131 Размирни дни, жасминови нощи - арабски мами, тук ли сте още?

• 53 855
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета! wavey
Много се радвам, че дойдох на срещата и се запознах с някои от вас.
Теди момичетата са прекрасни. Извинявай, но не се сетихме да питаме оправи ли се близначката. За да запазиш ухото сложи тампон и отгоре обилно вазелин. Така можеш да го мокриш дори в морето. Как се чувстваш на Гръцкото море?
Амалче хубаво е да има по-голямо дете за да помага за малката. Тя е много пъргава и будна. Много хубаво дете. А баткото беше пример за по-голям брат.
Олди много послушно детенце.  Ти се пази.
Омче как е при мама. Поглези се.
Всички, които не съм споменала поздрави от мен. Hug
Ще се радвам да се запозная и с другите.

# 151
  • София
Как сте момичета? Hug
При мен вчера в последния момент нещата се промениха и пътуването отпадна до средата на седмицата. Peace Така че съм си тук и ще се възползвам от съветите  и пожеланията ви едва след няколко дни. Grinning
Да си кажа и аз, че на срещата ми беше много приятно.Дано скоро я повторим, при това в по-разширен състав.По- интересното  е, че момичетата ми, в частност пубартетката също сподели, че е останало доволна, при положение, че непосредствено преди срещата мрънкаше защо, с кого, как, колко... Joy   Двете дребосъчета, Ребека и Саид,  са мнооого сладки и поне на пръв поглед страшно тихички и послушни. Гласът не им се чу, освен в гукане на забавен бебешки. Heart Eyes Кака им Лидия, русокоската, и тя е сладуранка голяма, но вече си е   попораснала, поизлязла определено от най-бебешката мъзраст и  е с характерче. Hug Heart Eyes  Големите каки и  баткото не ги дискутирам - те все нещо са недоволни, все нещо искат... Зор да дойдат, зор да си тръгнат после. Няма угодия.
Олди,  нямаш проблеми. Hug  Връчвам ти, която пожелаеш. Кеф ти някоя от певиците да припява за приспиване, кеф ти рисуващата близначка да драска разни приказни герои.
Благодаря ви момичета, че попитахте за близначката.Слава Богу, всичко е наред. Хапва си толкова добре както и преди, не повръща и кръговете под очите й изчезнаха. Както и подозирах,от свръхчувствителност и притеснение за сеста си реагира така.След като разбра, че проблемът ще се оправи  просто с носенето на очила, се успокои напълно.
Айа, за бой сме.Нямаше я Ясминка, която прави снимки и ние съответно не направихме нищо. Една от близначките щракна един кадър с телефона, ама той не струва нищо. За сметка на това вашите снимки по продължението на реката са жестоки. Така ми се прииска и на мен подобно прекарване на някоя събота или неделя.
Ей, Чавес ,какъв е този преговор по всичко..Малкото ти чавесче нали е изпълнително, бързо ще се справите. Моите четвъртокласнички обаче ги чакат след месец и малко 4 миниматури за изход от начален курс.Но те като гледам , не са се впрегнали хич, дават го много лежерно. Mr. Green Знаели си всичко...Що ли не им вярвам? Mr. Green
Люспата се загуби по земите Саудитски. Ще чакаме скоро включване, било от там директно или  от Европата, във формата на преразказ на пряк наблюдател.  Hug
Ясмин, как е бебка? А батко й?
Алвера, много ми стана гадно заради ухапването. Добре, че сте отървали противобясната ваксина. Много обичам кучета, но хич не обичам безотговорни стопани.Преди години голямата ми дъщеря я гризна едно дребно пуделче ли беше, болонка ли и докато се оправям с рева й и огледам пораженията,  собственичката и кучето забегнаха.Много се притесних, тъй като нямах идея дали кучето е ваксинирано.Та  стоически си понесе ред убождания девойката..
Дано бързо й мине на твоята сладурка и да се появите на следващата среща  Hug
Която по логиката на Мечо Пух трябва да е с присъствието на колкото повече, толкова повече  мами и колкото по-скоро, толкова по-скоро.. Е, второто не е баш негова репика, ама ще ме извини мечокът, просто защото така ми се иска да стане...
А след като изръсих поредната си доза тъпизми, сега е ред да се отправя към леглото. bowuu

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 00:32 от already detective

# 152
Уф, от вчера нямахх нет, чак сега благоволиха от оная компания (дето я оплюхме с основание) да го пуснат...Имам работа да върша, затова съм делова. Ако времето се задържи такова, никак няма да му се разсърдя и като нищо ще предложа нова среща скоро  Mr. Green
Приятен ден на всички!  bouquet

# 153
набързо да пиша, нямам настроение нещо

малката ме изцежда. Времето нали е хубаво, та денем я бутам с количката, тя си почива, а аз цел ден и нощ на крак.......

тва е

не знам какво друго

думи нямам просто

# 154
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Добро утро !
Днес аз се грижа за закуската  Simple Smile

Шило, няма ли кой да те отмени поне за малко? Поне за 1-2 часа , та и да не е всеки,  ден някой да гледа бебка, а ти да си отпочинеш. Ще се изнервиш страшно много така  Hug

Аз със всеки ден ходя с все по-голямо неудоволсктвие на работа. Имам си от 1 месец нова колежка, тя каза че е страшно разочарована от работната среда и организация и няма да се задържи много. Аз аз изтраях цели 2 години !!! Обещала ми е , ако й попадне нещо подходящо за мен, да ми се обади. Но пък и аз няма да чакам , а продължавам да търся. Та да видим.

Хайде, пак се оплаках, напоследък само мрънкам  Embarassed

Много  Hug и  Heart Eyes за всички !

# 155
Здравейте,принцеси!
Алверче,мерси,мила,за чудестната закуска!  bouquetДнес с теб ще сме"готвачките".. Grinning
Аз пък ви каня да се присъедините към скромния обяд..  bouquet
Не знам от къде да започна.. TiredТолкова имам да се оплаквам.. ooooh!Нещата започват да губят нишката на нормалното и логичното.. CryА това така да ме депресира още повече.. Cry
Но не искам да ви натоварвам и ангажирам отново със себе си,та затова като се почувствам по-добре,иншаАллах,ще пиша повече и надявам се да са все позитивни и приятни неща.. Praynig
Днес тръгваме на гости при майка ми,натоварили сме се като камили.. ooooh!Ако колата работеше,щяхме да сме като малък керван Whistling,но уви,за наш"късмет"снощи милата ми половинка се прибра пребледнял и ми заяви,че пустата му бръкма пак се е развалила #Cussing out,та ще се транспортираме с абтобуса..Дано само Саидче не подлуди останалите пътници.. Praynig
Искам да попитам майчетата,чиито деца са по-нервни,ревливи и неспокойни,какво правят?!? newsm78 #Crazy ThinkingМоля ви се,помогнете ми и ми дайте съвет,не издържам вече! CryСнощи за поредна нощ не съм спала,таткото ни също,Саид се буди,пищи,спи за по 20 мин и пак заплаква..,по цели часове играе и пее.. #Crazy ShockedНе мога да си обясня поведението му,лекарката му ми каза да съм по-търпелива,че е период,че бил много емоционален и буден,но не доумявам кога този ужасен период ще отмине,много се проточи.. Cry Rolling Eyes
Стига толкова съм се жалвала..Извинявайте,че пак се задълбочих в оплаквания!
 Heart Eyes и   bouquet,и  Hug на всички!

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 13:26 от Nar-Nour/Om Saeed

# 156
алвера  Hug добре ,че сте се оттървали леко  Hug

ум саид много добре знам за какво говориш,голямата беше цяло чудо,сега обаче ако заспи и танк да гръмне няма да усети. Mr. Green А и беше колкото Саид,когато пътувахме за Сирия,представи си сама..........................

шило я не се оплаквай Whistling ,като порасне какво ще правиш  Thinking Mr. Green

ад на Сам матурите започват през юни и са 20 дена,дано и 2те да се похвалим с отлични резултати  Praynig Grinning

Тук времето полудя  #Crazy #Crazy #Crazy ,2 дена валя и застудя  #Crazy #Crazy #Crazy ,а тъкмо си купих слънчеви очила  Mr. Green
Куч е любимата играчка на домашната детска градина или го разнасят или пък то бяга след тях,а хлапетата са събрани пред вратата в очакване на дреби да се прибере и така до 6-7 вечерта,после пък учим за контролните-останаха и още 2.
любс,ясмин къде изчезнахте  newsm78

айа страхотни снимки   bouquet

астарта много са пораснали момчетата  Heart Eyes ,прекрасни са  bowuu

# 157
Абе лейдис, колко пъти да се моля някой да ми даде пак паролата за албума, цъкам цъкам и не става. Rolling Eyes

Омче, не знам скъпа как да се помогне, моята си е кротичка открай време. А аз само мрънкам. Затова майките в градинката все ме заплашват, че ако мрънкам, ще ми дадат техните да гледам. Mr. Green Може би е темперамент, ще го израстне и шюще спи по-спокойно, идва един такъв момент. Моята спи от 10.30 до 9.00 плътно, буди се рядко за вода. И когато е болна. Недей бе скъпа да униваш, аз днес съм скарана с всички в къщи, а те са 4 бр. Много е весело, всеки се върти в своя спирала. Mr. Green

Шило, и на теб какво да кажа, това е въртележката. Няма слизане от нея. А аз каквато съм паникьорка няма да седя спокойно поне докато стане на 5. Вчера пак я вардих от колелета, от другите деца дето играят с камъни и пръчки, от люлката и т.н., вечно съм в напрежение.  Sick

Олди, дано ви е харесала. Heart Eyes А компанията днес цял ден ме дразни. Mr. Green

Алвера, малко остана. Стискам ти палци. Аз па да ви кажа нашата фирма нали искаше да ме прецака. Е да, ама програмата не позволила. Mr. Green Та сега ми се полагат още дни отпуска.

Уго, куч голяма звезда е станала.  Mr. Green Видях аз детската градина. Hug

АД, аз за ушото от моята приятелка разбрах (сега го прилага на малкия си), че се слага затоплена извара, пъхва се в чорап и се налага, дърпало веднага.  Peace

Над, радвам се, че ти хареса, големи сме бъбрици.  Mr. Green

Сафар, къде се изгуби?  newsm78

Линче, подготви ли всичко вече? Hug

Дуа, кога ше можеш да пишеш свободно? И да разкажеш малко за тази процедура - колко струва, колко е ефективна? Hug

Саида, как си, потръгна ли поне малко? Как ти се отразвят събития в региона сега? Outta Joint

Ясминке, звънях ти днеска, ама ти сигурно с Елмичка се разправяш.  Heart Eyes

Любс, Науел, Ники, Айа и всички пропуснати  Hug

# 158
Ехооооо, тук съм  bowuu

Някой пита за мен  newsm78

Амалче, малко ми е натоварена програмата, че само ви чета от време на врема и се почерпвам от закуската, че и салатка си хапнах на обяд   chef

Уго, кучо ще е много щастлива, толкова много игра около нея  Joy Joy Joy Дано имате само отлични оценки  Praynig

Алвера, знам как е като си без настроение на работа, работния ден ти се струва 20 часа дълъг. Дано скоро намериш нещо, което да ти хареса  Praynig

Много  Hug за всички, които не споменах!

# 159
  • сред маслини и портокалов цвят
Здравейте, дами!

При нас нищо ново, та затова не пиша. Нашият татко скоро си заминава. Ако не се налагаше да е в Сирия в момента щях да мрънкам да стои тук, ама няма начин. Зарязал си е работата там, няма на кого да разчита.

Амалче, спях, не съм чула телефона, че беше в другата стая. Двете чавета заспаха по едно и също време и рекох да се гътна до тях Mr. Green, че това е голям разкош- и двамата спящи едновременно.
Ей сегичка ще ти пратя паролата.
Ом Саид, мойто диване беше така, по едно време сериозно се бях притеснила дали всичко му е наред. Спеше страшно малко, по цели нощи будуваше, чудех се как оцелява с толкова малко сън. Но той наистина е много емоционален и впечатлителен. Сигурно и Саид е така.
Като проходи, започна да се изморява повече и спеше повече, но пак недостатъчно според мен. Пак се будеше по няколко пъти през нощта и не можеше да заспи с часове. Да не говорим, че по това време бяхме в Сирия, а там никакъв режим не можех да му създам.  Mr. Green
Кротна се след като го отбих, на 2г. и 2м. Почна да спи по цяла нощ, а пък аз в това време гледах телевизия, щото бях отвикнала да спя. Mr. Green
И при вас ще мине този период, само дето не се знае кога. Simple Smile Стискай зъби!

Елмичка и тя не си пада много по съня, все се надявах съдбата да ме компенсира заради неспането с Карумче, ама явно няма да стане Mr. Green А мъж ми иска още едно дете...Смешко. Mr. Green

Лека вечер от мен на всички! Hug

# 160

Добро утро момичета  Hug ,днес съм с торта,понеже половинката има рожден ден.

# 161
Деси, да ти е жив и здрав мъжът - да го глезите много, че едва ли му е лесно с толкова много жени наоколо  Mr. Green  bouquet
Извинявайте, че не пиша тия дни, но съм малко заета, а и нещо музата ми липсва  Tired...Ще се оправя, като си хапна от шоколадовата торта  Peace

# 162
Деска, Честито на мъжо!!

Да е много здрав и много успехи му пожелавам!!

# 163
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Уго, жива и здрава да ти е половинката, да те обича много, както и ти него !   bouquet

Започвам с хвалбите, да видите че не само мрънкам.
Вчера казах на шефа, че искам да ме съкратят и той остана като гръмнар. Даде ми срок да сутринта да размисля, ама аз не. Та не ме съкращават, а ме освобождават по чл. 331 с изплащане на 4 заплати и 11 месеца право на борсата с 60% от заплатата ми. А аз съм осигурявана на пълна заплата и сумичката е добра, при положение, че няма да си мръдна пръста. А на всичко отгоре утре съм на интервю за работа. Пратих си СВ-то на шега уж. Та имам позволение да закъснея за работа, вместо да си пускам отпуск. Та от 18-ти съм волна и щастлива. Ама да видите как се промени отношението. Оказа се, че съм била добра и ценен кадър, та и работа съм вършила все пак. Сега ще натоварят другите колежки с моята работа и ще им бъде много нанагорно. Не злорадствам, ама ми е кеф  Mr. Green Та такива работи, утре след интервюто ще се отчета. Но няма да бързам , мисля да си отпочина месец-два и тогава да му мисля.

# 164
Алвера, почини си, пък на есен пак със песен  Laughing Успех утре на интервюто  Peace

Общи условия

Активация на акаунт