Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 36

• 50 956
  • 703
  •   1
Отговори
# 75
# 76
# 77
Момичета да правя ли колажа за най-добър тоалет на Берен?
Даааа, ако имаш разнообразие от снимки на лични, също и тези от предната тема.Има май достатъчно материал:)

# 78

Аднан и Бихтер Зиягил-универсално задоволяват всякакви прищевки  Mr. Green,роднините са с предимство Mr. Green

newsm10
Това може да служи за реклама на всеки изпаднал в беда Joy

# 79
Момичета да правя ли колажа за най-добър тоалет на Берен?
Даааа, ако имаш разнообразие от снимки на лични, също и тези от предната тема.Има май достатъчно материал:)
Ами само ти ми прати снимки от друг не съм получавала, но аз намерих няколко ако имаш още някакви може да ги сложиш в темата.

# 80
Хазал Кая е дребна и несъразмерна.Хубава е в лице,но толкова.
На Берен не й ходят такива балони на крехкото тяло,хич не я бях забелязала преди.Не разбирам защо големи цици = красиво ? Според мен не е силикон,а си е вкарвала гел. За носа не мога да дам мнение,няма вид на пипан.
За мен от всички във филма,най-красива като излъчване,лице и тяло е Елиф.Има някаква арабска,екзотична и натрапчива хубост,докато Бихтер/която слагам на второ място/ изглежда типична туркиня.Иначе на Елиф си личи ринопластиката,както и на Пейкер и Катя.

Фирдевс тук я изключвам от класациите,защото е хубава несъмнено,но заради множкото пластични операции някак си не върви да се съравновава с 'по- естествените'

# 81
Тези може би ги има, но много ми харесват също.

# 82
  • Пловдив
http://www.zapkolik.com/248882/fatmagul-kerim-yil-2004.html

Никаква намеса няма в бюста или носа Берен.
Вижте клип от 2004 година. Всичко си има. Въобще не е плоска.
Като няма какво да пишат по вестниците....не вярвайте...вижте.

# 83
# 84
mariana51 , има, има

преди

след

# 85
mariana51 и аз съм съгласна, че преди корекцията на бюста си, Берен не е плоска, с малки и стегнати гърди е, което според мен е далеч от епитета плосък.
Но такава намеса наистина съществува и съм гледала интервю, в което самата тя обяснява за операцията, съжалявам, че не мога да го открия в момента.

# 86
  • Бургас
Аз пък не мога да разбера какво и има на носа, че да го пипа?  newsm78 Много си е добре - малко и правилно носле. Аз и гърдите не бих пипнала, но като гледам на снимката - корекцията е сполучлива.

# 87
Носа й не е пипан,но гърдите са различни..ако ще й импланти в гъза да си сложи,нейна си работа./ да ме прощавате/
Не смятам,че ще се обезличи като някаква фолкаджийка.

# 88
Ето едно много хубаво клипче със субтитри на английски  Simple Smile

# 89
  Хубава е Берен,корекцията й е успешна и изглежда добре,но пред Моника Белучи бледнее.Тази жена сякаш е самата женственост и чувственост,такова излъчване има,невероятна е.
  Клипчето е много сладко,ама Къванч защо така се дразни на Берен-че можела всичко да направи  newsm78,много странно.

Общи условия

Активация на акаунт