131 Размирни дни, жасминови нощи - арабски мами, тук ли сте още?

• 53 682
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте   bouquet
Днес е много хубав ден, хем слънчев, хем е Благовец. Честито на имениците !
Днес, по народно поверие каквото правите, цяла година ще ви се услажда. Така, че се отдайте само на приятни занимания .

Лю, къде точно си се държала така неприлично  hahaha

Над,   bouquet  Ще се радвам да се запознаем.

Ама аз да не се заричам за срещата, че напоследък все нещо се случва и ми се объркват плановете.

Днес ходих на кардиолог, докторката ме успокои, че съм лек хипертоник и ми наговори едни за правилния начин и култура на хранене. Права е жената, това даже и аз го знам, ама каквото не трябва, това точно ми се яде- сладко, тестено, пържено, солено  Embarassed

Хайде, мили арабелки, много усмивки днес  Hug

# 61
Здравейте и от мен!

Аз съм на линия пак след обилния обяд, подкрепен с голяма доза сладкиши   chef
Е, не ни беше много лесно да се справим с ориза уози, с къббето, табулето, матбела, хоммоса и барбекюто  Joy Joy сега наистина се търкалям от  от всичко, което изядох  Mr. Green Mr. Green накрая имаше аш ал сарая и шоколадова торта, обилно покрепени с чай и кафе   chef  chef

Сега като си помисля, май трябва да не изпусна и ден в фитнес залата, да изгоря всичките калорри дето изядох днес  Tired Tired

Марси(янката), здравей, отдавна не си писала, как си?  Hug Май мина повече от година   newsm78

Ясминка, как са зайчетата?  Heart Eyes Heart Eyes

Люспа, за кои прозорци става въпрос  hahaha hahaha Що да не е неприлично?  Thinking

Ом Саид, нали знаеш, всяко зло за добро, няма нищо случайно  Peace  Peace

Уго, завиждам ти тайничко  Blush Blush

Лека вечер на всички!  Hug Hug Hug

# 62
Здравейте, момичета Hug

Амал, аз й писах отново, че едва ли ще можем да помогнем. Не исках да остава с впечатление, че съм се покрила или не ми пука. Жалко, че наистина сме с вързани ръце в ситуацията и дано все пак им излезе късмета. Много ми е гадно, че така се получи. Тя ми писа още веднъж да ми благодари и това беше. Не знам дали знае за този форум, може би би било добре да се включи в темата.

Марси, къде са нажежените страсти да се разнообразя малко, че и на мен ми доскуча напоследък Mr. Green

Алверка, чак сега ли трябваше да напишеш това приятните занимания. Днес се изгърбих от работа, хич и не разбрах кога стана време да си ходя ooooh!. Не че ако знаех, щях да имам избор де Joy

Любс, чак аз преядох докато прочетох менюто Joy. Голямо ядене е паднало Simple Smile

Шило, кой сериал гледаш? Аз съм фенка на Генджо-то Embarassed и по този случай все недоспала си ходя предвид късния му час Crazy

Уго, Ясмин, Айа, Лю, Саида, Ом Саид и всички неспоменати Hug

# 63

честит рожден ден Астарта!!!!!!! Нека здравето,любовата.щастието и късмета да са винаги с теб!!!!!!!!!!

Добро утро момичета   newsm51,тази сутрин изправарих Любс  smile3533

шило казах аз,че турски сериал няма да гледам,да ама не  Embarassed ,вчера се заразих по опасни улици.

алвера  Hug
Лек ден на всички   bouquet

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 09:13 от Уго Чавес

# 64
Арабски принцеси, да ви почерпя днес....вярвате или не - ставаме на една годинка!  Mr. Green
Времето е страхотно, ще празнуваме в зоологическата градина  Party

# 65

Олди-честит рожден ден на малката Бека!!!!!!!!!Нека да расте умна,красива,талантлива и най-важното щастлива!!!!!!!!

# 66
  • сред маслини и портокалов цвят
Олди, да ти е жива и здрава сладката Бека! Най-прекрасното детство и пожелавам! Нека е много, много щастлива! Hug

Астарта, бъди много щастлива, мила! Нека се сбъднат всичките ти мечти! Здраве, късмет и много любов ти желая!

# 67
  • по пътеката
олди, много да ти е живо здраво  и сладко беладжий4е малкото съкровище! моята е  от тихите бели, направо ме хвърля в оркестъра понякога! ама ребека е  с  големи ококорени о4и4ки -мдаааааа!  Peace Hugти си гледала портрета на някой красавец от арабелековците нали и затуй!това е най-голямата шега ,която са ми казвали тук след  оная за млякото -госпожо, кажете й ,4е трябва да пие за да е бяло бебето!  Mr. Green

астарте, като те разкрих сега , да ти кажа за какво иде ре4! има доста групи по фб,форумите  -за лаишкото мислене на жените и желанието на мъжете пак да си ги сложат в кафез!за  забрадките, за обли4ането и и морала! имаше диспут преди няколко седмици за  морала на революцията! при една демонстрация на жени , за правата  им и за да си ги защитят и при новата демокрация, един охлюв изско4и и по4на да им проповядва и да ги убеждава ,колко са пропаднали и как трябва да си стоят в къщи ,вместо да ходят по митинги! ей, как него претрепаха не знам!  при египетските , искането на тестове, унижения, деморализиране и подвеждане под отговорност под измислени обвинения! то аз се надявах релгиията да ги опази жените от към гл то4ка изнасилвавания и набези над жени по време на демонстрациите, ама не ! въртят су4ат, все  за жената е "дървото"!а колко жени са виснали по бюрата за да търсят работа и млади и стари, никой не иска да стои без  собствена  заплата и да не си вижда плода материално опакован! сега вси4ки моми4ета искат ,образование, работа и после принца, ако го одобрят или ако не да си живеят добре собствения си живот! напредък огромен има в съзнанието!
а тази на арабелките си е много хубава , преведени статии има в изобилие!за жалост това,4е я коментираме на бг и побългарена, я прави по-затворена, откъм 4ужди мнения! но нали си е наша пък!  Peace Peace

# 68

Момичета, много, много ви е скучно ежедневието, да не си прогоним гостите...Няма ли нещо по-тъй...като например да ви събуждат насила в 5 сутринта за молитва, после да ви  изнасилва свекъра, после почвате да готвите обяд за 23-членната рода...хайде признайте си, че много ми е скучно, зажадняла съм за тръпка и сензация

Ще ме умориш от смях, бе жена! Четох ти старите постове, уж да се образовам за Пакистан, то не спрях Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Да знаете, много искам да ви дойда на гости, на всичките! Врънках мъжо да ходим на екскурзия - ама той нъц Close Ще изтегля вика кредит - цял живот ще го плащам - само не ме карай да идвам с тебе! Иначе ме пуска. Ще види той, кат ми намигне някой арабин Mr. Green Както си падам по чернооки - пък моя рус, със сини очи Shocked

Иначе, сериозно - нали е прието всеки от родата да се изтърси по всяко време и да стои, колкото си иска - демек моят дом е и твой дом! И мъжете много се водят по акъла на родата - така са възпитани и за тях е нормално семейството, особено старшите в него /баща, майка и т.н/, да имат решаващ глас при семейните работи на синовете си.

# 69
АСТАРТА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЩАСТИЕ И ДА СИ ВСЕ ТАКА ОБИЧАНА ОТ ЛЮБИМИТЕ ХОРА Днеска и хабибито има рожден ден та ми е много скъпа тази дата  Heart Eyes

ОЛДИ ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРИНЦЕСАТА! ДА РАСТЕ ПОСЛУШНО ЗДРАВО МОМИЧЕ И МНОГО ДА ВИ РАДВА ВИНАГИ!
Аз много мислех дали да пиша още, особено след като "почерпих" за бебето му и прочетох вашето мнение  Peace - прави сте разбира се, но какво да направя като не можах въпреки всичко което направи да се разделя. Но не можах да се сдържа след коментара на ДЖИНИ
ДОБРЕ ДОШЛИ на новите момичета   bouquet
 ДЖИНИ само ако знаеш колко си права за влиянието на родата (не знам само върху мъжете ли е), но поне в моя случай  върху мъж е оказаното "влияние" или по-точно натиск от страна на родата  #2gunfire  hahaha  Но не всички сигурно се поддават на този натиск. Но да така са възпитани - да се подчиняват за съжаление на решенията на роднините  Cry  Все пак другите момичета са по-компетентни и могат да ти кажат повече - аз пиша от моя опит.  Peace

Ясмин много гушки на малката сладурана! ДА е жива и здрава и да ви радва много  Hug

На всички лек ден

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 17:39 от nikito71

# 70
Да се похваля- на Маугли днес и падна първото зъбче ,орева го естествено ,не че я заболя де -но за пръв път губи нещо  Grinning

djini_selena да ,това за гостите е вярно,по всяко време могат да ти дойдат,но същото важи и за теб.  bowuu Виж за влиянието,арабите са възпитани във уважение към по-възрастните,но това не означава автоматично подчинение,не всеки поволява да му се месят в живота.Зависи от човека, и в БГ ,а и другаде си има мамини синчета.
А освен това,поне в Сирия има доста светли -руси и синеоки араби,така че и не разчитай да видиш само чернооки.

# 71
Олди, да ти е жива и здрава малката принцеса с нежно име Heart Eyes. Да расте усмихната, щастлива и спокойна!

Ники, честит рожден ден на твоя човек  bouquet! Желая му здраве, щастие и късмет в начинанията!

Много благодаря на всички за хубавите пожелания, тук и във ФБ Hug

Уго, честито паднало зъбче на Даяна Heart Eyes. Ще дойде ли феята нощес да остави парички под възглавницата Mr. Green. Алекс вече има два нови зъба и две дупки - едната отгоре, другата диагонално отдолу. Ужасен е Crazy. Трябва да го снимам всъщност, да увековеча момента. Едва ли друг път ще изглежда чак толкова ужасно Joy

За влиянието на родата пак си мисля, че си е до човека. Моят мъж не се влияе от роднините си. Ако се влияеше, трябваше още след като се роди Алекс да сме заминали за Ирак. Майка му не му говори от няколко години по този повод. Е, вярно, че си ходи да "получи благословия" преди да се оженим, но откакто се родиха децата, му се промениха приоритетите.

Поздрави на всички Hug

# 72
Астрта, честит рожден ден!
 Бъди много много щастлива, обичана и успешна във всяко начинание!

Ребека, честита първа годинка! Да растеш все така красива, умна и артиситична принцеса!
И мама и тати винаги да те слушат
Heart Eyes

Ясмин, Елма е такъб сладък бонбон! Прекрасна   bouquet

Ум Саид,  имаш прекрасен син   bouquet

Ние нямаме нет вкъщи...тъй че няма как да се включвсм по-често.
Приятни почивни дни на всички  Hug

# 73
Момичета, много ви благодаря за милите пожелания и картичките! Hug
Астарта, извинявай - сутринта в бързината не съм забелязала, че и ти си рожденничка днес - бъди жива и здрава и много обичана и обгрижвана от твоите мъже!  bouquet
Ние тъкмо се прибрахме - изморени, но развеселени!  Mr. Green Сега усвояваме подаръците  Wink
Деси, феята на зъбките трябва да е много щедра, не забравяй! Money
Тези дни ще кача снимки в албумчето, обещавам! Blush

# 74
Олд Спорт, Честит Рожден ден на Буболечката. Много здраве и щастливо детство!

Астатра, Честит Рожден Ден!! Много здраве, щастие, любов и щастливи мигове!

Общи условия

Активация на акаунт