131 Размирни дни, жасминови нощи - арабски мами, тук ли сте още?

• 53 887
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
  • сред маслини и портокалов цвят
Почерпете се за здравето на моето пораснало момченце, на моята сбъдната мечта-Каруми!

# 511
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
ЯСМИН, ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМЧЕНЦЕТО! дА ТЕ РАДВА И НОСИ САМО ЩАСТИЕ, ДА СЕ ГОРДЕЕШ С НЕГО !

Много щастие на цялото семейство, да се множите и да се обичате все така  Hug

# 512
Честит ти рожденик Ясминке!!

Много да ти е здрав, щастлив и има безгрижно детство!!

И за щастливата мама

# 513
Ясмин, да ти е жив и здрав рожденикът. Пожелавам му едно безгрижно и слънчево детство, изпълнено с много и игри и щастие!
Tada newsm59 Tada

# 514

честит рожден ден на Каруми-много игри,усмивки и щастливо детство !!!!!!!!!!!!!!!

шило само след теб  bowuu ,но ти имаш да наваксваш с 2 бройки  Mr. Green

Дребната до миналата година я мислиха за момче,ти зА Нада се  притесняваш  Laughing

# 515
   ЯСМИНЧЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКОТО ТИ МЪЖЛЕ КАРУМЧЕ  Heart Eyes
Да ти е жив и здрав , много щастлив и прекрасно детство

# 516
Честит Рожден Ден на порасналия Карум ! Здраве и късмет , щастливо и безгрижно детство  ! newsm59  newsm59  newsm59 
Ясмин , честит ви рожденник !  bouquet

# 517
ЯСМИНКА ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК!!!
ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ПОСЛУШНО ДЕТЕ И МНОГО ДА РАДВА ВСИЧКИ С УМ И КРАСОТА   bouquet   bouquet   bouquet

# 518
Ясминче,да ти е жив и здрав,много да ви радва и да расте много обичан и щастлив!Много се извинявам,че със закъснение честитя!Много целувки на батко Карум!

# 519
ето една покана 
Ние няма как да отидем, тък като вече не сме в Сф, но мисля , че ще е интересно.
копирам поканата направо то фейсбука ми

Мисията на Международна организация по миграция и Информационният център за имигранти в гр. София организират на 11 юни 2011 г., от 15.00 ч. до 18.30 ч. в градинката пред Народния театър „Иван Вазов”, информационно събитие за популяризиране приноса на имигрантите към развитието на българското общество, по проект „Мрежа от информационни центрове за имигранти в България”. Проектът е финансиран от Европейския фонд за интеграция на... граждани на трети страни и Министерството на труда и социалната политика на Република България.

Предвижда се мултикултурна музикална програма, представяща културното многообразие на различни имигрантски общности, живеещи в София, както и участие на женски народен хор ”Космически гласове от България” с диригент Ваня Монева.

В музикалната програма ще участват още:

* ударната група за карнавална самба - SAMBANDA (http://www.sambanda.info/)
* африкански джембета и афро ритми от YAMBADON
* автентични африкански танци от Айша (Гамбия)
* демонстрация на бразилското бойно-изкуство танц КАПОЕЙРА от Асоциация "Капоейра България" (http://capoeira-bulgaria.net/)
*диджей сет с музика от цял свят с мултикултуралистите от GLOBAL VISION CIRCLE (http://globalvisioncircle.org/)

Заповядайте на информационното събитие на 11 юни, от 15 часа, пред Народния театър „Иван Вазов”. Очакваме Ви.

Заедно в едно мултикултурно общество!

# 520
Ясмин със малко закъснение да ти е живо и здраво момчето и много да ви радва.

Това е за всички, които още не могат да се разсънят.
Желая ви хубав и успешен ден.

# 521
Честит рожден ден на истинския дар на Ясминка, Камумчо. Wink Да е жив и здрав да помага на мама за хубава Елмичка и да порасне голямо, умно и можещо момче.

И честит рожден ден на малкия Саид, пожелавам му с раждането на бебка да стане най-кроткото и пслушно бебче (след бебка Wink), та да може мама да си почива. Hug

АД-то са я видели на М. Луиза, стяга куфари за някъде явно. Sunglasses

Шило, много интересно звучи мероприятието. Ние за съжаление сме с развалена кола и сега тези дни съм вързана. Аааах, ако ме питаш хич не ми се работи. Mr. Green Имам 5 г. чист стаж (без майчинство) и мисля да го докарам до 12 г. все някога, та да взимам минимална пенсия и толкоз. Mr. Green Ммм, гледам и вие приближавате годинка, кога минава това време....

Поздрави на всички, само толкоз мога да измъдря Mr. GreenHug

# 522
Имам 5 г. чист стаж (без майчинство) и мисля да го докарам до 12 г. все някога, та да взимам минимална пенсия и толкоз. Mr. Green Поздрави на всички, само толкоз мога да

амал, то ще измрем преди пенсия бе, виж как постоянно вдигат годините  Mr. Green

12г стаж ли трябва за мин.пенсия?  Mr. Green  и аз имам 5г някъде , но и майчинството ми влиза тук.

Сега  като навърши годинка, ще започнат да ми дават минимална заплата , нали така?

А ако взема да забременея отново, какъв процент ще ми плащат? знае ли някой? или да питам в темата за майчино счетоводство  Mr. Green
изобщоооо не ми се работи....

Mr. Green

# 523
До колкото знам може да се закупят годините от висше образование като стаж.

# 524
До колкото знам може да се закупят годините от висше образование като стаж.

верно, че преди време обсъждаха , но май не го приеха решението. Иначе ще е супер

Общи условия

Активация на акаунт