131 Размирни дни, жасминови нощи - арабски мами, тук ли сте още?

• 53 910
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
добре дошли на новите момичета   bouquet  bouquet  bouquet

Да се отчета и аз като горда майка  bowuu ,днес дреби завърши предучилищната с отличен по всички предмети  Grinning .Тържеството им продължи 3 часа-така че съм и порядъчно изгоряла ,освен свидетелствата раздадоха на децата и подаръци-на момченцата коли ,а на момичетата телефони с 3 програми -песен ,думи по английски и въпроси,от което вече главата ми дава заето  Mr. Green.
Минахме след предучилищната до едното училище да видим какви документи ще искат за да я запишем и дреби ревна-нали вече било ваканция ,как ще го изпращаме на училище  hahaha hahaha hahahaТа и обясних ,че училището започва чак след 3 месеца.
Обаче се чудя  newsm78 newsm78 newsm78 в кое училище да я пусна,в това в което бяха каките,но то е далече,сутрин каките ще я водят,а наобед аз ще я прибирам,ама пък директорката е братовчедка на мъжо или в това до нас ,което е на 5 мин -екстрите са ,че не е пренаселено,така че на децата се обръща повече внимание.
АссолИ ВилАр нещата са доста по -спокойни от това което се дава по повечето канали.Например където аз живея ,а и в съседните райони до сега не е имало нищо ,децата си ходят на училище,в Дамаск всичко е нормално.
лю и на мен ми стана интересно  newsm78  bowuu bowuu bowuu
амалче чакам си отговора на лични  bowuu
шило не мога да ти помогна ,моите израстнаха с НАН и залъгалки .

# 466
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ !
   Много здраве и щастливо детство за всички малчугани  Grinning

http://www.sibir.bg/blog/denajra/?blogPage=blogPreviewArticle&artID=450583
           Здравейте принцески    bouquet
    Добре дошли и на новите момичета   bouquet
    Уго честито завършване на малката принцеска  Grinning Според мен е по - добре да я пуснеш в уч- щето до вас , щом там ще получава по - голямо внимание  Peace
    Лю чакам още разкази  Hug
    Шило , наистина май вече имате колики . Имаш ли някакви капки или чайчета за тях . Може да и правиш и масажчета на коремчето , или да я сложиш по коремче върху теб . На мен ми помагаше  Peace
    Амалче как е малката кукла , свикна ли с градината  Heart Eyes
    При мен още не е отминал лошият период. Sad Освен че имам проблеми в работата , очакванията в лечението на сестра ми не потръгнаха така както мислехме . за съжаление ще трябва да мине химиотерапия  Sad Но и тук докторката е объркала изследванията и , просто съм много разочарована от днешното здравеопазване
   Маги Лю благодаря за кафенцето  Hug
   цвете , Асоли , АД , Айя , Ники, Астарта   и всички останали принцески  Hug пожелавам ви един страхотен ден с малките и големите дечица  Hug  bouquet

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 07:47 от shams u amar

# 467
Добро утро мили дами !
Честит 1-ви юни на децата ни ! Живи и здрави и все успехи да жънат в училище и в живота !

При нас има за сега нещата вървят на добре , има светлина в тунела .
Благодаря за молитвите ви и се надявам да продължите с тях още около 10-15 дни .
Аллах , да ви закриля и дарява с щастие !- Амин .

# 468

Да ви поканя днес на закуска аз , че не ми се е случвало скоро !
Приятен ден на всички   bouquet

# 469

честит ден на детето!!!!!!!!!!! Весело и безгрижно детство на всички деца!!!!!

Nawel  Praynig Praynig Praynig

шамс  Praynig дано нещата със сестра ти да потръгнат  Praynig Praynig Praynig

Лек и успешен ден на всички   bouquet

# 470
  • Egipet
честит ден на детето на всички малки и големи деца. много игри и веселие.  Joy Joy Joy. а на всички мами по един голям   bouquet

# 471
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Честит празник на всички малки и гилеми деца! Щастливо и безгрижно детство за децата ни!

И ние вчера си получихме удостоверението за завършен първи клас.Най-напред на нея дадоха свидетелството. Малката не разбрала кой точно септември пак ще тръгне на училище- мислила, че е догодина през септември  hahaha

Аз в неделя бях на среща на класа от гимназията.Много ми беше мило да си видя съучениците. То всъщност беше среща на випуска и по моя преценка ние от нашия клас се бяхме променили най- малко, познахме се много лесно. То бяха спомени, приказки, смях, направо не ми се искаше да си тръгвам накрая.

Уго, поздравляния за успешното завършване на малката ! И аз мисля, че е по-добре в по-близкото училише, ще се обръща по-голямо внимание на децата, ако са по-малко.

shams u amar, дано лечението е успешно и да ни зарадваш скоро с по-добри новини  Praynig

Nawel , и за теб  Hug

Шилан, възможно е да са колики. Моя син започна с голямото реване по цели нощи на 9 месеца и изкара до година и половина,но при теб бързо да отшумяват коликите  Hug

Амал, още съм безработна, но и не турся сериозно работа. Мисля кум края на септември по- усилено да започна да търся. А ти мислиш ли да търсиш или ще чакаш малката да свикне с яслите?

Лю, така колоритно описваш всичко, че ми напомняш Марк Твен  Hug Давай още  Simple Smile А стхоплетствоти ти се отдава, и на Шилан също   bouquet

Да кажа добре дошли на новите момичета   bouquet

Дуа, няма ли да се включиш най-после  Hug

Целувки за всички Heart Eyes

# 472
Честит 1-ви юни на всички деца!Да са живи и здрави,да растат щастливи и обичани!

# 473

Добро утро момичета   bouquet

алвера честито на малката отличничка   bouquet  bouquet  bouquet

Днес и на-голяма кака приключва с класните и с училището ,ще ги съберат слд месец да им раздадът  свидетелствата.Но,вчера ми донесе и една изненада-от министерството  организират задължителен лагер за месец за всики завършили 10ти и 11ти клас ,то всъщност лагер е малко пресилено,защото ще ги прибират по домовете.На този лагер се събирали някакви точки ,които после се добавяли към оценките от матурите след 12ти клас.
Аз вчера имах премеждие-паднах в банята докато се къпех,но добре че навремето на тренивровките по ушу ни учеха как да падаме с възможно най-малко поражения ,та се оттървах само с натъртен крак -сега накуцвам и една синина на ръката.
Лек ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 474
Ужасно, ужасно съм кисела и днес. Натроеноето  ми под нулата, нещо ме стяга, не ме свърта на едно място, само някакви тъпи мисли в главата ми.Едно такова ми е депресивно, черно.....

# 475
Добро утро !
Уго , бил е малкия дявол . Дано скоро се оправиш . Praynig
На всички дечица браво ! Hug
На нас още не са ни дали дипломите , но до към края на месеца ще се е приключило и с това .
Шило , не се оставяй така вземи се в ръце излез на разходка сред природата или на пазар , но си дай воля да преодолееш момента . Аз така бях дълги години и не съм никък щастлива от това да не говорим и за килата дето качих от тъпотия . 

# 476
Добър ден,арабелки!  bouquet
Шило,мила,защо си депресирана?Не се поддавай на лошите мисли.. HugНаправи всичко възможно да си настроена позитивно..Аз също много,действително много,често изпадам в емоционална дупка и не виждам изход,все едно само затъвам..,но си налагам да се стегна,споделям и продължавам напред..Всичко ще е наред,само погледни по-ведро и оптимистично на нещата!Прегръщам е силно! Hug
Уго,честито на малката отличничка!Нека жъне успехи и идните,учебни години и да е така безупречна в учението!  bouquet
Алверче,честито и на твоята принцеска!Сигурна съм,че е била неотразима и е завършила с пълен отличен!  bouquet
Nawel,много сили и кураж!Ще ви спомена в днешната дуаа!Аллах макон! Hug
С голямо закъснение,добре дошли на новите момичета!
Много  Hug и   bouquet на всички споменати и неспоменати!

# 477
Добро утро. Честито на всички дечица. Да продължават все така да ви радват, желая им много успехи за напред.

На мен, когато съм депресирана ми помага много шоколад.

Шило специално за теб:
http://oldneworld.files.wordpress.com/2010/02/chocolate.jpg

# 478
ха, шоколадова роза, мерси  Simple Smile

Науел, не ми се излиза, нещо много съм погрозняла  Mr. Green

Алвера, добре сте си прекарали с класа значи. Ние пък никога не сме празнували, дори не знам как самия бал се събрахме всичките .
 Майка ми пък се събираха за 50 годишнина от завършването на гимназия  Simple Smile  Тя обича да организира разни мероприятия , та вложи много енергия и време / които можеше да вложи, за да ми помогне с малката, ама карай/. Явно са си прекарали добре, щото тия вечери постоянно звънят разни други баби, да й благодарят. Не ги разбирам тия неща, как близо 70годишни хора са се вдигнали от други краища на страната да само и само да празнуват

# 479
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Не е честно, шоколадова роза само за Шилан Cry Ама нищо, по-добре да си хапна истински шоколад, че много обичам.

Шило, да ти кажа, на такива срещи времето сякаш се връща назад и вече не си на толкова много години, а пак на 18... поне за кратко. Та затова е хубаво за има повече такива срещи.
Не ми се вярва да си погрозняла, вземи излез сред хора, ще се почувстваш по-добре.

Айа, как е при теб, има ли опасност от заразяване с ешерихия коли, или сте далеч от проблема ?

Уго  Hug, с малко си се отървала.

Целувки за всички, да нагушкате децата от мен  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт