131 Размирни дни, жасминови нощи - арабски мами, тук ли сте още?

• 53 853
  • 754
  •   1
Отговори
# 120

честита годишнина Науел-и още много изпълнени с любов,нежност и щастие!!!!!!!!!!!1

# 121

Честита Годишнина  и от мен!! Още мнооооого дълги години изпълнени с любов ти пожелавам!!

# 122
Хайде да се разпиша вече по-сериозно.

Мислех, че няма да имам време, та си казах да честитя годишнината то другото за после....

Да ви се похваля, бях на годеж вчера. Всички бяха се стъкмили  Crazy с роклите, прическите, грима... Ама българското си остава най-хубавото, демек аз  Flutter Crazy Flutter Направо им събрах очите  Shocked хахахаха  Laughing и аз като всички останали по арабски направих прическа, опушен черен грим, рокля, ама на европейското си му стои друго яче  bowuu bowuu Вечерта мина добре, песни и танци.  Joy Joy Joy

Това е за сега, аз изчезвам да почивам  Peace

Лек ден!  Hug

# 123
Nawel,честита годишнина!Нека в семейното ви огнище царят само любов,щастие и разбирателство!

# 124
Науел, честита годишнина! Още много години да празнувате в любов и разбирателство!  bouquet

Момичета, ще се срещаме ли с вас? Хайде казвайте - засега май само Ясмин се изказа, че предпочита събота. Ако приемем, че сте съгласни - в колко часа? Хайде майките с бебета  Mr. Green (ние сме големи  Whistling) изкажете се! И работещите...абе изобщо давайте да се организираме, стига с тоя арабски флегмаизъм  Joy

# 125
  • сред маслини и портокалов цвят
Nawel, да сте живи и здрави!Любов, разбирателство и щастливи дни ви пожелавам!

Олди, големи са флегми, да Mr. Green
Срещите обикновено ги правим в 11, мисля че е добре за всички. Работещите в събота май не работят.
Най-добре пусни по едно ЛС с часа и мястото на всички, пък ако има недоволни ще си кажат. Иначе по есента няма да се организираме.
Аз бих пуснала, ама мъж ми стои до мен и нервно потропва да се махам от компа. Twisted Evil

# 126
Добре, преминавам към личностна атака  Twisted Evil  Ако пропусна някой - събота 11ч парка Заимов  Peace

# 127
  • София
В резултат на личностната атака аз съм тук, а утре с лъвския прайд сме на линия в парка.  Heart Eyes
Не се включвах с  обещание за участие в срещата, не защото съм флегматична  Mr. Green, а защото ще пътувам до Атина.Но не знаех точно кога.Е, със сигурност  в цитираното време  няма да  е .
Честита годишнина, Nawel! Още 5-6 пъти по толкова да бъдете рамо до рамо!  bouquet

# 128
Теди, това с прайда много ми хареса  Hug

Изпратих на който се сетих, че е от София, но забравих да уточня мястото в парка - ако искате в началото (най-горе) където е детската площадка с пирамидата за катерене

# 129
Пуснете малко снимки после де, ама тъй че и ние да ги видим  Cry Cry - много искам да се запозная с всички   bouquet

Тука от два дена съм се заровила в старите теми, че да не изтърва нещо. Ама много ми хареса туй нещо - шалвар камиз. Даже кроя планове как да си ушия newsm78. Мога да си го нося в къщи, пък и ако отида на почивка на някое екзотично място  Wink
Иначе в старите теми за Пакистан имаше снимки на такива красиви сарита - че още са ми пред очите. Сигурно са много скъпи, пък и за жалост тук няма къде да си го нося.

# 130
Олди,на линия ще съм утре  Peace

# 131
Браво, активизирахте се! Очаквам и другите да потвърдят Crossing Arms

# 132
Еееехххх, и аз искам на среща, ама на, не може  Crossing Arms

Да си изкарате хубаво и весело и да разказвате после   bouquet аз с разказчетата ще си остана  Peace

# 133
Момичета, и аз съм на линия. Остава Астарта, Алвера и Над да кажат.  Hug Ако се сещате още за някой от Сф тук или във ФБ кажете.

Джини, имаме си изискване човек да е писал поне в колко теми, беше момичета, за да види снимки.  Peace За пакистанските дерхи, в Сирия имаше и такива тип туника с панталон, много са красиви. И много арабски дрехи има с ръчна бродерия, истинска скъпоценност.  Peace

Любс, много хубави дрешки, отговарят ми на стандарта. Joy

# 134
Nawel, честита годишнина  bouquet! Желая ви още много години любов и разбирателство!

Аз, за съжаление, утре ще пропусна срещата. Много ми се идва, искам да ви видя, да се запозная с Над, Олди, Ребека Heart Eyes и Елма Heart Eyes, но просто няма как да съчетая нещата. Надявам се сега като се затопли времето, да имаме по-често срещи и да наваксам Hug

Приятно изкарване утре и чакам разкази Hug

Поздрави на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт