131 Размирни дни, жасминови нощи - арабски мами, тук ли сте още?

• 53 911
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
хах, Люспо, веднъж и аз да 4ерпя  и ти веднага се захвана с мойта черпня  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Ма ти не знаеш ли, че арабите от кафе и чай не можеш ги отказа Party кво тук значат някакви си интелектуалци

Пуши ми се наргиле, та се чудя врдно ли е за кърмата? простете невежеството ми  Party

Ето ти и  мойта рима /изпълнява се с пискливо и мазно гласче/:
Здраствуй, Люспа, що така
 недоволно вириш ти глава?
Май не ти е по вкус темата,
или малкто ти е захарта в -та?
Хайде, моля те, недей унива,
интелектуалския мозък и той загнива.
Как с интелигенцията  да се ний сравним,
като само готвим, чистим и се множим  Mr. Green
Критиката мен не ме интересува,
няма да й аз слугувам.
Разни мнения меродавни,
изпражнения грамадни,
вмирисани мозъци закостели
и интелектуалки за брак закъснели,
чуйте мойта реч сега,
за вас боли ме г.за    Mr. Green Mr. Green :mrgreen
:

# 451
Уикенд е, но да не прекаляваме с веселието! Naughty

Аз, най-сериозно, продължавам по моята тема.

Подарявам ви един саудитски залез в 8 снимки:

http://aorat.snimka.bg/travel/sausi-sunset.596239

а утре ще ви питам една работа за едни огледала...

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 17:51 от Люспа

# 452
Уикенд е, но да не прекаляваме с веселието!

ей, все ще се намери кой да ми секне веселбата  Crossing Arms  ако правиш така, няма да играя вече!

ПП. мисля, че стихчето ми не беше достатъчно язвително  Mr. Green

# 453
Здравейте,
вие много поетично го раздавате  smile3501 smile3501 smile3501

лю чета с интерес  smile3525

Ние пак бяхме без нет,повредил се е четвъртък следобед и нали петък и събота са почивни дни ................
Отивам в четвъртъка да прибера дреби от градината и м/удругото питам кога са и контролните  smile3506 и получавам следният отговор-ами днес им беше последната  newsm09 ,и даскалката каза че им е дала списък по дати кога какво имат-но,моето явно го е загубило,но пък според нея добре се е справила.Сега във вторник ще раздават свидетелствата,ще ходя да документирам събитието.
Освен това от днес сме и с едно зъбче по-малко,Сам я заболя зъб и баща и я заведе на зъболекар,който обаче извадил на дреби зъбчето,коието и без това едва се крепеше.
Добре дошли на новите момичета  newsm51

мелани как са децата и къде сте сега  newsm78

# 454
Добро утроооооо!!

Може да ни обвиняват, че само се черпим ама весело да става и на пук на всички хайде на кафето.... Голяма скука днес и не ми се пие сама, кой ще ми направи компания  Hug

До скоро и весел ден на всички!

# 455
Деси, как е положението в Сирия, има ли още напрежение или се успокои? Не вярвам на нещата,които се казват от западните журналисти, затова теб питам.

# 456
  • сред маслини и портокалов цвят
Добро утро!

За да не скучаете докато си пиете кафето на Люба, ето нещо за четене и от мен.
Само дето нямам време(а сигурно и умения) да стихоплетствам, та ето ви нещо от Халил Джубран-откъс из писмата му до Мей Зияде.

„...Колко великолепна е светлината, която се излъчва от нашата вътрешна същност, колко истински великолепна е тази светлина, Мей! ...Не си ли и ти чужденка в този свят? Не си ли чужденка за заобикалящото те във всичките ти цели, желания, действия и наклонности? Кажи ми, кажи ми, Мей, има ли много хора в този свят, които да разбират езика на душата ти? Колко пъти, чудя се, си се натъквала на някой, който те слуша в мълчанието ти, или който те разбира в неподвижността ти, или който те придружава в Светая светих на живота, докато седиш пред него в къща, наредена до другите къщи?

...Ти и аз сме сред онези, които Бог е дарил с приятели, с любими хора, с доброжелатели и с множество почитатели. И все пак, кажи ми, има ли някой сред тези ентусиазирани приятели, на когото някой от двама ни би могъл да каже: „ Носи кръста ми за един ден!” Има ли някой сред тях, който да знае, че зад песните ни има песен, която не може да бъде предадена в звук и няма акорди, които да я уловят.

...Аз съм мъглявина и мъглявината е моя самота и моя самотност и в това е моят глад и моята жажда. Нещастието ми, обаче, е че тази мъглявина е моя реалност и че тя копнее да се срещне с друга мъглявина в небето, копнее да чуе думите: „Не си сам, двама сме, знам кой си.”

# 457
  • Egipet
 Simple Smile добър ден има ли още кафенце аз закъснях ама и аз искам. да си гледат работата тия дето не им харесваме  #2gunfire .

# 458
Здравейте, аз съм Цвети.
http://www.infobarrel.com/media/image/107.jpg

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 17:27 от flowertz

# 459
Май не мога да се справя и да ви пратя снимка на студен чай.  Laughing
В същност успях най-накрая. newsm44

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 17:29 от flowertz

# 460
Цвети, здравей!  Hug

Чайчето е супер, точно за жегата  Sunglasses

# 461
Добро утро.
 http://vaseto.info/temp/top/Coffee/Coffee-Art2.jpg
Едно хубаво кафенце за събуждане. Това е от малкото форуми, в които се казват и хубави неща за браковете с араби. Аз се запознах с момче от Египет по скайп. Вече 5 месеца си говорим. И се чудим много за каква виза трябва да кандидатства дали с покана или студентска. Разбира се до колкото разбрах за покана трябва човека, който я изпраща да има собствено жилище, а за учебната- таксите са много високи. А на мен не ми се ходи в Египет да се омъжа тайно, да тайно, защото мама е силно против арабите за сега, но  мисля, че след като се запознае с него и мине време ще свикне. Според много хора той се държи така само заради визата, защото все пита за това. Еми и аз имам вина затова, само за това му надувам главата. Вече не знам какво да правя. И като му казали, че в България арабите били работили като животни много се натъжи. Според мен ще си намери хубава работа, дори му се обаждаха за интервю, но се провали, че вместо на немски говори на английски. Иначе знае и малко френски. Ако някой може да даде някаква идея ще съм много благодарна.

# 462
Добър ден. Според вас отговарям ли на условията да се включа в многознайно-образователната интелектуалска тема? Mr. Green

Люспе, Шило, много сте изобретателни.  Peace Люспе, все пак разкрий какво така те амбицира. Mr. Green Мисля си дали да не направим Профайлър на злобеещите и плюващите? М? Имаме вече две категории. Mr. Green

Добре дошли на новите момичета.   bouquet

Цвети, само да кажа, че арабите в БГ не работят като животни, работят като нормални хора стига да имат работа, а уви това на българския трудов пазар рядко се случва.  Tired Иначе за визата, ами не насилвайте нещата, според мен с времето ще проличи сериозно ли е момчето. Дано. Peace

Уго, дреби си е все такава скица, все пойрай другите се урежда. Mr. Green

Ясминке, аз сега си оправям борсата, нали съм официално безработна. Освен това се смутих, че дават доста дни да вали.  newsm78 Как е Елмичка, леля й е купила подарък. Hug

Астарта, не унивай, знам, че ще се справиш, но не е честно. Ако поне вдигнат малко заплатата задето ще изпълняваш и чужди задания ше е добре. newsm78

Алвера още ли си безработна? Hug

Шамс, как си, мина ли лошият период?

Науел, ако помага, с теб съм. Peace

На всички прегръдки. Hug

# 463
Малката ми май страда от някакви късни колики. Нощно време реве, опъва се, рита с кра4ета, пръцка....

Храненето й продължава да е все така ужасно, дори по-зле. От 10дни почти не хапва друго освсен цица. Вече ме болят гърдите, И снощи цяла нощ ме смучеше, просто не пуска зърното, като го извадя,д ори да е заспала реве. Не можа да се научи с биберон залагалка.

# 464
.
Ха добър ден и на теб, Амалска   bouquet  Как е малката, свикна ли вече в детската градина? А със селениите на наште почитателки ще те занимая на лични, щом се интересуваш.

Шило, моята вече мома за женене стана, пък и тя още заспива с цица, даже на обяд не иска да ме пуска през цялото време и съм вързана да лежа до нея докато се събуди...и ми се налага да си гледам сериалите на телефона. Sad

flowertz
, добре дошла! Увеличава се броят на възхвалителките в темата, няма що..само имайте милост, че да не докараме невроза на някоя наша тайна читателка и критичка...

Саудитските тоалетни, вече водят с голяма преднина в личната ми тоалетна класация. Преди това фаворити ми бяха емирските, пакистанските и въобще всички други, в които има от онези така практични душчета за обмиване. Но саудитските, освен с тези душчета, могат да с епохвалят и с истински душове горе на стената, та можеш да се пооблееш в жегата, да премахнеш миризмата на пот, и да продължиш спокойно романтичната разходка в пустинята.

парфюми, магазините за парфюми са на всяка крачка и населението се възползва от тях доста разточително. Спомням си как една отверка живяла в Саудитска Арабия ме увещаваше непременно да си намеря квартира в компаунд, че навсякъде другаде воняло на арабско. Ми вони, право се оказа момичето. То като почнеш от арабските безалкохолни парфюми, разните там бухури за горене и стигнеш до марковите европейски...абе всеки ти вони на нещо като мине покрай тебе.

Стая с огледала. Предназначението и се надявам да открия с ваша помощ, а най-големи надежди възлагам на  нашата неуморна детективка . Значи, влизам аз в едни тоалетни в един мол, и гледам близо до входа една стая цялата облицована в огледала, и в нея има само един стол. Пробна да беше, не беше, защото размерът и е доста по-голям, освен това защо пробната да е в кенефите? Помислих си да не е стая за кърмене, но имаше само един стол, пък защо тия огледала...да се наблюдаваш като се цицориш ли, кво ли  newsm78 Не питах, защото се притесних да не се изложа  Embarassed

ох, още имам д апиша, но нямам вдъхновение, подготвям и фотоматерияли към пътеписа,

хайде доскоро

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 21:53 от Люспа

Общи условия

Активация на акаунт