  bouquet

# 114
Om Saeed, аз се държах, държах, ама не мога повече,  Laughing Laughing Laughing тези сладкиши така  добре ще ми дойдат... аз уж само кафенце, чайче...  Hug отиде ми диетата по дяволите  Crazy

Амал, ами, аз съм управител на бутиков магазин. Казва се Бутик 1. Това е сайта им за повече инфо: www.boutique1.com идвам на работа един час и 30 мин преди всички, да си проверя пощата, да отговоря на някой друг подранил като мен и тогава си пийвам кафенцето с вас....

Уго, аз като одобрена и потвърдена  Mr. Green кръстница какво печеля?  Laughing Laughing Някой друг чифт обувки може би  Joy Joy

Лек ден!!  Hug

# 115
  • сред маслини и портокалов цвят
Здрасти!

Аз съм с орязан достъп до РС-то. Моят мъж чертае и слуша новини по цял ден.

За срещата-когато кажете, но сякаш предпочитам събота.
Чудя се дали да водя дребния, иска ми се да го взема да потича малко.
Астарта, ще водиш ли мъжлетата?
Ако го водя обаче ще взема и майка ми за подкрепление. Mr. Green

Днес за 1-ви път излизах сама с двата броя. Малката си проспа разходката, а Карумче се държа учудващо добре. Сигурно щото преди да тръгнем го заплаших с драконовски санкции Mr. Green, ако не слуша. Факт е обаче, че даже успях да платя кабелната, интернета и да понапазарувам.
Таткото ни скоро заминава, та трябва да тренирам да се оправям сама.

Любенце, от няколко дни Каруми се е присетил за тебе. Иска да ходи в къщата на самолетите при леля Люба. Heart Eyes

Много сте писали, не мога да смогна.
В кучешкия конкурс няма да се включвам-не обичам кучета Crossing Arms Виж котките са друга работа

Ом Саид, много вкусни тез работи. АСз все на сладко налитам тия дни, сигурно заради кърменето. Но пък същевременно отслабвам, което е супер. Още няколко килца и ще съм пак стройна фиданка Mr. Green Те малките чудовища ще се погрижат за тая работа Laughing

Толкоз от мен, отивам да търся клюкини за днешния протест пред сирийското посолство, воден от известния на всички деен общественик Н.А. Grinning

# 116
            Здравейте момичета   bouquet
  Уго много е сладко кученцето  Grinning Малката ще си има още едно занимание  Laughing  Моите също обичат животните , но за сега е изключено да вземем домашен любимец . Може би един ден ако си имаме къща с двор , ще им изпълня това желание .
  hahaha На теб ти трябва завод за обувки , а на мен за дрехи  Joy Не мога да смогна да обличам малкия , че расте скорострелно с кг  Sad Знам че се дължи на кортизона , но вече взех сериозно да се притеснявам да не помогне за едно , а да навреди на друго . Въпреки че лекарите ме успокояват , че когато израсте астмата , и организма се изчисти от кортизона , ще отслабне . Но ме тревожи и друго , да не му остане този вълчи апетит .
 Амалче нищо не съм сготвила мила  Hug То и време нямам . Питах за тази рецепта , защото няколко пъти ми споменаха името . Моята приятелка каза че имало няколко вида къббе . Аз прегледах отгоре - отгоре готварската , че нямам много свободно време , и като не можах да я видя реших да питам тук  Peace Обаче при първа възможност , ще разгледам всички рецепти .
   Любс , ОмСаед   Hugблагодаря ви за почерпката . Тези дни имам нужда от промишлени количества кафе , и сладко за подкрепа на организма ,защото напоследък се храня на крак и с каквото намеря .
Ясминка честита ви първа разходка с Каруми и бебка  HugБаткото ще става вече по - послушен , и ще помага на мама  Flutter
Над къде си  newsm78 Как си . Ако ни четеш , се разпиши  Hug
Гледам пак се стягате за форумска срещичка  Flutter Кога ли ще ви направя изненада и ще се включа и аз  Grinning
Между другото от утре излизам в отпуска . Днес мъжо и момчетата заминаха за балкана , а утре изпращам щерката на почивка със занималнята . Аз пък ще отида до Варна , но само за ден .
После започвам голямото чистене  #Crazy Но се надявам като съм сама , по - бързо да приключа .
На всички принцески много  Hug  bouquet
А аз ще ставам да глася багажа на малката .
Лека вечер момичета .

# 117
любс ето ти подаръка,заедно с майстора  Laughing ,понеже реших да се обучаваме в новият занаят стъпка по стъпка.Та започваме с традиционните сирийски абаиб-или кабакиб. Laughing

За кучето избраме за сега името чаудър,на тези гледащи картун нетуорк името им е известно  Mr. Green ,но дреби държи да е калюби-в превод ку4енцето ми ,а самото куче отговаря на повикването-куч,пък да видим кое ще остане. Laughing

ясмин браво на баткото  Heart Eyes Може ли малко клюки и за мен  Praynig

саида дано да израсте без проблеми  Praynig Praynig Praynig Приятно прекарване на всички   bouquet

# 118
Здравейте момичета!
Не съм ви забравила, но от как съм се върнала нещо се мотам като муха без глава и много слаба организация. Днес изчетох новата тема.
Люспа съжалявам ако съм закъсняла. Аз гледах през прозореца на къщата, даже правех снимки. Ходех сама на разходки из квартала. Нали с английския съм доста на Вие, а с арабския не се познаваме. Спокойно е.
Ники Ние си казахме мнението, но това не значи, че не те приемаме такава каквато си. Ти си нашето момиче. Аз на моя зет така съм казала: Докато моята дъщеря държи на теб и аз ще те приема, но тя спре ли ти си до тук. Може тя да е виновна, но тя е мое дете и аз няма да си предам детето. Много обичам песента на Ивана "Аз съм с теб". Надявам се да си разбрала любовта и загрижеността на арабелките. Стой при нас
Сайда аз не съм на работа. Кажете къде ще се срещнете и аз ще дойда. Ако е хубаво времето може на открито, да могат да играят децата.
Не забравяйте, че утре се лъже до обяд за щастие.

# 119
Почерпетесе за наше здраве ! 11 години прави днес нашето семейство !

Общи условия

Активация на акаунт