131 Размирни дни, жасминови нощи - арабски мами, тук ли сте още?

• 53 683
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Пак хубаво поводи.  Sunglasses

Олди, честрита годинка на принцесата с най-прекрасното име.

Астарта, и на теб ЧРД, да си все така позитивна и прекрасна.  bouquet

Уго, честито паднало зъбче. Grinning

Шило, да, от този район са нашите. Добре са. Hug

Джини, това със семейството - има всякакви, такива, които се съобразяват и такива които не. Не виждам с какво да е по-различно. Уважават си родителите, така е, но всичко сии е до много фактори.  Peace

Поздрави, момичета, отивам да хапна, че днес времето нещо ме изцеди.

# 76
Да намина вече по-сериозно  Wink

Днес бяхме на пикник, обаче времето беше ужасно. Има пясъчна буря, е не чак буря, ама вятъра си беше силничък... Сега сме със зачервени бузи  Blush Иначе изкарахме добре, сред природата си е друго, макар и малко пясъчно  Mr. Green

Уго, честито ви паднало зъбче. Много здрави зъбки да заемат мястото им!  Hug

Лека вечер за сега от мен, отивам да почивам, че утре пак работата ме зове от рано  Tired

Лека!  Hug

# 77
Здравейте, дами. Исках само да ви погледна темата да се уверя, че всички са добре. Дано това, което се случва в района, да подмине отдалече вас и семействата ви, и дано да приключи тази лудост скоро и с колкото може по-малко жертви. Плаче ми сърцето. Салям.

# 78
Астарта,честит рожден ден!Желая ти,много здраве,щастие,късмет и любов!
Олд,честита ти рожденничка!Да ти е жива и здрава,да расте винаги усмихната и безгрижна!
Уго,честито паднало 1-во зъбче на малката принцеска!

# 79
  • сред маслини и портокалов цвят
Здравейте, дами. Исках само да ви погледна темата да се уверя, че всички са добре. Дано това, което се случва в района, да подмине отдалече вас и семействата ви, и дано да приключи тази лудост скоро и с колкото може по-малко жертви. Плаче ми сърцето. Салям.

Благодаря ти,  ianajar! Бог да пази народите на Арабия! Дано всичко, което се случва е за добро!

# 80
                     Здравейте принцески   Hug
   Със закъснение  да честитя на рожденниците .
   Астарта , Честит Рожден Ден ! Пожелавам ти да пращиш от здраве , много щастливи мигове в живота , много любов и в домът ти да прелива от слънчеви усмивки   bouquet
  Олди , честита ти рожденничка и на теб  Hug Да расте здрава , много щастлива малката принцеска . Животът и да е изпълнен с много късмет и положителни емоции   bouquet
   Ники Честит ти рожденник ! Много здраве , любов и щастие . И дано мечтите ви станат реалност  Hug  bouquet Не се притеснявай от факта че не си намерила сили да сложиш край . Понякога р ,хората правим огромни жертви в името на любовта . Предпочитаме да страдаме , но да не загубим любимият човек , само и само да е добре . С тайната надежда , че е дин ден и ние можем да бъдем истински щастливи  Peace Животът е толкова кратък ...и сладък... Peace
   Уго , честито ви паднало зъбче  Heart Eyes Нека на мястото на падналите , да израснат много здрави зъбки   bouquet И феичката на зъбчетата да се отчете подобаващо  Laughing
   Ясминка малката принцеска е много сладичка  Heart Eyes Да ти е жива и здрава , много да си ви слушка л Казвам аз че момите с българо - арабска кръв са големи красавици . И от сега татковците да си купят по една пушка  Mr. Green Че ще има голям наплив от ухажори след време  Grinning  hahahaНашият вече сериозно се замисля да си купува  Mr. Green А малкият ревностно пази кака си  Joy Не разрешава на никого от мъжки род да доближи до сестра му  Joy
  Как сте момичета ?
  Аз напоследък съм много ангажирана , но намирам време и да хвърлям по едно оно тук. Скоро ще започвам и със пролетното почистване  ooooh! Направо отсега се чудя за колко дни ще се справя  ooooh!
  Хайде да бягам , че пералнята спря .
  Лека и спокойна седмица за всички  Hug  bouquet

