131 Размирни дни, жасминови нощи - арабски мами, тук ли сте още?

• 53 854
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Значи дотук сме Теди, Амал, Ясмин, моя милост...остава Над и Алвера да докладват  Peace
Астарта, жалко, но да се надяваме, че на следващата среща, ще наваксаш  Peace

# 136
Налвер Честита годишнина! С любов и здраве да достигнете до дълбока старост заедно! Дасе радвате заедно на внуци и правнуци!
Аз ще дойда утре, но кое разбирате под горна част? Частта към Паметника Левски или Театър София? Надявам се да ви позная

# 137
Добро утро дами !
Благодарности за хубавите пожелания .
Молете се за нас , а ако стане ще ви кажа .
След малко отивам да се трудя , а после съм с децата в парка .
Лек ден на всички и на групичката дето ще се събирате в Заимов , завидяхви исренно . Hug

# 138
Над, частта към паметника Левски  Peace Кутията ти е пълна и не можах да ти отговоря на съобщението, исках да ти дам номера си, за да звъннеш, ако не ни намериш - абе просто гледай за най-хубавите и най-шумните майки и ще ни разпознаеш  Laughing

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 09:08 от Old Sport

# 139

Добро утро и от мен   bouquet

Науел с теб сме  newsm17 newsm17 newsm17

спорти права си  bowuu bowuu bowuu

# 140
Добър ден!

Аз се включвам малко късно, но кафето и кроасанчето на Уго ще си ги хапна за следобед  Laughing

Днес момичетата са на среща и тук сме само, тези дето си чакаме резказите от срещата  Peace

Науал, с теб сме  Praynig Hug Дано да стане   bouquet

Ние бяхме на пикник. Днес времето беше топло, но на сенчица се ядваше. Децата са най-щастливи от тези семейни срещи  baby_neutral baby_neutral поне се наиграват на воля  Joy

# 141
Привет, момичета. Изкарахме си чудесно с две изключения.  Peace Бебе Елмичка отсъстваше  Sad и Алвера с каката също. Иначе моята се наскача, трите каки бяха така добри да я гледат от вереме на време. Mr. Green Но и в количката си помуча малко. Mr. Green Докато ние се наклюкарим. Саед бързичко се наспа и забегна към къщи. Flutter
Над, радвам се много, че се запознхаме. Hug Heart Eyes
Олди, а с теб че направихе очна ставка.  Flutter  Heart Eyes
АД, весело искарване и приятна почивка.  Hug
Омче, не унивай, поне знаеш, че не си сама в насторението си. Peace

Ясминке, чакаме те следваият път непременно.  Flutter
Науел, стискам ти палци и аз, дано помага стискането.  Hug Flutter
Любс, ти колко често идваш в БГ, да го уредим с една среща не само с Ясминка, ами и с нас.bowuu Flutter
Уго, какво прави кучето с трдуното име? Mr. Green А дреби грижи ли се за него или само го тормози?
Айде аз излизам сега. Hug

# 142
Здравейте и от мен!  bouquet
Наистина,срещата беше много хубава..  bouquetОтрази ми се чудестно на иначе отвратителното настроение,но ни се наложи 1-ви да си тръгнем..Нищо,другият път дано повече останем Praynig!Много се радвам,че се запознах с Над и Олди! Heart EyesА за малката Ребека нямам думи,направо ме спечели за върл фен.. Hug Алверка и Ясминка наистина ни липсваха и честно казано,много се надявах да ги видя и тях..,но другият път разчитаме да сте на линия! HugМоят дивак така и не пожела да поспи както трябва,коклото и да се постараха прекрасните каки,които бяха така любезни да го бутат в количката.. Crossing ArmsКакво да ви кажа,и после като отивахме към нашия татко,Саид пак не спа,а зяпа и пя по пътя.. ooooh!Трябваше да свършим някои неща и чак като се прибирахме,последните 10 метра,негово Величество-Саид,заспа..,но пак за 15 мин.. Shocked #Crazy
Сега ви оставям,че саковете ме чакат.. Tired
Лека вечер от мен!  bouquet

# 143
  • сред маслини и портокалов цвят
Радвам се, че сте изкарали добре.
На мен времето ми се видя студено за малката, после пък пекна слънце, ама беше станало късно. Нищо, де, пролетта тепърва започва, ще има много други срещи. Hug

Амалче, срещите с Любето се правят обикновено на летището. Mr. Green

Днес Каруми е в едно от дивашките си настроения, отивам да го дисциплинирам. Mr. Green

# 144
Амал, ще организираме нещо, като си дойда задължително Hug Макар и не толкова често да съм си в БГ, ама ще направим срещата  Peace дори и да е на летището, Ясмин има опит вече  Mr. Green

Ясминката, да летища, ама не можеш да отречеш, че ти гостувах цяла седмица през 2009 Hug Hug Hug Много ми липсвате   bouquet  bouquet Да нацелуваш Каруми и Елми от мен. Поздрави на таткото  Peace

Момичета, радвам се, че сте си изкарали добре   bouquet аз също обичам форумските срещи и в резултат на това сега имам 3 приятелства, които не си ги давам на никой  Hug Hug Hug

# 145
Привет и от нас  Mr. Green
Днес ни беше ден за социален живот - тъкмо се прибираме от втората за деня среща в парка  Grinning
Сутринта беше супер - компактна група с достатъчен брой каки и един батко, които да обгрижват дребитата  Twisted Evil На такива срещи мога да ходя всеки ден.
Оказа се, че с бебе Саид сме съседи, така че предвиждам доста мини-срещи занапред, а като се появи бебе номер 2 - още повече. Омче, да си изкарате много хубаво при мама и да те напуснат всички лоши настроения! Ние с Бека ще ви чакаме тук в нисък старт  Mr. Green
Амалче, още веднъж благодарим за подаръчето - връзва ни се с доста дрехи, ще демонстрираме, като му дойде времето  bowuu
Теди, обмислям на ротационен принцип да приютявам по една от твоите каки - предлагам храна и подслон срещу гледане (на дете)  Twisted Evil
Над, радвам се, че се запознахме - и нали знаеш: за масритата - или хубаво, или нищо  Mr. Green
Ясмин, наистина не беше достатъчно топло за толкова малко бебче. Ще се явиш на поправителен, лошо няма  Peace
Любс, и вие не сте скучали щом сте били на пикник  Peace
Науел, стискам палци да се случи това, което искаш  Praynig
ох, нещо ми трепка екрана и не мога да си довърша мисълта...

# 146

Понеже днес е неделя,почивен ден при вас,а тук началото на новата седмица,да ви сервирам закуска в леглото  Grinning

Радвамс е ,.че сте си изкарали добре  Hug
Вчера бяхме канени на пикник с къббе,да ,ама не,започна мини пясъчна буря и си останахме в къщи  Sad

амалче куч е добре,Маугли и компания /нали у нас винаги има поне 4-5 съседчета/ или го разнасят или пък бягат и то бяга след тях  Laughing
Маугли тази седмица има пълна програма ,започват и контролните и така до четвъртък,миналият срок дадоха упътване,кое влиза и кое не-а,този не са дали ,та преговаряме всичко по всичко.

Лек ден на всички   bouquet

# 147
Здравейте  Hug

Няма ли да качите снимки от срещата? Сигурна съм, че сте си изкарали добре  Flutter

Ние пък вчера цял ден обикаляхме с колелата по поречието на Рейн - има специален път за колоездачи, ние успяхме да преминем само малко част от него обаче - 32 км на юг и послед 32 км обратно. Планът е някой уикенд да резервираме хотели по пътя и стигнем до някоя още по-южна част. Снимки качих във ФБ  Peace

Науел, честита годишнина. Нека само любов, щастие, разбирателство и здраве властват в дома ви  Hug
И разбира се, се присъединявам в молитвите Praynig

За всички  Hug  bouquet Hug

# 148
Ах,колко хубава закуска ни е приготвила Уго!  bouquet Hug
Минавам само да ви поздравя и да пожелая на всички,приятен и слънчев ден! Heart Eyes  bouquet
Теди,вчера пропуснах да те питам,дали отмина повръщането на едната близкачка..Извинявай,но ми изскочи от главата.. ooooh!
Амалче,малката ти принцеса е очарователна и много пъргава..,а колко е сладка като припка около батко си.. Flutter
Толкова от мен за сега,че трябва да храня малкия.. Stop

# 149
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте  Hug

Аз пак не можах да дойда на срещата, то все се случва нещо. Този път малката я захапа едно куче. Не е много, кучето е на съседите, имунизирано е , има си паспорт,но все пак я заведохме да я види лекар. Ще мине само с инжекция против тетанус.Има малка рана и подутина на крачето, но това не й пречи пак да е на улицата и да играе с децата.

Олди, Бека наистина е прекрасна  Hug

Радвам се, че сте се видели. и на мен ми се искаше да се запозная с Над и Олди, но ще има още много срещи  Hug
И аз чакам снимки, за да ви се порадвам.

Целувки за всички, най-вече за красивите форумски деца !   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт