131 Размирни дни, жасминови нощи - арабски мами, тук ли сте още?

• 53 850
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Добро утро!

И аз станах от нередовно пишещите  Embarassed Извинявам се, но нямам настроение. Нямам причина за лошото настроение, в работата е затишие, има работа за сега, в къщи всичко е наред. Дано по-скоро се оправя.

Пак със закъснение да честитя

първия рожден ден на Ребека ! Олди, все да те радва и да расте много обичана и щастлива !
Честит рожден ден на Астарта, честита годишнина на Омчето и първо паднало зъбче на малката красавица на Уго.
Никито, аз пък се чудих къде  се загуби, нямаш причина да не пишеш   bouquet

Уго, какво става в Сирия? Все си мислех, че там положението ще е по-спокойно Praynig

АД, радвам се, че близначката се оправя.Явно е много чувствителна   Hug

Дуа   bouquet

Да ви се похваля- вчера видях

# 91
Здравейте момичета,

олди страхотен аватар  Heart Eyes

ад дано нещата при вас да се развият възможно най-добре  Praynig

саида в първата готварска имаше рецепти за къббе.За мен поне е трудно,добре ,че мъжо не го обича много Mr. Green ,та къббе ядем само когато сме канени някъде. Grinning

амалче вчерашната беше превод на голяма кака,днешната е моя  Blush

При нас вчера беше емоционален ден,първо дреби не ходи на градина,а каките имаха по един час само,колкото да си напишат контролните,защото учителките отиваха на манифестация в подкрепа на президента.След това отидохме до магазина и си намерихме кученце,на същата улица на която намерихме и Оби,както знаете Оби избяга и бяхме останали без пазач  Sunglasses.
Прибрахме песчето-а то и до сега е без име  Thinking,женско е .от което котараците издивяха,по едно време обаче Роналдо явно го е одрал ,защото куч започна да издава жално звуци и се покри някъде ,а Роналдо отиде да му изяде яденето. Laughing
Голяма кака ,пък щеше да си счупи ръката,скачала по стълбите,та ходих да и купувам ластичен бинт.

алвера вчера във всички градове имаше огромни манифестации в подкрепа на президента,правителството подаде оставка.

# 92
Дес, благодаря! Blush  bouquet
Алвера, мерси и на теб за пожеланията!  bouquet
Теди, радвам се, че сте наваксали откъм храна  Laughing
Амалче, за уикенда дават оправяне на времето  Praynig Събота или неделя предпочитате за срещата? Към всички е този въпрос! Peace
Науел, наминавай по-честичко, за да си в час!  bouquet
Ум Саид, честита ви годишнина! Още много такива!  bouquet
Никито, Саида, Айа, Астарта, Любс, Ясмин...и всички, които изпускам - приятен ден ви желая въпреки противното (поне тук) време!
Катетата, кажете как са бебетата?
Лю, няма ли да има директни включвания от Сауди  Crossing Arms

# 93
Добро утро, аз най накрая имам Нет вкъщи  Party

Уго, аз тези дни не следях новините, та де питам за правителството - кой ще избере новото - пак президента или ще има избори?

Алвера, летящ или кацнал бе щъркела, че по моя край има поверие - ако лети, когато го видиш за пръв път ще имаш успешна година  Peace
Аз щъркел скоро няма да видя, евентуално края на юни, когато се прибирам за кратко  Flutter Sunglasses

Амал
, дано успеем да намерим време за среща, че в Сф се съмнявам да остана за повече от няколко часа, но ще видим, още е рано за планове  Hug

АД, и според мен си имаш една много чуствителна госпожица, ако тези симптоми се появят и в бъдеще може би ще е добре да се консултирате с психолог...колкото по-рано, толкова по-добре.  Peace

За къбето, моят хабиби предпочита не пърженото, а варено със сос (като манджа). За него пърженото е предястие. Ама той сам си го готви, тъй че не знам как  Blush

Олди, Ребека ли е на аватара? Много е красива  Heart Eyes

Стига толкова от мен, отивам да пиша по дипломната ми работа  Crazy

# 94
Добро утро и от мен, момичета!

Аз уж бързам да се разпиша, ама пак сатанало обяд...

Днес съм следобед на работа и имам малко време да си погледна къщата сутринта ахахаха
Поизчистих, наготвих бамие и сега почивам до като стане време да ходя.
Момичета, ако готвите бамие, слагате ли дабес раман... уж да станело по-кисело. Някой да се включи с идея? Уго, ти си по манджите  Peace

Олди, много е сладка малката Ребека, предполагам, че е тя на аватара  Thinking

Ад, това е мистерията на близнаците  Praynig дано е само временно

Алверче, излизай по-скоро от дупката, това да не е от смяната на времето или сезоните? Hug

Амал,    bouquet

Много  Hug за всички, които изпуснах по-горе и лек ден!

# 95
Добро утро дами !
Днес сутринта дадох команда на голямата ми щерка да заведе средната в клас и да отива на горния етаж в нейната класна стая ! Това го правя за втори път и виждам , че им харесва и на двете . Даже днес още с пристигането пред училището голямата ми заяви , че можело вече да се разделяме тя щяла да се справи сама .
След това за да заведа дребната на градина си скъсах всички нерви . Нямаше едно кучешко лайно дето да види и да не се пльосне в него . За капак и една от майките я отнесе с вратата .
Аз днес съм в мързеливо настроение и мисля да спя .
Лек ден и здраве за всички !

# 96
Айа, Любс - да, тя е  Peace Благодаря ви!  bouquet
За къббето съвет не мога да дам, ние го ядем готово  Mr. Green фенове сме на едно иракско ресторантче на Цар Симеон, много мъничко, но автентично вкусно и хората са много любезни   bouquet
Като зачекнахте кулинарната тема и се пренесох в Египет моментално ....гладната кокошка просо сънува  Laughing Поизчакваме още малко да поотрасне буболечето и поемаме   Peace Praynig

# 97
Понеже никой не сложи кафе, а аз съм будна от рано, ми се припи кафенцеееее

че из гледка ви го спретнах. Пийте си кафето, наслаждавайте се на морето и релаксирайте  Peace

Лек ден и до скоро!  Hug

# 98
Не бих отказала да пия кафе на такова красиво място, за сега виртуално, някога надявам се и на живо. Мерси, MagicLubs! В предния пост забравих да питам, но да допълня сега и да задоволя любопитството си  Blush мъжът ти местен Дубаец ли е (че беше казала, че родителтие му са и те в Дубай)? Че досега аз поне не знам арабелка, женена за емирец.  Thinking

# 99
Айа, радвам се, че ти е харесало кафето  Hug и мястото  Peace  Laughing

Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 14:43 от MagicLubs

# 100
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Айа, първият щъркел,който видях летеше, а после видях един и в гнездото му. Дано излезе вярно поверието  Simple Smile

Олди, знам го това ресторантче, не съм влизала, но гледам да ходя бавно покрай него, защото мирише супер вкусно . Особено за лакомия като мен.

Любс, страхотна гледка за сутрешно кафе.  Hug

Nawel , завиждам ти и то не много благородно. На мен непрекъснато ми се спи, особено след смяната на времето. Може наистина заради това да не съм в кондиция.

Ясмин, Амал,Ом, Катета, и всички арабелки  Hug

# 101
Айа, Иман е омъжена за емирец (ако не греша  Thinking) Peace
Алвера, някой път влез, не я карай само на ухания  Joy Вътре не се пуши, което е голям плюс за нас  Peace

# 102
Олди, прекрасен аватар Heart Eyes

Откакто времето се смени, си ходя все недоспала. Чета ви, но не ми остава време и сили да пиша. Поздрави на всички Hug

П. П. Уго, запознай ни с новия домашен любимец Praynig Simple Smile

# 103
Астарта, мерси!  bouquet И аз съм като теб покрай смяната на времето...но всъщност като се замисля - миналата пролет ме хвана пролетната умора и така до сега  Laughing
Дес, искам и аз да се запозная с новия пет  Mr. Green

# 104
Ето я и куч:

http://www.prikachi.com/images/914/3155914o.jpg

Аз го бях сложила във фейса,м/у другото ,ако някой се сеща за подходящо име да казва. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт