131 Размирни дни, жасминови нощи - арабски мами, тук ли сте още?

• 53 878
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Привет мили арабелки  Hug

Ами не пиша защото хич ама хич нямам настроение - не помня вече от колко време  #Cussing out И сега за капак хабиби замина на омра с неговата - и познайте - пак семейството го организира и той не може да откаже.  #2gunfire  #2gunfire Знам какво ще кажете и сигурно ще сте прави. Нямахме и много възможност да поговорим преди да замине (днеска  Cry ) и въобще не знам какво ще стане като се върне. Преди си бяхме говорили за тези работа - ходил е но сам, а сега като е с нея. Не знам ще се промени ли нещо след това. Той казва че за него няма нищо да се промени. Дано  Praynig
Оплаках ви се набързо, ама след някой друг ден сигурно няма въобще да ми се пише, че ще ми е толкова мъчно  Cry . Ама смятам да се хвана да позичистя по-основно - дано не ми мине котка пътя  Mr. Green

На всички всички - няма да изброявам за да не пропусна някого - много  Hug и прекрасни дни

# 541
Шило, можеш да използваш пред родата аргумента със суеверието, че първия рожден ден не е хубаво да се празнува Mr. Green
На мен пък се опитаха да ми го пробутат точно него и да ме агитират да не празнувам първия рожден ден, но удариха на камък Simple Smile

Оххххх, ей сега и аз гледах репортажа за катастрофата на автобуса, ужас  Cry

Ясмин, и на вас не ви е леко с тази неизвестност и несигурност Hug

За среща този път ще се опитам и аз да дойда Peace

# 542
Астрата,няма да мине точно това суеверие  Twisted Evil снаха ми си умира да организира тържества, надува балони, прави надписи, търси подходящи салфетки и т.н  Whistling  Отсега е купила подаръци на малката, не се сдържа и ми показа, и доколкото я познавам ще има и още  Embarassed
Имаме роднини , живеят на другата улица и децата им са всеки ден в нас, та и те отсега са започнали да разпитват за РД. Сега явно е модерно да му казват "детско парти"  Tired Tired Tired

Ами снахата на племенника за 3год извика палячовци или как там им казват, уж да забавляват децата, но някои деца ревнаха, а други не им обърнаха никакво внимание. И палячото и мацката седнаха да си хапнат и пийнат и казаха, че времето им изтекло  Joy

пфууу, баба ми като не е празнувала РД , как е доживяла до 92г  newsm78 newsm78  Mr. Green

Тя разправя, че като били млади празнували само именните дни. Идвали гости , черпели ги със сладко,поднесено на дискос и толкоз. А сега та софрите, та подаръците, та не знам си кво си.

И като ти се научи детето на подаръци, после само чака и иска  Stop  Дори аз като малка знаех кой гост ще ми гонесе готин подарък  Crazy

Малката ми бандитка днеска я качихме на тротинетка  Laughing  Сякаш цял живот е карала, племенника ми на 3г и половина не кара, нонея като я сложихме, стъпи си с двете крачета, вдигна ръчички и хвана дръжките . Голямо шоу беше, много й се радвах. Разбира се, че аз я  държех и бутах де, но важното, че тя се радваше. После не можах да я отскубна,не се пуска. С рев я разкарахме 

# 543
Шило, май и по арабско стана модерно да се празнуват рождения ден... Като разказват хората тук никой не е празнувал преди, а дори не са знаели кога имат рожден ден... Знаели са роден съм през лятото, имало е сняг демек зимата, хахаха дори една приятелка ми каза, че баща й бил роден като били узрявали кайсиите  Joy Joy Ама главно да им е интересно на децата, според мен е повече това да се събират възрастните не толкова до децата...

При нас е доста горещо вече, минаваше 45 миналата седмица, вече е по-нормално и се диша, около 35-37 е само  #Crazy

Нямам търпение вече кога ще дойде майка ми. Пътува по програма петък сутринта и вечерта трябва да е тук иншааллах  Praynig Ще се ходи на плаж яко, как му се каня само  Peace вече съм се снабдила с 3 чифта бански. Организирала съм й изненада, пък и аз да релаксна малко. Резервирала съм стая на индийския океан за 3 дни, дано всичко да е ок, че много ми е нужна тази почивка.

Моичкия отива ваканция при мама за месец, че и двамата да си починем един от друг. Аз не изявих желание нали моята мама ще е при мен  Mr. Green

Малееее нещо се разписах тази вечер, ама ми е гот пък нали и се вълнувам от срещата  Hug Hug

Лека вечер девойки.
Много  Heart Eyes преживявания ви пожелавам.

До утре!

# 544
  • сред маслини и портокалов цвят
Шамси, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много обичана и щастлива! Нека се сбъдне всичко за което мечтаеш! Весел празник ти желая! Hug

Любе, да си изкарате страхотно с майчето! Поздрави я от мен! Много се радвам за вас!
И после да покажеш някоя снимчица от Индийския океан. Simple Smile

Ники, горе главата и много Hug Приятно чистене! Mr. Green
Аз като една друга форумка(Алверка, привет Laughing), чистя по една стая на ден. Понякога и по половин. Mr. Green Ама с двете диванета-толкоз.

Омче, как си, мила? Пиши, да не те мислим.
Уго, успех на момичетата!
Видяхте ли го това предългото знаме, дето са го опнали в Дамаск?

На всички-приятен слънчев ден! Аз отивам да си доспя. Laughing

П.П. Кафенце и тортичка от мен, че имаме месечинка днес!

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 06:26 от jasmin

# 545
ШАМС ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! БЪДИ ВИНАГИ ЗДРАВА МНОГО КЪСМЕТ ЩАСТИЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ! ДА СИ ВИНАГИ ОБИЧАНА ОТ ЛЮБИМИТЕ ХОРА   bouquet   bouquet   bouquet

ЯСМИНКА  Hug ЧЕСТИТА ВИ МЕСЕЧИНКА!!!  ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО НА ПРИНЦЕСКАТА И ДА Е МНОГО ЩАСТЛИВА   bouquet   bouquet

За чистенето - каня му се  Mr. Green и днес дори щях да ходя да си купувам препарати - до нас точно построиха Кауфланд и си викам най-после ще го посетя - обаче щерката ще им дават бележниците и не дава да пазаря без нея. Не знам на кого се е метнала така да обича да пазари  hahaha

На всички много  Hug

# 546

честит рожден ден шъмси-нека както казват арабите ,накъдето и да се обърнеш да намериш добро!!!!!!!!!!!

ясмин-честита месечинка!!!!!!!

любе пожелавам ти прекрасни емоции и супер почивка  Hug

шило както са ти писали,вече рд по арабско е нещо нормално,правят го най-вече на хлапетата,събират се играят и т.н.

ясмин гледахме директното предаване,много хора имаше.

Гледахте ли лунното затъмнение  newsm78 ,на мен ми се наложи да обеснявам на дреби как става така,защото каките я бяха излъгали ,че баба Яга щяла да изяде луната  hahaha hahaha hahaha

Преди да се събудя сънувах,че взимам автограф от Ихаб Тауфик,казах на Сам ,тя обаче изреагира:голяма работа,ако беше от Амр Диаб добре  hahaha hahaha hahaha

# 547
Честит празник и от мен, Шамси!!

Много положителни поводи и радости ти пожелавам!

Ясминке, Честита ви четвъртинка-месечинка  Hug

Много здраве и щастие ви пожелавам!!

Благодаря ви за пожеланията, ще се постарая да ги изпълня  Hug Hug

Лек ден!

# 548
Здравейте дами
не ми рабтят клавишите на компа , а и съм под пара
здраве щастие и сбъдване на всички желания на празнуващите днес
молитвите ми бяха от полза за което хиляди благодарности
тия дни ако успея ще пиша пове4е Hug

# 549

шило както са ти писали,вече рд по арабско е нещо нормално
което обаче не означава, че е в съответствие със суната на Пророка с.а.с  Naughty

Тва за луната и баба Яга е супер готино,  Joy  Ние го видяхме също

Малката е наддала 600грама за 1м, което си е супер за възрастта й! Значи все пак млякото ми й стига

ох , пиша тоя пост от 1 следобяд.... все ме прекъсват

# 550

Благодаря ви принцески за хубавите пожелания  Hug Заповядайте малка скромна почерпка

# 551
Ясминка , честита ви луничка  Heart Eyes

Принцески мои , чета ви редовно ,но нямам много време да пиша . Освен това имам доста ангажименти и проблеми , и не искам да ви натоварвам с негативни емоции . Радвайте се на живота и хубавото слънчево време . Зареждайте се с позитивна енергия и много , много усмивки  Heart Eyes
На всички ви много  Hug и   bouquet

# 552
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Привет мили дружки  Hug

Аз напоследък все със закъснение честитя празниците ви и много се извинявам.

shams u amar, честит рожден ден! Ти си много позитивна и ти желая да си все така оптомистична, много здрава и всички проблеми да останат назад  Heart Eyes

Ясмин, и на вас честита месечинка   Hug

Любс, щастливи дни с мама  Hug

Амал, Айа, астарта , Омче, Уго, Nawel , Катетата, flowertz, Никито   Heart Eyes

Аз нямам настроение напоследък, та затова и не пиша много често.

Желая ви хубав ден и целувки за всички.

# 553
Момичета, и аз съм телеграфно, арзвали ми се лаптопа, не мога да вляза в Уиндоус. Та ще бъде когато ме допуснат до някой от другите два компа и аз през тва време гледам да пусна някоя публикация.  Rolling Eyes

Шамсче, честит празник, скъпа, пожелавам ти много мирни и щастливи дни.  bouquet

Замисляхме среша за неделя, обаче аз съм на бебешка погача, тъй че се гответе за другата седмица. И проявете малко активност де, няма все ние да бутаме за среша. Mr. Green

# 554
Момичета ,днес имаме годишнина,та да почерпя

Общи условия

Активация на акаунт