131 Размирни дни, жасминови нощи - арабски мами, тук ли сте още?

• 53 904
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
  • сред маслини и портокалов цвят
Омче, да ви е живо и здраво момчето! Много радост да ви носи и много да се гордеете с него! Най-прекрасното детство му желая!

# 496
Ом Саид да ти е живо и здраво момчето. Желая му весело и безгрижно детство.

Лека и спокойна вечер на всички.

# 497
Доброоо утроо в неделната сутрин.

Не очаквам никой да е станал толкова рано за компания за кафето ама аз да си го постна може да има някой ранобуден работен като мен.

Уго, Астарта радвам се, че сте добре момичета. Добре, че сте се разминали само с това.  Hug Hug

Шамс у Амар странно, че не можеш да слагаш картинки  newsm78

Жасминке, Амал, Шилан и другите дето забравям да спомена много  Hug и   bouquet

Лека и слънчева неделя!!

# 498
  • Egipet
Ом Саид да ти е жив и здрав малкия сладур и много да те радва. аз пак със закъснение  Embarassed но ме мори една настинка тия дни. и аз не мога да слагам снимки ма маи щото бавно вдявам както винаги newsm78 newsm78 newsm78. спокоина неделя на всички   bouquet   bouquet   bouquet  Hug  Hug

# 499
Здравейте, аз днес позакаснях, но бях на лекции и нямаше как. Сега за картинките има една иконка, която се казва "Вмъкни изображение". Появява "img" и "/img" оградени в [], между тези ограждащи тагове слагате URL адреса на картинката и става. И на мен ми отне малко време (15 минути), за да го разгадая, ама аз съм си малоумно инженерче, тъй че не се брои.

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 18:02 от flowertz

# 500
Благодаря ви,момичета,за милите пожелания!

# 501
Добро утро.

Желая ви хубав ден.

# 502
Добро утро , да се присъединя и аз .

Омче , Честито на малечко ! Аллах , да го дари с късмет е здраве !

# 503
Здравейте и от мен    bouquet

Аз до към края на месеца по-рядко ще се разписвам,но минавам да чета  Sunglasses.
Сам днес започна с матурите-имаше по 3 предмета -история,география и нещо което го няма в БГ ,свързано с политическият строй тук.Според нея добре се е справила,но пък нали миналата година за малко да проспим първият изпит на голямата ,тази година никой не спа  Laughing Така ще е до 27 когато е последната матура.
Ако си спомняте бях писала,че ми донесоха котеце със счупени задни лапички,от вчера си стъпва на едната ,а днес вече и на другата,но ще му трябва още време да се оправи изцяло.
Сега ще хващам голямата и ще започвме основното почистване + пране на килими ,одеала и т.н

Лек ден на всички   bouquet

# 504
Доброооо утроооо

Къде сте, бре девойки.

Минавам на бързо само да ви поздравя и пожелая приятен ден, че имам да правя характеристики на работниците ни за последните 6 месеца... Уффф това полумесечие е много натоварено...

Лек и слънчев ден!!

# 505
Добро утро.

Лек ден.

# 506
Фло , ей туй капучино не е за изпускане ! Мерси . Hug
Днес е последния учебен ден на голямата ми дъщеря на 20-ти ще им раздават дипломите , докато дребните ще са на даскало до края на месеца .
Нещата при нас още са в застой , но скоро ще ви дам инфо за нещата и се надявам да са положителни .
Лек и спорен ден дами .  bouquet

# 507

Добро утро момичета   bouquet

Днес е втората матура на Сам,така че моя милост едва гледа поради нощното бдение  Mr. Green ,но пък днес имаме пазар ,така че отлагам спането .

Nawel честита ваканция на каката   bouquet и дано скоро да излезете от застоя  Hug Praynig

астарта,ад къде сте  newsm78

Лек и успешен ден на всички   bouquet

# 508
Добро утро.

Уго успех на Сам. Nawel честита ваканция.

Хубав ден на всички.

# 509
айде, имам 5мин , докато малката е на гърнето smile3550

Люспа, чакаме те да привършиш ремонта и да ни разкажеш за светите места!

хмм, сега само Ом Саид ли чака бебе, няма ли други бременелки, хайде , признайте си без бой!
Амал, вместо да даваш малката на детска и да започваш работа, по-добре .......  Party  Mr. Green  Деси, а ти какво се подмотваш?
Нещо и на мен ми се е доискала да гушкам съвсем малко бебече, но задника ми  още помни изживяването при раждането и след това, та това ме спира  Mr. Green

Уф, като сме навън и всички мисля Нада за момче, въпреки рокличките и фибичките  #2gunfire

айде, по миризмата усещам, че времето ми пред компа е изтекло предсрочно  Sick

Общи условия

Активация на акаунт