131 Размирни дни, жасминови нощи - арабски мами, тук ли сте още?

• 53 856
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро от мен!!

eine in Rente gegangene Nixe, Весел рожден ден и дано ти се сбъднат желанията!! И да оздравяваш бързо!!  Hug Hug

Ей, наистина много рачки в темата...  Hug

Днес се очертава да е топъл слънчев 45' градусов ден... Ще се ходи на плаж  Joy Да използвам и последните дни преди Рамадан, че след това вече няма да става много-много...

Люспе, ние вече не се плашим хахаха кучето с кокал не се плаши дето са казали  hahaha

Астарта,  Praynig че сте се прибрали по живо по здраво!

Аз ще си бия камшика за сега. Лек ден девойки!   bouquet

# 676
  • София
Добро утро, момичета!

Много е весело в тази тема  Simple Smile С най-добри чувства го казвам. Рядко хората във форумите се познават толкова добре, че да могат да си позволят малко самоирония.

Никито, кога сте били в Либия с родителите ти? Ние бяхме от 1995г до 1999г. Тръгнахме си няколко месеца, след като арестуваха медицинските сестри. Едня приятелка на майка ми също беше между първоначално арестуваните (около 35 бяха). Изчакахме да я осовободят, оправихме документите и се върнахме вече за постоянно в България. Което си беше за добро. Родителите ми чак тогава се навиха на второ дете. Е, с брат ми разликата ни е 15г, но по-добре, отколкото да си остана 1 дете  Mr. Green

Към майките, които са си в София - какво правите с децата през уикендите? Дайте някакви свежи идеи. Малкия знае всичи парково на изуст, не му се вози вече на лодка в Панчарево, а и няколко поредни уикенда прекарваме на къщата в полите на Витоша. Не е зле, ама омръзва. Вече пу писна и да кисне в надуваемото басейнче. Някой има ли вчепатления от аквапарковете в Пловдив и Благоевград? Има ли достатъчно забавления за деца?

Поздрави на всички!

# 677
Здавейте,прекрасни дами!  bouquet
Минавам само да ви поздравя и да кажа,че не съм ви забравила..Поднасям късна,лека закуска,с пожелание за лек и усмихнат ден! Hug
Ясминче,много съжелявам за загубата на семейството ви!Много е тъжно,това което се е случило...
АД,честит рожден ден!Много щастие,здраве и всичко най-хубаво! Hug
Nawel,честито ти жилище!Нека да бъде изпълнено с много любов и топлота! Heart Eyes
За положението в Сирия-и аз ще се присъединя към момичетата,които са го изкоментирали,защото нямам да кажа нищо ново и по-различно.. Cry
Целувки и прегръдки на всички!  bouquet Hug Heart Eyes

# 678
Аз пък не съм се банвала сама. И изобщо никога не съм била подвластна на бан  Mr. Green както се казва, бан мене не ме лови  Laughing А доста банове и предупреждения имам в автобиографията си , солидна бройка  Mr. Green
И сбогом не съм си взимала... само преди да раждам писах на Люспето, ако из4езна безследно да знае, 4е не съм издържала раждането  Crazy

Ум Саид, бяхме на ваксина днес, и кръв взимаха.Малко й е ниско желязото,  трябвало да е 120, а при нея било 116, но не било 4ак толкова зле, само да яде месце... Ох, а тия дни не яде др освен малко сухар и дето си цока от мен де....Не мога да я накарам да яде, затваря уста, рита, бута , плюе...

Деси пробвах дето ми каза фурми с мляко, не иска, и само фурми не иска, размазва ги  по стол4ето за хранене...

Не знам ве4е, ужас е просто, нямам сила...

# 679
Един лингвистичен въпрос и ви оставям на мира за днес.

eine in Rente gegangene Nixe, каква е ролята на това gegangene? Гугъла ми го превежда и на български и на английски като 'русалка в предишна пенсия'?   newsm78  newsm78  newsm78 Каква беше изненадата от щерките?

Шило, не унивай, децата минават през различни фази с яденето

А, в суматохата забравихме да отпразнуваме появата на още една арабска страна на картата на света.

Честит ни Южен Судан, да го отпразнуваме сега, пък по-нататък, ако се наложи и ще го оплачем

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 18:04 от Люспа

# 680
Цитат
А, в суматохата забравихме да отпразнуваме появата на още една арабска страна на картата на света.

лю що да е арабска  newsm78 newsm78 newsm78 ,те си имат собствен език ,а и видимо се различават от северните суданци .Да не забравяме,че и са изцяло християни.
Но,ако все пак се считат за арабска държава ,то те ща са първата арабска изцяло християнска държава.  Laughing

# 681
  • сред маслини и портокалов цвят
Добър ви вечер!

Ние преди малко станахме, малко ни е объркан режима, ама важното е да се наспиваме.

Русалке, а честито и тук! Няма да си повтарям пожеланията, само ще ти връча тематичен подарък - като ти стане жега да се цопнеш. За акули съм проверила, няма такива, пък и да има някоя ти ще я стреснеш Mr. Green(три дъщери и баба гледаш, колко му е една акула).
Вече да не съм чула да се оплакваш, че трябва да готвиш, имаш си отмяна. То и мойто голямото диване има мераци да готви, ама манджите му са твърде естравагантни за вкуса ми все още. Mr. Green
Омче, радвам се че си добре Hug
feel_the_rush, разкажи нещо за Куба, или си била малка тогава. А в Сирия къде живеехте?
Любе, какъв плаж на 45 градуса, бе Shocked Я не мъчи жената, дръж я на климатик, тя във Варна плаж си има. Simple Smile
Уго, от сърце те моля-не се вапцвай в черно с лилаво. Голям ужас ми звучи това, каквато си беличка.
Астарта, сигурно ти е много тежко да си далеч от дечицата. Sad
Люспа, тоя аватар най ми пасва на душевното състояние, не съм имала по-подходящ досега. Залепнал ми е като латексова ръкавица Mr. Green

Айде лека от мен!

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 16:16 от jasmin

# 682
Честит рожден ден на пенсионираната Русалка!
Да бъде все така оригинална и бъбрива, дано болежките скоро си заминат, а щерките все такива приятни и вкусни изненади да ти поднасят!
  bouquet Hug  bouquet

Люспа, геганген е минало време на глагола геен (gehen), който по принцип означава отивам, ходя, но изразът ин Ренте геен (in Rente gehen) oзначава пенсионирам се, тоест новият ник на АД е “една пенсионирала се русалка“. Надявам се това да се брои за достатъчно смислено включване и да не ми се карата пак, че само поздравявам, но покрай дипломната ми съм останала без сили и желание за писане. Остават ми само два месеца, а имам работа за поне двойно повече  Sad Да видим дали ще успея да завърша въобще  Mr. Green

Апропро, Ясмин, като се загледах в снимките с двете малки чавета и намирам прилика с аватара ти. Все красави жени Flutter

Поздрави на всички останали арабски русалки и приятелки. Радвайте се на хубавото слъчнево време и за мен, че аз тая година май лято вече няма да видя.   bouquet

# 683
Шило,нали и Саид е с нисък хемоглобин,та сега е на някакъв режим-трябва да яде телешко месо-сварено или печено всеки ден(с големината на кибритена кутийка),както и дроб(по-добре да е телешки,но аз за сега съм давала само пилешки).Телешкото е най-богато на желязо и затова се препоръчва,както и лапада,спанака,копривата,а ако са в комбинация с телешкото ще е супер.Желязото се усвоява от организма най-лесно като се приема и Вит.Ц(може и под формата на амп.,или Поливитаминни сиропчета,както и сокчета от плодове-прясно изцедени).Надявам се да съм ти била полезна.. Hug
Аз да се оплача,че компа пръщи,цвърчи,пуши от време на време,та много рядко и много за малко си позволявам да го включвам..Хабибито още не се е наканил да го занесе на ремонт.. ooooh!
Ох,Ясмикче,и аз не знам дали съм добре..,никак даже,но се държа и стискам зъби още малко,на финалната права съм,а само проблеми с бебка и това ме съсипва псехически..Та,иншаАллах,скоро да се похваля с добри новини! Praynig
Топли прегръдки на всички!  bouquet Hug Heart Eyes

# 684
Наминавам набързо, че отдавна не съм се вясвала в тами прекрасна темичка  Embarassed Embarassed

Поздрави, прегръдки, пожелания за щастлив ден и за разтуха - една бърза диагностика на моментното състояние на човека и приоритетите. Няколко дни все към нея се връщам, защото съвсем даже работи пущината....

# 685
  • София
Момичета, благодаря за пожеланията!  Heart Eyes Hug
Рози и Рози, много кофти сигурно ми е моментното състояние, понеже трите думички, които първо видях, бяха смърт, Бог и полет. Confused
Люспова, отговорили са вече на лингвистичното ти питане. Grinning
Омче, още малко остана.Чакаме в близките дни хубавата новина.
Поздрави на всички.

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 14:30 от eine in Rente gegangene Nixe

# 686
Хайде и аз цоп в темичката  Hug Hug

Плажът беше супер вчера. Ясминке, до моренцето подухва по малко и не е чак толкова горещо. Голяма тарапана беше, ужас. Кракът си не можеш да сложиш. Като пристигнахме бяхме на по задна линия, че всичко беше заето напред. Най ме учудва тези от третия пол, дето им викат тук. Жена, а се прави на мъж. Много странно ми беше, иначе с приятелки / гаджета. Под ръка или в ръка хванати и си вървят и си приказват много влюбено. Тя по бански с пусната коса, а той/тя по фланелка с мъжки шорти и къса коса. Картинката беше много странна.

Майка ми вече е на нерви... иска да си ходи жената вече и брои дните... Не ме обвинявайте, не съм й направила нищо, ама нали знаете как е... иска да си ходи вече на нейната къща в нейната среда. Тук гости гости, ама омръзва.

Днес ми е последен ден преди двуседмичната отпуска.  Joy Joy Joy иншаллах  Praynig

Ако не се появя в следващите две седмици да знаете, че съм някъде на студено и съм се разплула на тишина  Whistling Whistling

Хайде лек ден и приятни емоции на всички!!  Hug

# 687
Ревност, свобода, подвиг. А сега Розичке да го разтълкуваш. Praynig Praynig Praynig

АД, честит ти празник, вкусна ли беше вечерята? Hug Хехе, много оригинален ник.

Омче, много малко ти остана, стискам ти най-искрено палци за щастливото събитие.  Hug Praynig

Ясминке, и аз щях да кажа, че аватара е уникален, такова излъчване на женственост екзотика и смирена красота. Flutter И песните са много красиви.

Айа, успех ти желя на приключването и на теб малко остана после да поотъдхнеш. Hug Flutter

Дуа някой да я е засичал, отиде в Ливан и ни забрави.

А Снежето, сега като има проблеми при тях, къде е?

Уго, мисля, мисля, до следобед ще съм го измислила.  Mr. Green

Лю, ами докато седиш и не отваряш страници и блогове няма как да видиш труда на Уго, поразмърдай си гънките къде точно да четеш. Mr. Green Уникална карикатура, така е то.

Любе, ти ме изуми, какво са тия нестандартни двойки, бррррррррррр? А при вас си е бая жегичка. newsm78

feel, не мога да дам съвет, ние си висим в градинките и понякога на басейн, много рядкоио в парка, нещо нервите ми не издържат на тая лудница. А ми се иска да имам дворче, ама на.

# 688
Здравейте,

Рози и рози
, такива ягоди не съм яла от детството си.

Аз пък виждам едни такива никакви думички, хем пробвах няколко пъти постоянно забелязвам 'босо' и 'тел'(сигурно съкратено от телефон). Аз и така се чуствам де - никакво, босо и скучно.

Ясмин, благодаря за жеста със снимките. Огледах те, не ти намерих никакви кусури, изглеждаш много добре, включително и в следродилен смисъл. Децата са големи сладури, много си приличат, ако правилно забелязвам.

Айя, благодаря за обяснението, вече го разбрах ника.

Амал, как да чета допълнителни неща като никой не ме оставя, почти само имайла си проверявам и тази тема. Ето и сега от половин час се опитвам да завърша този постинг, малката се качва на хард диска, от него на масата, сяда пред компа и скача върху мен. ако се опитам да я спра надава такъв писък, че се притеснявам от съседите.

Уго, реших че е арабска защото официалните езици са арабски и английски. А пък ако не е, пак има какво да се празнува - че се оттървахме от тях. Хем черни, хем християни и анимисти  Mr. Green

Никсе, няма ли по-подробно

# 689
Люспа, ето ти още малко ягодки от мене, да ти стане романтично, сладостно и красиво на душата...

Общи условия

Активация на акаунт