# 81
  • София
Ето ме... дотъркалях се... Joy
Няма да ми се караш, Амал, нали ...
На патерица да честитя   първия рожден ден на Ребека и да й пожелая от сърце  много здраве, щастие, безгрижно детство,  игри, доразвиване на артистичните й заложби... Heart Eyes Да радва мама и  тати с номерата си! Hug
Астарта, със зъкъснение честитя празника и на теб!   bouquet Бъди жива и здрава, все така позитивна, винаги усмихната покрай тримата си мъже!  Hug
Честито и на останалите, имали поводи да празнуват!
Над, добре дошла на родна земя. Наистина на предстояща среща би ми било много интересно да чуя отзивите и впечатленията ти на пряк наблюдател.Люспата явно вече се е отправила към мястото, от където ти си  дойде. Та в последствие и нейните разкази ще чакаме.
Амал, не са училищни неволите ми.   Особено пък на прага на ваканцията. Mr. Green Занимавах се с един ремонт на онова мазе, за което по-рано ви споменах. И още не съм го приключила, тъй като това боядисване направо ме разглоби на съставните ми части.
А и си имам едни други притеснения през последните дни. Едната близначка се оплаква от непрекъснато главоболие сутрин, без каквито и да е други симптоми. Говорих днес с личната лекарка, която ми даде направление като начало за очен лекар утре. От една страна това ме смущава, а от друга реакцията на сестрата й близначка. Открай време е била по-притеснителна и страхлива. От няколко дни обаче, точно откакто стартираха оплакванията на сестра й, се държи хипер неадекватно. Нищо доброволно не желае да яде, все не била гладна и щом чуе, че сестра й  или някой друг се оплаква от някаква болежка, изпада в някакво  видимо притеснение и отива и повръща малкото изядено . Rolling Eyes Rolling Eyes Покрай ремонта на мазето нали съм с яка мускулна треска, та явно в даден момент съм изохкала и изпуфкала, в резултат на което  днес 3 пъти ми звъни през междучасията да пита дали съм добре. #Crazy И не става дума за повръщане в резултат на някой вирус или нещо подобно, очевидно го прави при всяко нещо, което я смущава по някакъв начин....Та  се чудя какво да я правя.Искрено се надявам в момента, в който нещата със сестра й се уточнят, тя да се успокои.  Praynig Извинявайте, че ви обремених с оплакванията си. Embarassed
Поздрави на всички неспоменати.

# 82
Теди, много странно е това, което казваш за близначката...явно наистина е на нервна почва...опитай да говориш с нея или може би е по-добре да говори с някой друг - нямат ли психолог в училище? Трябва да се изясни какво я притеснява така...дали нещо е чела или гледала напоследък... Tired
На  всички ви - отново благодаря за благопожеланията! Извинявайте, че не изброявам имена, но ме е страх да не изпусна някой. Гостите си тръгнаха и сега пак се гледаме сами с малката за няколко дни.
Предлагам среща през уикенда в парка Заимов, ако времето позволява Peace

# 83
Здравейте!Как сте,прекрасни,ориенталски цветя?  bouquet Heart Eyes
АД,така като разказваш,и аз се замислям,че е твърде вероятно или да е от очите(диоптър или астигматизъм),или да е някаква невралгия(ако се е схванала или настинала,или излязла с влажна коса,спала на криво или на неудобна възглавница,или от неудобна стойка) Thinking Стискам палци и дано скоро да отмине главоболието на детенце Praynig А за повръщането на сестричката,много вероятно е да е на нервна почва,т.е.така изпуска напрежението и стреса,много хора повръщат при емоционален стрес или напрежение newsm78 Надявам се това да е временно и да отшуми Praynig
Само минавах да ви надникна и пак отивам по задачи..Утре ще ви пиша по-надълго и широко..  bouquet
Целувки на всички.. Heart Eyes  bouquet Hug

# 84
      Здравейте красавици   bouquet
 Искам да задам въпрос , свързан с арабската кухня. Как се приготвя kebbeh .
Знам че рецептата е с месо , шам фъстък , и други ядки . Ще помоля за рецептата , и да кажете дали е трудна като изпълнение .
Лека вечер   bouquet

# 85
Теди, ако не е от очите пробвайте консултация с детски психолог. Голямата ми дъщеря на тази възраст се оплакваше от безпричинно главоболие. Детският невролог ни насочи към психолог. Това е във вразка с някаква фаза на растежа при детенце. След 1-2 срещи с психолога главоболията престанаха.

# 86
Привет, момичета.

Олди, за съм!
 Hug
АД, много притеснителна ситуация. Обаче по-притеснително ми се вижда състоянието на здравата кака, защото по-трудно се поддава на промяна. Трябва още сега да се консултираш, докато не се е затвърдило.  Praynig Стискам палци и да ни информираш непременно.
А както разбрах от детективските ти умения Люспа е в СА??? #Crazy

Саида, ама хич не четеш  Crossing Arms Whistling,  има я в блога рецептата, хем една ливанка ми я е казала и я направи пред мен. Но си е голяма врътня.  Peace

Ясминке, как е Елмичка, слуша ли? Mr. Green А тати тука ли ви е още? И в Латакия имало проблеми. Айде ще ги обсъдим като се видим.  Peace

Омче, как е бебка?  Heart Eyes

Дуа, кога ше се включиш? Sunglasses

Айа, кога ше дойде нета?  newsm78

Уго, как вървят упражненията по БГ? Laughing

janajar, и аз ти благодаря за загрижеността.  Heart Eyes

Поздрави на всички засега, следобяд може пак да се включа.

# 87
Честито , на всички дето празнуват ! Здраве , дълголетие и много късмет в живота !  bouquet
Аз като най-нередовна ви изпускам следите , но ще наваксвам когато мога .
Лек ден желая и много приятни емоции за всички ви .

# 88
  • София
Айде пак съм аз.. Mr. Green
Амал, не става дума за реакция отстрана на каката, а на близначката.  Peace
Днес бяхме на лекар. На девойката с главоболието утре ще й разширяват зениците. Най-вероятно ще поръчваме и трети чифт очила - за всяка по един, да няма никой капо. Използвах, че сме в поликлиниката и говорих с личната лекарка и за случващото се с другата девойка. Прегледа я, установи, че няма болестно състояние, проявление на което да е повръщането. Изписа ни разни хомеопатични чудесии.  Thinking Чудя се дали да й ги давам или да изчакам, тъй като никога не съм им давала такива и сякаш съм предубедена, макар да нямам причина да бъда. Казвам чудя се, тъй като след посещението при офталомолога днес, тя видимо се успокои, че няма нещо притеснително покрай сестра й. И както  през последните 3-4 дни не яде  почти нищо, така едва изчака  днес излизането от поликлиниката и ни замъкна дружно  в Максоналдс, че била гладна. Чак аз се уплаших от погълнатото количество, опасявайки се , че този път ще повърне от преяждане. Е, не се случи. Дано всичко е  било някакво временно притеснение. Peace
Колкото до детективските ми умения..Не знам добри ли са, лоши ли, но извода си направих от това изказване на Люспата.
Цитат
Над, къде се криеш, бързо на помощ! Абе вярно ли, че било страшно неприлично да се виси по прозорците?...Без малко да се забъркам с органите на реда, първа точка от плана ми беше като пристигна веднага да се кукна на прозореца на хотела и да огледам града отгоре.
Сега ще бягам да се поразкърша с довършителни бояджийски работи. Затова - до после.. Heart Eyes

# 89
Е Детективке, детективка си си и това е. Flutter Flutter Аз знам, че е за близначката, ама и на трите им викам каки, нали са каки на моята.  Heart Eyes И да ги доведеш на срещата, хей. Mr. Green Слава Богу, че нещата са се оправили, нека яде детето.  Heart Eyes

Люспееее, донеси някоя броеница деее. Praynig bowuu

Науел, аз по същите причини бая време не пишех, а ше ми се смеете ли ако ви кажа че преди даже си водех записки кое момиче какво е казало. И пак ми се струва, че съм звучала неадекватно. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт